- 16 Şubat 2019
- 841
- 254
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Merhabalar kızlar adetime daha iki gün var bir haftadir test yapıyorum sürekli böyle silik çıkıyor sizde bakar mısınız lütfen gebelik var mı acaba böyle çıktı kızlar bakar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüyorum ben artimed yalancı pozitif veriyor ama öbür markalarda da gorduysen doğrudur hayırlısı olsunKimse yokmu acaba testime bakar mısınız lütfen
Canım aritmed değil erken gebelik testi awox marka kaset testte laboquick marka test canımGörüyorum ben artimed yalancı pozitif veriyor ama öbür markalarda da gorduysen doğrudur hayırlısı olsun
kan verin en iyisi hafif var ama o çizgi kuruma mı hemen mi çıktı siz bilirsiniz onu ama bnce varMerhabalar kızlar adetime daha iki gün var bir haftadir test yapıyorum sürekli böyle silik çıkıyor sizde bakar mısınız lütfen gebelik var mı acaba böyle çıktı kızlar bakar mısınız
Bu markalar yalancı çıkarmıyor diye biliyorum canım gebelik var gibi duruyor kanla netleşir...Awox u ne zaman yapmistinnacaba merak ettimCanım aritmed değil erken gebelik testi awox marka kaset testte laboquick marka test canım
Benim erken gebelikte öyle çıktı bebeyim şuan ve hepsinde çizgi var sizin bi test yaptırın inşallah Hayırlı haberler alırsınızCanım aritmed değil erken gebelik testi awox marka kaset testte laboquick marka test canım
Canım awox bir hafta önce yaptım laboquick dün yaptım isallah ya dediğiniz gibidirBu markalar yalancı çıkarmıyor diye biliyorum canım gebelik var gibi duruyor kanla netleşir...Awox u ne zaman yapmistinnacaba merak ettim
Cok teşekkürler isallah ya sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun kaç haftalık oldunuz acabaBenim erken gebelikte öyle çıktı bebeyim şuan ve hepsinde çizgi var sizin bi test yaptırın inşallah Hayırlı haberler alırsınız![]()
Hemen çıkmadı önce çizgi yoktu on dk sonra böyle pembemsi oldu sonra kuruyunca incecik çizgi kaldı çok teşekkürler ya ısallah ya hamileyimdir öyle mi diyorsunuzkan verin en iyisi hafif var ama o çizgi kuruma mı hemen mi çıktı siz bilirsiniz onu ama bnce var
Sizin testemi böyleydi acaba varsa elinizde bakabilme imkanım var mı acabaBen de erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrendim. Gebesinizdir umarım kan vermenizi tavsiye ederim![]()
Testin koyulaşması isimli bir konu açmıştım orada mevcut fotoğrafı attığım ilk fotoğraf. Ama siteye yükleyince kalite çok fazla düşüyorSizin testemi böyleydi acaba varsa elinizde bakabilme imkanım var mı acaba
Benim de öyle oldu ilk yaptığım test sonradanBide kızlar kuruyunca awox markada böyle net değilde incecik çizgi kaldı acaba markadan mi bilmiyorum
Anladım çok teşekkürler ordan bakayimTestin koyulaşması isimli bir konu açmıştım orada mevcut fotoğrafı attığım ilk fotoğraf. Ama siteye yükleyince kalite çok fazla düşüyor
Öylemi isallah sizin gibi hamileyimdirBenim de öyle oldu ilk yaptığım test sonradan
Göremezseniz tekrar atarım buradanAnladım çok teşekkürler ordan bakayim
İnşallah inşallahÖylemi isallah sizin gibi hamileyimdir
Göremedim ama rica etsem atabilir misinizGöremezseniz tekrar atarım buradan
İnşallah inşallah![]()
İnşallah canım awox u çok erken yapmışsin Awox hassas bir test değilmiş güvenli ama belli bir beta olmadan pozitif olmuyormus bugün öğrendim.. bende beklemedeyim reglime 3 gün kaldı yumurtlamadan 14 gün geçince awox yapmıştım negatif çıkmıştı erken olabilir denildi 15-16. Günlere kaldı şansım bakalım inşallah ikimizde gebeyizdirrrCanım awox bir hafta önce yaptım laboquick dün yaptım isallah ya dediğiniz gibidir