- 25 Şubat 2021
- 40
- 11
- 3
- 32
- Konu Sahibi Pemberella
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda hiç gözükmüyor
Ben göremedim ama belki fotograftan diyedir bilmiyorumAdetime 5 gün var bugün predictor early erken gebelik testi yaptım çoook silik bi çizgi var çıplak gözle bakınca ben çok net görebiliyorum ama telefonda çıkmıyo doğru düzgün sizce doğruluk payı nedir sizde bakın bi görebilcek misiniz acaba?
O kadar silik bi çizgi ki napsam çekemedim fotoğrafaBen göremedim ama belki fotograftan diyedir bilmiyorum
Doğrudur bıkac gün daha bekleyin birde kan testi verin ..hayırlısı olur insallahO kadar silik bi çizgi ki napsam çekemedim fotoğrafa
Merhaba kan testi yaptınız mı hcg nasıl çıktı benim de böyle bir hayalet çizgi oluştu daO kadar silik bi çizgi ki napsam çekemedim fotoğrafa
Merhaba hayırlı olsun birsey sorabılır mıyım benım 5 gun kala yaptıgım test 2 saat sonra bayagı netlestı acaba buna bir anlam yukleyebılır mıyım testımız aynıÇok şükür hamileymişim betam 49 çıktı şimdi 251 olmuş
Bence var gibi kan ver derim
Bak baya belli kuruma olunca o ışık olmuyor
Ama 10-15 dk sonra eger cıkarsa gecersız yazıyor benım nerden baksan 2-3 saat sonra cıktı canım boyle bu markayı ilk defa aldım tecrubelı degılım sızlere danısayım dedım 5 gun kala yaptım elımde baska test yok beklıyim benım hıc ümidim yok acıkcasıBence var gibi kan ver derim
Aslına bakarsan suya tutunca gıdıyo dıye okudum bır yerde oyuzden ıcını acıp suya tuttum gıtmedı tekrar gerı yerlestırdımBak baya belli kuruma olunca o ışık olmuyor
Canım benim böyle bile gözükmüyodu valla senin daha belirgin ben sonra prodoctor early markasından alıp yaptım onda daha belli oldu bence bi kan verin predictorun yanıltma olasılığı çokmuş aldığıma pişman oldum ben benim dediğim 15 20 tl gibi bişeydi ondan alın bulunduğunuz yere göre fiyatı değişebilir ama bence kan verinn inşallah hamilesindir
Predictor un yanılma payı varmıs evet canım okudum bırkac yerde o sebepten hiç umutlanmadım bosuna uzulmemek ıcın cunku hassas noktam 2 yıldır ıstıyoruz 2 aydırda doktor kontrolunde hap kullanıyorum esım ve ben de bır sorun yok sebepsızce boyle yanı hayırlısı ınsallah . Days comfort dıye erken gebelık testı var ondan sıparıs etmıstım yedek evde dursun dıye, dun kargolamıslar onu beklıyorum yanlıs okumadıysam ılıskıden 5 gun sonra bıle sonuc cıkarıyo falan yazıyordu onu denerım dıye almadım kargo beklıyorum yoldaymıs ama ben se hıc bır belırtı olmadıgı ıcın hamile olduğumu sanmıyorumCanım benim böyle bile gözükmüyodu valla senin daha belirgin ben sonra prodoctor early markasından alıp yaptım onda daha belli oldu bence bi kan verin predictorun yanıltma olasılığı çokmuş aldığıma pişman oldum ben benim dediğim 15 20 tl gibi bişeydi ondan alın bulunduğunuz yere göre fiyatı değişebilir ama bence kan verinn inşallah hamilesindir
Öyle olsa bile kuruma çizgisi olur du bu kadar net bir pembe olmazdi. Kan vermeni öneriyorum canımAma 10-15 dk sonra eger cıkarsa gecersız yazıyor benım nerden baksan 2-3 saat sonra cıktı canım boyle bu markayı ilk defa aldım tecrubelı degılım sızlere danısayım dedım 5 gun kala yaptım elımde baska test yok beklıyim benım hıc ümidim yok acıkcası
Canım bırsey daha sorabılır mıyım Senın yaptıgın testı bırkac saat sonra daha mı net oldu nasıldı yanı acaba bendekı kuruma cızgısı mi? Cunku ılk dakıkalarda cıkmadı 2-3 saate boyle olmus çöpe atacakken gördüm. Diğer yorum da bir arkdasımız attıgım fotografa siyah yaparak bakmıs olmasa boyle cıkmazdı dıyor ama hemen cıkmadıgı ıcın inanamıyorum daha dogrusu uzulmemek ıcın temkinli yaklasıyorumCanım benim böyle bile gözükmüyodu valla senin daha belirgin ben sonra prodoctor early markasından alıp yaptım onda daha belli oldu bence bi kan verin predictorun yanıltma olasılığı çokmuş aldığıma pişman oldum ben benim dediğim 15 20 tl gibi bişeydi ondan alın bulunduğunuz yere göre fiyatı değişebilir ama bence kan verinn inşallah hamilesindir
Bır ıkı gun daha bekleyeyim eger erken testte de hızlı sekılde cıkarsa kan vermeye gıderım gelecek olacak erken gebelık testı var dun kargolamıslarda. Cok tesekkur edıyorum kendı sorununuz gıbı ılgılendınızÖyle olsa bile kuruma çizgisi olur du bu kadar net bir pembe olmazdi. Kan vermeni öneriyorum canım