• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhabalar

Pemberella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2021
40
11
3
32
Adetime 5 gün var bugün predictor early erken gebelik testi yaptım çoook silik bi çizgi var çıplak gözle bakınca ben çok net görebiliyorum ama telefonda çıkmıyo doğru düzgün sizce doğruluk payı nedir sizde bakın bi görebilcek misiniz acaba?

Eklentiler

• 20210326_190227.jpg
    20210326_190227.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 172
Adetime 5 gün var bugün predictor early erken gebelik testi yaptım çoook silik bi çizgi var çıplak gözle bakınca ben çok net görebiliyorum ama telefonda çıkmıyo doğru düzgün sizce doğruluk payı nedir sizde bakın bi görebilcek misiniz acaba?
Ben göremedim ama belki fotograftan diyedir bilmiyorum

Bence var gibi kan ver derim
Ama 10-15 dk sonra eger cıkarsa gecersız yazıyor benım nerden baksan 2-3 saat sonra cıktı canım boyle bu markayı ilk defa aldım tecrubelı degılım sızlere danısayım dedım 5 gun kala yaptım elımde baska test yok beklıyim benım hıc ümidim yok acıkcası

Canım benim böyle bile gözükmüyodu valla senin daha belirgin ben sonra prodoctor early markasından alıp yaptım onda daha belli oldu bence bi kan verin predictorun yanıltma olasılığı çokmuş aldığıma pişman oldum ben benim dediğim 15 20 tl gibi bişeydi ondan alın bulunduğunuz yere göre fiyatı değişebilir ama bence kan verinn inşallah hamilesindir 🤗♥️

Canım benim böyle bile gözükmüyodu valla senin daha belirgin ben sonra prodoctor early markasından alıp yaptım onda daha belli oldu bence bi kan verin predictorun yanıltma olasılığı çokmuş aldığıma pişman oldum ben benim dediğim 15 20 tl gibi bişeydi ondan alın bulunduğunuz yere göre fiyatı değişebilir ama bence kan verinn inşallah hamilesindir 🤗♥️
Predictor un yanılma payı varmıs evet canım okudum bırkac yerde o sebepten hiç umutlanmadım bosuna uzulmemek ıcın cunku hassas noktam 2 yıldır ıstıyoruz 2 aydırda doktor kontrolunde hap kullanıyorum esım ve ben de bır sorun yok sebepsızce boyle yanı hayırlısı ınsallah . Days comfort dıye erken gebelık testı var ondan sıparıs etmıstım yedek evde dursun dıye, dun kargolamıslar onu beklıyorum yanlıs okumadıysam ılıskıden 5 gun sonra bıle sonuc cıkarıyo falan yazıyordu onu denerım dıye almadım kargo beklıyorum yoldaymıs ama ben se hıc bır belırtı olmadıgı ıcın hamile olduğumu sanmıyorum 🙈

Ama 10-15 dk sonra eger cıkarsa gecersız yazıyor benım nerden baksan 2-3 saat sonra cıktı canım boyle bu markayı ilk defa aldım tecrubelı degılım sızlere danısayım dedım 5 gun kala yaptım elımde baska test yok beklıyim benım hıc ümidim yok acıkcası
Öyle olsa bile kuruma çizgisi olur du bu kadar net bir pembe olmazdi. Kan vermeni öneriyorum canım

Canım bırsey daha sorabılır mıyım 🥰❤️ Senın yaptıgın testı bırkac saat sonra daha mı net oldu nasıldı yanı acaba bendekı kuruma cızgısı mi? Cunku ılk dakıkalarda cıkmadı 2-3 saate boyle olmus çöpe atacakken gördüm. Diğer yorum da bir arkdasımız attıgım fotografa siyah yaparak bakmıs olmasa boyle cıkmazdı dıyor ama hemen cıkmadıgı ıcın inanamıyorum daha dogrusu uzulmemek ıcın temkinli yaklasıyorum

Öyle olsa bile kuruma çizgisi olur du bu kadar net bir pembe olmazdi. Kan vermeni öneriyorum canım
Bır ıkı gun daha bekleyeyim eger erken testte de hızlı sekılde cıkarsa kan vermeye gıderım gelecek olacak erken gebelık testı var dun kargolamıslarda. Cok tesekkur edıyorum kendı sorununuz gıbı ılgılendınız 🥰🌹

Back