• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar merhaba lütfen yardimci olun :)

mehtapumut89

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
13
1
6
İstanbul
Ben 2 aylik ewliyim daha yolun basinda olmama rağmen ilişki problemim var ilişki esnasinda benden çok kotu koku ve yoğurt kesiği gibi pis şeyler geliyor ve sık sık mantar oluyorum oysaki hijjenime çok dikkat ediyorum doktora da gittim verdiği ilaçlar hicbiseye yaramadi sizce ne yapmaliyim benimle ayni durumu yasanyan varmi ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 2 aylik ewliyim daha yolun basinda olmama rağmen ilişki problemim var ilişki esnasinda benden çok kotu koku ve yoğurt kesiği gibi pis şeyler geliyor ve sık sık mantar oluyorum oysaki hijjenime çok dikkat ediyorum doktora da gittim verdiği ilaçlar hicbiseye yaramadi sizce ne yapmaliyim benimle ayni durumu yasanyan varmi ???

Canim kandida olmussun.bence baska bir dokotra git.fitil ve hap verirler.benimde vardi gecti sukur bunlari kullandim.bunlar disinda sirkeli suda otur bi yarim saat o seni rahatlatir.

Ne kadarlik ewlisin sürekli aynimi ?

Canim cok ozur msji simdi gprdum ben 6 aylik evliyim 2 kez oldu ilac hap fayda etti bana
Bi kultur ornegi aldirt bence ve simir.gecmeyen enfeksiyonda batikonla rahim agzini ve dol yatagini temizliyolar haftalik

Son düzenleme:
Bende var o cileden kizlar iliskiden sonra yanma oluyo ve ayni senin dedigin gibi yogurt gibi bise geliyo bende doktora gittim fitil hap krem verdi kullanirken gecti simdi yine basladi randevu aldim gidicem yine doktora

" aşk-ı sehadet "

Bende var o cileden kizlar iliskiden sonra yanma oluyo ve ayni senin dedigin gibi yogurt gibi bise geliyo bende doktora gittim fitil hap krem verdi kullanirken gecti simdi yine basladi randevu aldim gidicem yine doktora

" aşk-ı sehadet "

o yoğurt gibi olan şey ne yani sperm mi yoksa başka bişey mi ne ki o :44:

Back