• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus kabusu

Canim hemen bir psikiyayriye git derim esini alip gecikmeden bende gecen hafta atlattim 2 aylik evliyim korkulacak hic bisey yokmus inan ben yaptim herkes yapar

Öncelikle kasmaman gerekiyor kendini kafanı boşaltman gerekiyor bende 6 ay yapamadım 1 yıllık evliyim .. kasıyordum kendimi hep .. ön sevişmeyi uzun tutun burda eşininde görevi önemli seni rahatlatması gerekiyor. ilaç ve doktorla olacak iş değil ama destek için psiklojık merkezine gidenilirsin onunda yardımı olucak sana.. inşallah en kısa zamanda atlatırsınız..

3 haftalik hamileyim cok mutluyum arkadaslar;)))))))))

Merhaba.2aylık Evliyim.maalesef ben de vajinismus belasını yaşayıp,evliliğinin ilk Günlerini kabus gibi geçirenlerdenim.ta ki on gün önce Dr Murat Ulusoy ile görüşünceye dek.tam 1,5 gün gibi bir süreçte...ben ve eşim hiç problemsiz başarabiliyoruz.kesin çözüm arkadaşlar.ben yaptıysam herkes yapabilir.maddi sıkıntınız yoksa...sorularınıza özelden cevap verebilirim.
1.5gün sonra benim de oldu ama korkum geçmiyor sen hemen normalemi döndün .. Ben de halen ya olmazsa korkysu var

3 ay gecmezmis o korku bendede zaman zaman oluyor 3 ay gectikten sonra bi sikinti kalmiyormus.....

kızlar 1 yıllık evliyim.Bu belayı kendim yenerim diye düşünmüştüm ama olmadı.doktor tedavisine başladık.Parmak egzersizi verdi ama ben bir haftadır çalışıyorum henüz hiç yol alamadım.Çok zor bi aşama.Bu durumu en kolay nasıl atlatabilirim .Vajinismusu yenenlerden bilgi alabilirsem belki rahatlamam için yardımcı olur.

doktoruna parmak egzersizi yapamadigini soyle aparatla daha basit oluyor bende yapamadim parmak egzersizi bide aparatla dene.Allah yardimcin olsun

Back