- 21 Kasım 2017
- 27.522
- 120.267
- Konu Sahibi prensannesi55
Üsluba bak, bu nasıl prens anneliği?Kızım işinize bakın bana bulaşmayın bulasirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üsluba bak, bu nasıl prens anneliği?Kızım işinize bakın bana bulaşmayın bulasirim
Benim anneligime en son yorum yapma hakkına bile sahip değilsin sen kimsinkiÜsluba bak, bu nasıl prens anneliği?
Annelignize laf eden yok ki.Durumunuza istinaden çocuk yapmış olmanızı anlayamıyoruz.Benim anneligime en son yorum yapma hakkına bile sahip değilsin sen kimsinki
Yaa Sizi ilgilendirmez bu durum karışmayın sizin anneligijizede laf eden yok ne kadar kırıcısiniz ne kadar kötüsünüz iyi olmayi deneyin hayatınızdaki mutsuzluğu burada bu kadar belli etmeyinAnnelignize laf eden yok ki.Durumunuza istinaden çocuk yapmış olmanızı anlayamıyoruz.
Anneliğine ne dedik yahu?Benim anneligime en son yorum yapma hakkına bile sahip değilsin sen kimsinki
Kadının düşmanı kadın gerçekten.Yaa Sizi ilgilendirmez bu durum karışmayın sizin anneligijizede laf eden yok ne kadar kırıcısiniz ne kadar kötüsünüz iyi olmayi deneyin hayatınızdaki mutsuzluğu burada bu kadar belli etmeyin
İyi bakarsan anlarsın ne dediğini bilmiyorsun daha yazıkAnneliğine ne dedik yahu?
O kadar çok belliki sizin bunu yaptığınizKadının düşmanı kadın gerçekten.
Ben göremedim. Siz açıklar mısınız nerede anneliğinize laf ettiğimi? Etmişsem tabii.İyi bakarsan anlarsın ne dediğini bilmiyorsun daha yazık
60 70 liralık bisey için bunu yapıyor olmanıza üzüldüm.Bi iş bulup çalışabilirsiniz bebeğiniz için.Bezi maması bir bebeğin günlük ortalama masrafı 200 250 liradır.O kadar çok belliki sizin bunu yaptığıniz
Ay vermeyin de yapamasın lütfen Saldırganlığı geçer belki internetsiz kalırsaKızlar olan olursa verebilirmi rica etsem İnternet paketi yapicam
Şifrem yok, üzgünüm. Şifresi olan zaten kendine internet paketi yapar değil mi? İnternet bağlatın en iyisi, tabii ki siz bilirsiniz.Sifresi olan olursa verebilirmi
Böyle çok daha zor değil mi ? Şifreyle ne kadar surelik internet yapabilirsiniz ki?İnternet yapiyorum kızlar olan varsa verebilirmi