Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnm çok teşekkür ederim artık yrn için biraz cesaretim var kısmetse ) psikolojik olarak kötü hissediyorum başarıcamBen 7. günümde yıkanmıştım. Doktorun dediyse bir şey olmaz. Bana doktorum su aksın gitsin demişti dikişlerin üzerinden, yani dokunmamıştım. Bir de çıkınca hemen kurula o bölgeyi..
Sağol cnm çok teşekkür ederim artık yrn için biraz cesaretim var kısmetse ) psikolojik olarak kötü hissediyorum başarıcam
Bana da alabilirsin dedi ama bende korkuyorum.ama mecbur artik.su cizimleri bir yikasak iyi olacakBugun 4 gün oldu ameliyat olalı doktorum artık duş alabilirsin dedi ama ben çok korkuyorum. Meme başı kesisi oldum pansuman yaparken bile içim fena oluyor hiç bişey hissetmediğim haldeyardım lütfen nasıl duş alıcam bennnnmm
Nasilsinncanim iyi misin biraz? Agrilarin hafifledimi? Valla benim hafifledi ama memisler patlayacak gibi.Bugun 4 gün oldu ameliyat olalı doktorum artık duş alabilirsin dedi ama ben çok korkuyorum. Meme başı kesisi oldum pansuman yaparken bile içim fena oluyor hiç bişey hissetmediğim haldeyardım lütfen nasıl duş alıcam bennnnmm
Bana da alabilirsin dedi ama bende korkuyorum.ama mecbur artik.su cizimleri bir yikasak iyi olacak
agrılariniz nasil. kac gunde gecti. hemen ise gidebildiniz mi. ben de 28 Ekim de ameliyat olacagim. 29 Ekim de de dinlenirim diye dusunuyorum. biraz korkmuyorum desem, yalan olur.
canim izin almadan ameliyat olmayi dusunme sakin.. kas ustu dusundugu halde yinede en az 1 hafta demisti bana doktoragrılariniz nasil. kac gunde gecti. hemen ise gidebildiniz mi. ben de 28 Ekim de ameliyat olacagim. 29 Ekim de de dinlenirim diye dusunuyorum. biraz korkmuyorum desem, yalan olur.