KIZLAR LÜTFEN YAZAR MISINIZ HAMİLE OLABİLİR MİYİM?

Esmasevgi7777

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
191
18
18
27
Kızlar merhaba adetime 5 gün var kasım ayının 17-18inde korunmasız ilişkiye girdim gebelik ihtimali ortaydı yumurtlamam başlamıştı. Bugün ilişkinin üstünden geçen 15. Gün gebelik oluşmuş mudur? Psikolojik olduğunu sanmıyorum ama son 3-4 gündür mide bulantısı koku hassasiyeti ve sürekli uyku hali hissediyorum. Bugün idrar testi yaptım negatif çıkı testte cıkar mıydı olsaydı?

5 gün erken zaten, öğrenenler illaki var ama 5 gün önce %75 civarı görüyor erken gebelik testleri. Gecikirseniz bi test yapın tekrar

Erken gebelik testiyle ogrenenler kaset testlede ogrenenler var ama kimide adet gününden bir iki gün önce test yapıyor negatif adetini 2 3 gün geçince yapıyor pozitif çıkıyor demem oki adet tarihini beklemek ve bir iki günü geçmesini beklemek en doğrusu hatta çok şüphe varsa en iyisi kan testi

Regli geçikrse 1 hafta kandan hcg testi yaptırın kesin sonuç çıkar.. İdrar testine güvenmeyin bence

Daha çok erken adetinin geçmesini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…