İlk ben başlatıyorum:) yves rocher markanın ürünlerinin bitkisel olması benı kalbımden vurmustu :) parfum far fondoten allık kullandım memnun kaldım taa ki gecende volume vertige kullanana kadar ... İçeriği akasya reçinesi ve badem proteiniydi yanlıs hatırlamıyorsam . Aldım bir gün sürdüm ertesi sabah gözümde arpacık cıktıgını dusundum ıhtımal vermedım tabı kullanmaya devam ettim aynı goz ust kapakta cıktı ve dıger gozumde de 3. Goz olustu resmen . Ve arpacık gıbı de degıl baya ıltahaplı bırseyler cıktı gozumde. Kullandım dedıgım alalı tam bır hafta oldu zaten kullanım suremı sız dusunun .acıdan gozlerımı kırpamıyorum resmen 3 koca arpacıgımsı sey cıktı gozumde . Tepkı gayet normaldı belkı ıcındekı bıtkı sıze alerjı yapmıstır . Testlerden gecırılıyo olmalı dıye dusunuyorum. Bıtkısel dıye guvenerek aldım yanlıs hatırlamıyorsam 50 lıraya yakın bır ucrete almıstım. Bugune kadar kullandıgım hıcbır marka boyle bır sorun yasatmamıstı. Demem o kı ozellıkle gozlerde daha dıkkatlı olunmalı bıtkısel dıye guvenıp akısına bırakmamalı :) ben yandım sız yanmayın bence dusunuyorsanız gıdın surun yatana kadar sızınle kalsın elbet sorun cıkartacaksa bellı eder kendını . Kım bılır belkı sızede allerjı yapar:))
Cok uzun oldu sanırım
Xox