kızlar mac makyaj uygulaması hakkında deneyimi olanlar yardımcı olabilirler mii?

Nasıl yani? Hem makyaj yaptırıyorsunuz hemde bedavaya ürün mü kazanıyorsunuz

Nasıl yani? Hem makyaj yaptırıyorsunuz hemde bedavaya ürün mü kazanıyorsunuz

bedava değil tabiki sız yaptırdığınız makyajın ucretını oduyorsunuz 160tlydi benim yaptırdığım,o fiyata kadarda urun alabiliyorsunuz macten bi rimel,rimel bazı,dudak kalemi almıstım ztn fıyatıda gecıyorsunuz ıster ıstemez orda ınsanın gozu donuyor

Kep toreninde bende express yaptircam bence yeterli olucaktir cok dogal ve guzel duruyor eger sen aydinlatici vs. İstiyorsan soylersin ben aydinlik su tarz istiyorum o urunleri uygularmisiniz diye uygulayacaktir eminimki capitoldeki burcu hanim ben bu sefer kuaforume yakin oldugu icin bahariye mac e gidecegim insallah ordanda memnun kalirim.

bahariye mac kacta acıyor acabaa ? 10da alısveriş merkezleri actığı için geç kalmaktan korkuyorum,hızlı yaparlar ztn adı ustunde bende soylerım karsıya yetısıcem bıde capitole randevu aldım evede yakın diye,makyakjı yapan kım bilmiyorum burcu hanım mı sormadım caddede bi kaç kişi oluyor ayrı ayrı makyaj yapan ama kucuk dıye tek burcu hanımda olabılır..

ayrıca hayırlı uğurlu olsun bizim içinde =))

Tesekkur ederim canim evet hayirlisi olsun :) yeni gordum yazdiklarini bahariye mac e gidemedim bir aksilik cikti sansima capitolde bos randevu buldum cunku doluydu aradigimda hep burcu hanim rahatsizlanmis cikmis ama orda sultan hanim vardi zaten surekli musteri oldugumdan hemen beni tanidi. Sultan hanimda gayet becerikli ve yetenekli cok harika bir makyaj yapti cok begendim acikcasi kendimi taniyamadim. Capitolde de caddedeki gibi tek kisi olmuyor baya kisi oluyor bir de magaza muduru oda funda hanim ismini yanlis hatirlamiyorsam.
Sen yaptirdin mi bu arada canim? Memnun kaldin mi?

bende aynı bayana yaptırdım canımm =)) ama benım mezunıyette bekldedıgımız yer sagolsunlar acayıp sıcaktı makyaj falan kalmadı valla hepsı gıttı ama guzeldı bende beğendimm :) insallah bundan sonraki hayatımız guzel olsunn mezüniyetide atlattık :)

Aynen canim insallah. Keske ustunden transparan pudrayla gecseydin evde ben oyle yaptim cildim cok yagli olmasina ragmen hic parlama yapmadi.

makyaj eğitimi farklı makyaj uygulaması farklı oluyor. Ben mac in fondotenini kullanıyorum daha öncede kep töreni makyajmı yaptırmıştım. Randevu almıştım Bağdat CAddesindeki macten işte ev adresimi verdim. günü ve saatinde geldi.Gayet memnun kaldım makyajımdan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…