• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar meme estetiğinde doktor önerisi yapar mısınız?

Ceyda yeni uyesin ve her konuda doktorun ismini yazmisin
Reklam kokuyor ama:KK47:
Reklam olarak algılamayın ben bir işlem yaptırdım ve memnun kaldım bunuda burdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim.Doktor araştırma aşamasını çok iyi bildiğim için insan daha önce yaptırmış herkezin düşüncelerini merak ediyor .

ben yakın zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum. tavsiye edebileceğiniz istanbulda estetik doktoru var mıdır?
Bu bölümdeki konu başlıklarını araştırırsanız bulacaksınız. Pek çok arkadaş ameliyat öncesi ve sonrası süreçlerini paylaşıyorlar.

Arkadaslar uzun süredir doğru doktor konusunda kararsızdim, oyüzden benim gibi arayışta ve mükemmelliyetci kişiler için önerim Prof. Dr. Ata uysal çünkü konusunda uzman ve diğer uzmanlardan en büyük farkı bunu anlatmak için muayene ücreti talep etmiyor, bir çok Dr. ile görüştüm fakat (işim gereği insanları tanıdığıma inanırım), isim vermeyeceğim.. çok ünlü ve profesyonel olan Dr. dan bile bu ameliyat lari yaparken icsellestirmedikleri hissine kapildım bilmem anlayabiliyorum muyum? Ayrıca ücreti de çok uygun tüm masraflar için toplam 5.500 tl ücret ödedim, diğer yaptığı yüz germe ve yağ doku enjeksiyon danda çok memnunum zaten görüşünce insan bir prof la konuştuğunu ve işini gerçekten severek ama titiz yaptığını anlıyor, ben tüm önerilerine uydum ve sonuç guzel, bide son nacizane tavsiyem çok ciddi problemi olmayan kişilerin bıçak altına yatmaması (malum göğsünü küçük bulan insalar cevremde ayy bende yaptiricam vs. diyor ) benim durumum zorunluydu.. hiçbir cerrahi mükemmel olamaz Allah yapısı gibi.. Sağlıkla güzel kalın ))

Arkadaslar uzun süredir doğru doktor konusunda kararsızdim, oyüzden benim gibi arayışta ve mükemmelliyetci kişiler için önerim Prof. Dr. Ata uysal çünkü konusunda uzman ve diğer uzmanlardan en büyük farkı bunu anlatmak için muayene ücreti talep etmiyor, bir çok Dr. ile görüştüm fakat (işim gereği insanları tanıdığıma inanırım), isim vermeyeceğim.. çok ünlü ve profesyonel olan Dr. dan bile bu ameliyat lari yaparken icsellestirmedikleri hissine kapildım bilmem anlayabiliyorum muyum? Ayrıca ücreti de çok uygun tüm masraflar için toplam 5.500 tl ücret ödedim, diğer yaptığı yüz germe ve yağ doku enjeksiyon danda çok memnunum zaten görüşünce insan bir prof la konuştuğunu ve işini gerçekten severek ama titiz yaptığını anlıyor, ben tüm önerilerine uydum ve sonuç guzel, bide son nacizane tavsiyem çok ciddi problemi olmayan kişilerin bıçak altına yatmaması (malum göğsünü küçük bulan insalar cevremde ayy bende yaptiricam vs. diyor ) benim durumum zorunluydu.. hiçbir cerrahi mükemmel olamaz Allah yapısı gibi.. Sağlıkla güzel kalın ))
Merhaba cnm geçmiş olsun. bende suan araştırma sürecindeyim ata uysalla ilgili nette bilgi bulamadım foto görmem mümkün mü acaba? Kafam çok karışık.

Arkadaşlar ben ancak samsunda ameliyat olabilirim o yüzden samsunda ameliyat olupta memnun kalanlar varsa doktor adı önerebilirlermi

Merhaba kızlar. Ankara da inanılmaz bi doktor öneriyorum ÖZERK DEMiRALP
O bi heykeltraş. O benim Kahraman'ım. Göğüslerim inanılmaz doğal ve sexi.

Back
X