kızlar mac makyaj uygulaması hakkında deneyimi olanlar yardımcı olabilirler mii?

Aslında güzel bir uygulamaymış,alternatif makyajlar da öğretiyorlar mı acaba gece makyajı filan?
siz ne öğrenmek isterseniz onu öğretiyorlar, gece makyajı öğrenmek istediğinizi söylersiniz, hatta renk bile seçebilirsiniz, yorumunu katıp size aslında şu renkler uyar dese de istediğiniz renkte ısrar edebilirsiniz yine de :)

Mesela ben olsam yüz değil göz makyajı öğrenmek isterim
ikisini birden öğrenebilirsiniz, komple bir makyaj gösteriyor ve uyguluyor, özellikle kafanızı karıştıran kısmı dersiniz, o konuda daha yoğun bilgi ve uygulama verirler. :)
ama önemli olan iyi bir makyaj artisti bulmak , mümkünse de tavsiye üzerine birini seçmeniz diye düşünüyorum.

bilgilendirme çok güzel olmuş , Capıtol a yakın oturuyorum ve Mac dan alışveriş yapacaktım bu uygulama işlemini yaptı racam görümcenim düğünü var yer arıyordum ama buldum Mac te yaptıra cam makyajımı
bide capıtola yakın bayan kuaföre öneril misiniz ?

Kızlar şu Islak makyaj denen bişey var onun hakkında bilgisi olan varmı acaba Işıl Işıl oluyor böyle
bende çok araştırdım,ıslak makyaj için sağlam bır urun ve fırça yelbazen olması gerekiyor,bana göre mac nars benefit de bu urunler var,bende kısmen aldım,fırça ıslak sünger ıslak falan süper oluyor,ama aydınlaıcı çok önemli,allıkda

bırde yukarda sormuşlar 280 tl makyaj kursu macde

evet olabilir 280 tl ye hem Alıp hem öğreniyoruz o zaman iyimişş medcezirdeki miranın makyajına bayılıyorum hem çok doğal hemde Işıl Işıl duruyor

Hımm bu renkli Nemlendirici denilen şey bb kremmi oluyor tam bilmiyorum da??

evet olabilir 280 tl ye hem Alıp hem öğreniyoruz o zaman iyimişş medcezirdeki miranın makyajına bayılıyorum hem çok doğal hemde Işıl Işıl duruyor
medcezirdekilerin ben göz makyajlarına bayılıyorum hem çok doğal hem çok güzel

Capitolde burcu hanima yaptirin mutlaka cok guzel yapiyor capitolde alt katta vassago kuafor var orasi cok guzel ben memnun kalmistim ama biraz pahalicidir.

sizde capıtole yakınmışınız ? mac baya ilgileniyorsunuz ben aldım rengini beceremedim koyu kaldı tenıme Studio Fix Fluid olandı
Evet capitole yakinim fondoten mi keske orada yuzunuze uygulatsaydiniz testerlardan calisanlar mi onerdi rengini oyleyse bence gidip soyleyin.

Evet capitole yakinim fondoten mi keske orada yuzunuze uygulatsaydiniz testerlardan calisanlar mi onerdi rengini oyleyse bence gidip soyleyin.
artık olan oldu yazın bıraz kararınca kullanırım ama ilk fırsatta gıdıp bir fondeten dah almak istiyorum ne önerirsin bana
bu arada ben emniyet de oturuyorum yakınız galıba oraya 6 ay önce gelin geldım hiç alışamadım

Ben uskudar salacakta oturuyorum canim orasi nasil pek bilmiyorum. Cok kapaticiligi olan bi urun istemiyorsan mac face and body yi oneririm cok ince bir yapisi var hatta defilelerde backstagelerde makyozler hep bu urunu kullaniyormus mankenlerin yuzune onun disinda benim kullandigim select cover up var onu onerebilirim

Canimmm merhaba bende salacakta oturuyorum :) ve haftasonu kep torenim var akasyaya mi capitole mi gitsem diye dusunurken burayi okumam super oldu, ama bisey sorucam express makyakda aydinlatici falan yok denmis yeterli olur mu kep toreni icin ben aydinlik bir goruntu olsun istiyorum sahsen :) dugunde yaptirmistim en son makyak cok begenmisytim 160 liraydi o zaman express 110 mus ne farki var onu pek anlayamadim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…