90-160-180 liralık makyaj uygulaması. yani sen atıyorum 160 liralık makyaj uygulaması yaptırıyosun makyaj bittikten sonra 160 liralık makyaj ürünü alabiliyosun yani makyaj bedavaya gelmiş oluyone konuda canım ? uygulama derken ?
peki memnun kalmışlar mııAslında bu biraz da makyaj eğitimi gibi birşey diye biliyorum yani senin yüzüne nasıl bir makyaj gidiyor, kontürleme nasıl yapabilirsin bunu sana öğretiyorlar ve 2 saatlik eğitimin sonunda verdiğin ücretin karşılığında istediğin birkaç parça ürün alıyorsun.
Yani ben gitmedim ama giden bir-iki arkadaşımdan duyduğum budur.
peki memnun kalmışlar mıı
Peki hangi MACe gittiklerini sorabilir miyim :)Valla yapılan makyajdan ve en önemlisi öğrendikleri bilgilerden memnunlardı.
Hele ki sıcak kanlı, bir MUA'ya denk gelirseniz eminim memnun kalırsınız.:)
Peki hangi MACe gittiklerini sorabilir miyim :)
Teşekkür ederiiim :)Valla hatırlamıyorum ama Avrupa Yakası'ndakilerden birine gitmişlerdi.
Ben ozel gunlerde her zaman macte makyaj yaptiriyorum capitol alisveris merkezi subesinde burcu hanim yapiyor cok guler yuzlu ve isinin ehli bir bayan onun disinda 3 cesit makyaj var express makyaj gunluk kullanabileceginiz bir makyaj oluyor ve 110 lira gece makyaji var 180 lira ben abimin nisaninda onu yaptirmistim mesela kep torenimdede express olani tek farki baz aydinlaticisi vs surmemesi expresste sadece fondoten far eyeliner rimel ve ruj gibi. Digerinde takma kirpigine kadar takiliyor. Bir de gelin makyaji var oda 600 kusur civarinda sanirim daha fazlada olabilir tam emin degilim. Makyajinizda yuzunuzde kullanilan urunler standlardaki tester urunler oluyor. Makyaj bitiminde sizin icin kullandiklari urunler icerisinden makyaj ucreti kadar urun secebiliyorsunuz size sifir urun veriyorlar. Sectiginiz urunler makyaj fiyatini gecerse de urunlerin fiyatindan makyaj fiyatini dusuyorlar. Express makyaj 30 dk. Gece makyaji ise 1 saat oluyor ama 1 saatten kisa suruyor genelde ve randevulari 1 hafta onceden almak gerekiyor cunku bos yerleri olmuyor genelde. Katre83 hanimin dedigi mac in makyaj dersleri sanirim yuzunuze uygun konturleme falan belli tarihlerde makyaj dersleride veriyorlar. Ama makyaj yaptirmak icin gittiginizde boyle bir sey ogretmiyorlar. En azindan ben en az 5 kez gittim oyle bir sey gormedim.mac makyaj uygulaması hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
çok teşekkür ederim ben de dün gittim yaptırdım 160 lira tuttu çok da güzel yaptılar :) bilgilendirme için sağolun :)Ben ozel gunlerde her zaman macte makyaj yaptiriyorum capitol alisveris merkezi subesinde burcu hanim yapiyor cok guler yuzlu ve isinin ehli bir bayan onun disinda 3 cesit makyaj var express makyaj gunluk kullanabileceginiz bir makyaj oluyor ve 110 lira gece makyaji var 180 lira ben abimin nisaninda onu yaptirmistim mesela kep torenimdede express olani tek farki baz aydinlaticisi vs surmemesi expresste sadece fondoten far eyeliner rimel ve ruj gibi. Digerinde takma kirpigine kadar takiliyor. Bir de gelin makyaji var oda 600 kusur civarinda sanirim daha fazlada olabilir tam emin degilim. Makyajinizda yuzunuzde kullanilan urunler standlardaki tester urunler oluyor. Makyaj bitiminde sizin icin kullandiklari urunler icerisinden makyaj ucreti kadar urun secebiliyorsunuz size sifir urun veriyorlar. Sectiginiz urunler makyaj fiyatini gecerse de urunlerin fiyatindan makyaj fiyatini dusuyorlar. Express makyaj 30 dk. Gece makyaji ise 1 saat oluyor ama 1 saatten kisa suruyor genelde ve randevulari 1 hafta onceden almak gerekiyor cunku bos yerleri olmuyor genelde. Katre83 hanimin dedigi mac in makyaj dersleri sanirim yuzunuze uygun konturleme falan belli tarihlerde makyaj dersleride veriyorlar. Ama makyaj yaptirmak icin gittiginizde boyle bir sey ogretmiyorlar. En azindan ben en az 5 kez gittim oyle bir sey gormedim.
90-160-180 liralık makyaj uygulaması. yani sen atıyorum 160 liralık makyaj uygulaması yaptırıyosun makyaj bittikten sonra 160 liralık makyaj ürünü alabiliyosun yani makyaj bedavaya gelmiş oluyo
yaa adam o kadar güzel bi göz makyajı yaptı ki anlatamam sanaa bayıdım resmen. sırf onu kendim yapabilmek için eğitime gitmeyi düşünüyorum orda ama fiyatını bilmiyorum tammkuzum bunu yenı gordum bende yaptırmıstım kuzenımın dugunu ıcın gercekten cok basarılılarr ve urunlerden 160 lıralık yaptırdıysan o tutarda urun alabılıyorsun, gercı ben gaza gelıp kullandıklarının cogunu almıstım ve kırpık bazıyla o zaman tanısmıstım gercekten kırpıklerıne takma kırpık takmısın gıbı oluyor super bısey aldıktan sonra bı kac ay elım gıtmedı kullanamam dıye ama sonra alıstımm :)
sende yaptırmıssın ama gec gordum konuyuu =( darısı dugun makyajınaaa
bıde egıtım makyajları varmıs galıba onun fıyatı bıraz daha pahalı ama yuzunun seklıne gore makyaj yapmayı ogretıyorlar sana gercı normal makyajı yaparkende sorular sorup ogrenebılıyorsun :)
egıtım daha pahalı galıba kuzumm ama ordada yıne verdıgın ucret kadar alabılıyorsun dıye bılıyorum arayıp sormak lazımm,sen ztn guzelsınnyaa adam o kadar güzel bi göz makyajı yaptı ki anlatamam sanaa bayıdım resmen. sırf onu kendim yapabilmek için eğitime gitmeyi düşünüyorum orda ama fiyatını bilmiyorum tamm
Rica ederiim :))çok teşekkür ederim ben de dün gittim yaptırdım 160 lira tuttu çok da güzel yaptılar :) bilgilendirme için sağolun :)
Aslında güzel bir uygulamaymış,alternatif makyajlar da öğretiyorlar mı acaba gece makyajı filan?direkt eğitim alabiliyorsunuz, 200 gibi bir tutardı sanırım, yüzünüzün yarısına onlar yapıyor, diğer yarısına siz. Yani bir yandan pekiştiriyorsunuz da. Ve sonunda 200 tutarlık ürün alımı da yapıyorsunuz. tam tutarı hatırlayamadım şu an 220 de olabilir, iki ay oldu soralı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?