• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar meme estetiğinde doktor önerisi yapar mısınız?

selam,istanbul da Salih Emre Üregen e 4 ay kadar önce meme protez ameliyatı oldum.kesinlikle tavsiye ederim...istediğin hem bikiniliyken diğer kızlara "acaba memeleri nasıl böyle güzel görünüyor" diye düşündürtmek ve aynı zamanda da çok çarpıcı olmayıp göze de batmamak ise salih emre hoca bu işin piri bence...mentor protez kullanıyor,dikiş izini nasıl yapıyorsa yok denecek kadar az bırakıyor.6 ay ile 1 yıl arası izler silinir demişti ama ben 1.aydan beri iz falan göremiyorum:)maşallah:)
ağrı 2 gün hariç duymadım, ameliyat sonrası da özel sütyen takıyor onu bir süre kullanıyorsun. kimsenin düşündüğüne, kafaya takıp kambur durduğuna değmez, yaptırın ve benim gibi straplez elbiselere yumulun kızlar:KK66:
Merhaba,
Salih Emre Bey ameliyatı hangi hastanede yapıyor ve ne kadar ödeme yaptınız? Taha Mehmetoğlu ile görüştüm silikon için. Sizin doktoru da araştırınca. Arada kaldım:)
Sevgiler.

Merhaba,
Salih Emre Bey ameliyatı hangi hastanede yapıyor ve ne kadar ödeme yaptınız? Taha Mehmetoğlu ile görüştüm silikon için. Sizin doktoru da araştırınca. Arada kaldım:)
Sevgiler.
Merhaba,
Taha Mehmetoğlu ile bende görüştüm nedense emin olamadım. Size ne fiyat verdi?
Sevgiler.

Evet bugun cem bey bana da 2700€ dedi :KK53:
Yurt disindan geliyoruz diye fiyati full yapiyorlar sanki para basiyoruz :KK12:
Insanlik kalmamis

merhabalar inş bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakat kafam fazla karışık.Herkes ayrı bir doktor ismi veriyor haliyle ve herkes ne mutluki memnun :) Doktor seçmek çok zor istanbulda yaptırıp memnun kalan arkadaşlardan yardım istiyorum cem beyin ismini biraz daha fazla duyuyorum açıkçası yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar inş bende ameliyat olmayı düşünüyorum fakat kafam fazla karışık.Herkes ayrı bir doktor ismi veriyor haliyle ve herkes ne mutluki memnun :) Doktor seçmek çok zor istanbulda yaptırıp memnun kalan arkadaşlardan yardım istiyorum cem beyin ismini biraz daha fazla duyuyorum açıkçası yardımcı olursanız sevinirim

Sonuçları gözünle gör en azından burada fotolara bak eski haline yeni haline eskiden dokusu olanla olmayana kendin değerlendir diye fikir vereyim..

Sonuçları gözünle gör en azından burada fotolara bak eski haline yeni haline eskiden dokusu olanla olmayana kendin değerlendir diye fikir vereyim..
Ne yazikki benim durumda olan kimse yok sanirim ki oncesi sonrasi resimlerde kendime benzer bir resim goremedim:KK43: o zaman nasil yapalim

Bende oyle saniyordum ama hasan beyde diklestirme onerdi bir t kesi lolipop ta olabilir ama ben iz istemiyorum meme ucu yapsaydi ya:KK43:

Tamam belki mükemmel olmaz ama yüzde 85 olsun olmuyor muymuş öyle fotoğrafla ancak böyle oluyor işte ne düşünüyorsun peki iz istemiyorsun herkes gerek var diyorsa demek ki gerek var :(

Tamam belki mükemmel olmaz ama yüzde 85 olsun olmuyor muymuş öyle fotoğrafla ancak böyle oluyor işte ne düşünüyorsun peki iz istemiyorsun herkes gerek var diyorsa demek ki gerek var :KK43:
Simdi mail attim hasan beye diklestirme ve protez fiyati uymadi yine bana iki misli oldu :( sanirim diklestirme yaparsam hasan beyle olmiyacagi belli sade protez takarsam onunla olurum bakalim artik dusunmem lazim

Simdi mail attim hasan beye diklestirme ve protez fiyati uymadi yine bana iki misli oldu :KK43: sanirim diklestirme yaparsam hasan beyle olmiyacagi belli sade protez takarsam onunla olurum bakalim artik dusunmem lazim

Hayırlısı olsun artık nasıl iyi hissedeceksen öyle ol Fransada 380 cc ile olur dediyse Dr bence olur ben öyle inanıyorum

Ne yazikki benim durumda olan kimse yok sanirim ki oncesi sonrasi resimlerde kendime benzer bir resim goremedim:KK43: o zaman nasil yapalim
Ameliyat oldunmu bilmiyorum ama benim albümüm açık. istersen bide ona bak. şekilsiz şemalsiz göğüslerim ne derece mükemmel oldu . Doktorum cem payaslıdır :)

3200 liraya Antalya Asım Uslu.Duruslari mükemmel.
Ancak bir sorun var.His kaybı yaşıyorum :(

Ben de kendi doktorumu onerebilirim baska doktora lafim yok cunku onlara ameliyat olmadigim icin bilemicem
Benim doktorum Dr kamran Efendioglu (esteworld)
Kas alti 450cc yuvarlak allergan

Back
X