- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
- 53
- Konu Sahibi MaviBoncuk01
-
Ne yapılması gerektiğini biliyormusn pekiBazen kendiliğinden çatlamıyor olabilir canım :/
Malesef canım ama eğer bir doktorun varsa ona görünebilirsinNe yapılması gerektiğini biliyormusn peki
Yaaaa gerçekten mii nasıl moral oldun bana canımm ayy ama ben çok unutsuzum bu ay tutucak bebiş gibi gelyrKuzum benim 5 gün koyuydu 6.gün çatladı geçen ay
Buyur canımmBende bisey sormak istiyorum belki bi fikrin vardır
Ben bu ay ovulasyon testi yapmadım ama 2 gün önce yaptım ikinci çizgi silikti yumurtam çatlamıştı öyle yorumluyorum catlatma iğnesinin 7. Günüydü bugün 10. Günü ve tekrar yaptım ikinci çizgi çıkmadı yani lh hormonu eğer vücuttan atıldıysa idrar testi yaniltmaz dimi yarin yapsam çıkar mı acabaBuyur canımm
Ya b3nce ovülasyon testi büyüm nimet canım yanıltıcagını sanmıyorumBen bu ay ovulasyon testi yapmadım ama 2 gün önce yaptım ikinci çizgi silikti yumurtam çatlamıştı öyle yorumluyorum catlatma iğnesinin 7. Günüydü bugün 10. Günü ve tekrar yaptım ikinci çizgi çıkmadı yani lh hormonu eğer vücuttan atıldıysa idrar testi yaniltmaz dimi yarin yapsam çıkar mı acaba
Çok teşekkür ederim vu süreç çok yorucu gerçekten sabırsızlanıyorsun hemen olsum istiyorsun üzücüYa b3nce ovülasyon testi büyüm nimet canım yanıltıcagını sanmıyorum
Öle canım o çatlama iğnesini mesela bidahaki ay doktora gitsem istyrum desem yapar mı ve ne zaman gitmek gerekiyor canımÇok teşekkür ederim vu süreç çok yorucu gerçekten sabırsızlanıyorsun hemen olsum istiyorsun üzücü
Ben reglin 2.Günü gitmiştim yumurtalarım gelismiyidu igne ve klomen kullandım 2 yumurtam gelişti 21 22 mm di dr catlatma iğnesi ve sonrası 3 gün ilişki önerdi biz 4 gün değerlendirdik şuan bekliyorum ama umutsuzum nedense dr ikiz bekliyoruz diye umitlendirdi ama ben icimde yok sanki tekrar negatifi girmek çok yoracak sanırımÖle canım o çatlama iğnesini mesela bidahaki ay doktora gitsem istyrum desem yapar mı ve ne zaman gitmek gerekiyor canım
Yaa inşallah öledir canımm ya ne güzel olur ikizz hadi hayırlısıyla canım bu ayda olmazsa bende gideyim yaa doktora istyrum bi an önce çünkü baksana çizgide siliklesmedi umudum sıfır ayy inşallah güzel haber verirsin bana canım beklyrum haberniBen reglin 2.Günü gitmiştim yumurtalarım gelismiyidu igne ve klomen kullandım 2 yumurtam gelişti 21 22 mm di dr catlatma iğnesi ve sonrası 3 gün ilişki önerdi biz 4 gün değerlendirdik şuan bekliyorum ama umutsuzum nedense dr ikiz bekliyoruz diye umitlendirdi ama ben icimde yok sanki tekrar negatifi girmek çok yoracak sanırım
Amin inşalalh seninde güzel haberlerini bekliyorum bu ay olmadı geleck ay inşallah yeterki umudumuz olsunYaa inşallah öledir canımm ya ne güzel olur ikizz hadi hayırlısıyla canım bu ayda olmazsa bende gideyim yaa doktora istyrum bi an önce çünkü baksana çizgide siliklesmedi umudum sıfır ayy inşallah güzel haber verirsin bana canım beklyrum haberni
Erken gebelik testtin varsa dene istersen ama negatif çıkarsa üzülme çünkü idrarda bazılarının hemen çıkmıyor blyrsunAmin inşalalh seninde güzel haberlerini bekliyorum bu ay olmadı geleck ay inşallah yeterki umudumuz olsunsence yarin test yapnalimiyim idrar testi
Haklısın canım sabah yapıp haber ederimErken gebelik testtin varsa dene istersen ama negatif çıkarsa üzülme çünkü idrarda bazılarının hemen çıkmıyor blyrsun
Hadi hayırlısı canımm yaa Ay banada dua et ki çatlasın yumurtamHaklısın canım sabah yapıp haber ederim
Günaydın canım test negatif cıktı niye miral sıfırHadi hayırlısı canımm yaa Ay banada dua et ki çatlasın yumurtam
Canım günaydın dur daha moral bozma biraz daha geçsin benceGünaydın canım test negatif cıktı niye miral sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?