Canım lütfen sütyeni tak. Bu çok önemli. Askılarını gevşetme gibi bir imkan yok mu?Doktora ulaşmak sıkıntı asistanları var... asistanları da pek sorduğun soruyu tam net cevaplayamiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım lütfen sütyeni tak. Bu çok önemli. Askılarını gevşetme gibi bir imkan yok mu?Doktora ulaşmak sıkıntı asistanları var... asistanları da pek sorduğun soruyu tam net cevaplayamiyor
Canım lütfen sütyeni tak. Bu çok önemli. Askılarını gevşetme gibi bir imkan yok mu? Doktoru sürekli ara. Sana cevap vermek zorundalar. Dünyanın parasını ödedik.
Simdi bir sutyen giydim.. yeni genc kizlarin giydigi boyle altinda demir gibi bisey yok... sadece duz kalip yumusacik
Allah kolaylik versinnzTamam canım. Benim de yarın doktor kontrolüm var. Çok heyecanlıyım.
İzmir ekol hastanesi, Prof.dr.mübin hoşnuter. Ameliyat öncesi 75 a'yı bile dolduramayan sütyen kullanıyordum. 325 cc protez kullanıldı. 80b ölçülerinde memelerim olacak. Şu an 85 dolgunluğundalar.beden kaçtı ameliyat öncesi ve suan kac bedendesin ? hangi hastane doktoru bu ya da klinik midir?
gercek mi yapay mi kullanıldı ?
madem sönecek o zaman ne anlami var ki onu anlamadim simdi
Kizlar göğüs uclarim sanki fazla hassaslasti hatta biraz acı bile var sizde de durum aynı mı
Kizlar göğüs uclarim sanki fazla hassaslasti hatta biraz acı bile var sizde de durum aynı mı
Yani sonuc olarak kaç beden kullanacak duruma geleceksin ? 80 - 85 - 90 ??İzmir ekol hastanesi, Prof.dr.mübin hoşnuter. Ameliyat öncesi 75 a'yı bile dolduramayan sütyen kullanıyordum. 325 cc protez kullanıldı. 80b ölçülerinde memelerim olacak. Şu an 85 dolgunluğundalar.
Son sorunu anlamadım. Sönecek olan ne.
Kızlar merhaba ben bu sitede çok yeniyim ve 17 Ağustosta meme protez yaptırıcam.Doktorum Adana dan Süleyman Uslular yaklaşımından cok cok memnunum ama anesteziden çok korkuyorum iki küçük kızım var onları düşündükçe korkum iki kat artıyo beni cesaretlendırebilirmisiniz
Canım sadece uyuyup kalkacaksın. Hiçbir şey olmayacak. Boşu boşuna germe kendini. Sıkıntılanırsan daha kötü olur. Benim de iki kızım var. Onlardan güç aldım. Sen de onları düşünüp güç alKızlar merhaba ben bu sitede çok yeniyim ve 17 Ağustosta meme protez yaptırıcam.Doktorum Adana dan Süleyman Uslular yaklaşımından cok cok memnunum ama anesteziden çok korkuyorum iki küçük kızım var onları düşündükçe korkum iki kat artıyo beni cesaretlendırebilirmisiniz
Ameliyathaneler dünyanın en güvenli yerleri Allah hepimizi korusun. İyi bir dr bulduğuna inanıyorsan, sorun yok ben çocuklarım 4 ve 8 yaşındayken ameliyat oldum. Aynı korkuları ben de yaşadım. Allahım noolur ölmiiiim diye girdim ameliyata.... ama ölüm hep var. Yolda, arabada, okulda..... İnan ameliyathaneler buralardan daha güvenli. Anestezi için uygunsan sorun yokKızlar merhaba ben bu sitede çok yeniyim ve 17 Ağustosta meme protez yaptırıcam.Doktorum Adana dan Süleyman Uslular yaklaşımından cok cok memnunum ama anesteziden çok korkuyorum iki küçük kızım var onları düşündükçe korkum iki kat artıyo beni cesaretlendırebilirmisiniz
Cok ama cok tesekkürederim gercemten iyi geldiMerhabalar, sizi çooook iyi anlıyorum. Emin olun benim kadar anesteziden korkan biri olamazdı. Üstelik annem de çok paronayak biridir, hep endişeleniyordu ameliyat gününe kadar bana çok fazla yansıtıyodu sırf bu yüzden vazgeçmemi istiyodu. Haliyle benim stresim korkum iki katına çıkıyodu her gün. Ama kararlıydım bana tek cesaret veren buydu. Hastanede sedyeyle yatırırlarken çok tuhaf olmuştum. Sonra bi cesaret iğnesi verdiler kahkahalarla indim ameliyathaneye :)) hemşireler de benle birlikte gülüyo deli bu diye :)) sonra ameliyathanede anestezi ekibinden bi kızla muhabbet ediyodum ama böyle uykuya dalmak üzere olursun da uyumazsın ya öyle. Sonrasını hatırlamıyorum bana kalk hadi bitti falan diyolardı sanıyodum ki evdeyim annem kalk yerine yat diyo sonradan jeton düştü dedim ne ara ameliyat oldum ben 2-3 saat bana 5dk lık rüyasız bi uykuya dalma gibi geldi. Uzun lafın kısası eğer sağlık durumunuzda bi problem yoksa hiç ama hiç korkmayın. Sadece kas altı olacaksanız ilk gün ağrısını bilerek girin ameliyata yeterli.
Cok tesekkürederim burayı kullanmada biraz acemi olduğum için yazmakta geciktimCanım sadece uyuyup kalkacaksın. Hiçbir şey olmayacak. Boşu boşuna germe kendini. Sıkıntılanırsan daha kötü olur. Benim de iki kızım var. Onlardan güç aldım. Sen de onları düşünüp güç al