Saç Şekillendiriciler kızlar MAŞA almalıyım,ve okadar çok ürün varki ??

su_m

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
70
9
286
Muğla

kızlar saçlarım dümdüz boyalı kırılgan üstelik incecik telli,doğal olarakta maşa bu saça çok uygun olmalı üstelkte az zarar versin istiyorum,lütfen bana yardım edinn çok ihtiyacım vaarrr

Saç tiplerimiz farklıymış ama ben Braun Satin Hair 7 Colour / Ec2 Bukle Maşası modelini kullanıyorum baya memnunum.

kızlar saçlarım dümdüz boyalı kırılgan üstelik incecik telli,doğal olarakta maşa bu saça çok uygun olmalı üstelkte az zarar versin istiyorum,lütfen bana yardım edinn çok ihtiyacım vaarrr

ben babylissin saç maşalarını kullanıyorum çok memnunum farklı ısı seçenekleri var saçın tipine göre ısı ayarı yaparak kullanılıyor. aslında hangi maşa olursa olsun sonuçta ısı ile işlem yapıldığı için zarar vermeyen maşa yok fakat doğru kullanırsanız zararı en aza indirirsiniz. babyliss marka maşalar saça hemen şekil verdiği için saçta uzun süre bekletmek durumunda kalmazsınız ve saçınız daha az zarar görür bir de bu tür işlemleri yapmadan mutlaka ısıdan koruyan bir saç spreyi kullanın ben gliss kullanıyorum gayet başarılı bir ürün.yalnız bu tür spreyler saça verilen şekli sabitlemek için değil onla karıştırılmasın saçı koruyan nemini kaybetmesini engelleyen bir ürün ve saça şekil vermeden önce kullanılması gerekiyor. bir de eğer saç maşasını sık kullanıyorsanız saç bakımınıza çok özen göstermeli haftada 2-3 kez bakım maskeleri ya da yağları ile desteklemelisiniz.

cnm bn philpsin lila renk olan maşasını kullanıyrm memnunum hemen şekil veriyor

Bende babylies i tavsiye ederim.Cok güzel yapiyor ve herhangi bir sabitleyici kullanmadigim halde bozulmuyor.Tabiki aksama dogru hafif kendini saliyor ama bu da sac da dogal bir görüntü veriyor.ben cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…