• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen yardımmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar foto yükledim yorumlarmısınız?
7.deki koyuluk yeterlimi sizce?
Dahamı koyu olmalıydı?
Acaba böyle silik olduğunda yumurta kalitesizmi demek oluyor bilgisi olan varmı?

Eklentiler

• 69B5642B-42C2-44FE-BD86-CF915AC37734.jpeg
    69B5642B-42C2-44FE-BD86-CF915AC37734.jpeg
    212,4 KB · Görüntüleme: 72
Ya b3nce ovülasyon testi büyüm nimet canım yanıltıcagını sanmıyorum
Merhabalar bende cuma gunu catlatma ignesi vurundum hemen aksamana ovulasyon testi yaptim tek cizgiydi cumartesi pazar hem sabah hem aksam iki tane yaptim cift cizgi hepsinde de pazrtesi yine yaptim yine cift cizgi. Simdi ne zaman catladgini nasil bilecegm. Catlatma ignesinden dolayi mi cift cizgi acaba. Normalde catlama olduktan 24 saat icinde dollenme olursa olur yoksa diger aya diyorlar.

Merhabalar bende cuma gunu catlatma ignesi vurundum hemen aksamana ovulasyon testi yaptim tek cizgiydi cumartesi pazar hem sabah hem aksam iki tane yaptim cift cizgi hepsinde de pazrtesi yine yaptim yine cift cizgi. Simdi ne zaman catladgini nasil bilecegm. Catlatma ignesinden dolayi mi cift cizgi acaba. Normalde catlama olduktan 24 saat icinde dollenme olursa olur yoksa diger aya diyorlar.
Canım inan bu konuda bi bilgim yok bu konu ile ilgili bi konu aç istersen yada çatlama iğnesi diye arat bi sürü forum çıkıyor

çatlatma iğnesi yüzünden testler yanıltabiilir.
iğneden 36 saat sonra yumurtanın çatlaması gerekir.
ama istisna da olsa bazen çatlamayabiliyor.
yumurtanın ömrü 24 saat olduğu için doğru döllenme olursa olur yoksa diğer aya.

çatlatma iğnesi yüzünden testler yanıltabiilir.
iğneden 36 saat sonra yumurtanın çatlaması gerekir.
ama istisna da olsa bazen çatlamayabiliyor.
yumurtanın ömrü 24 saat olduğu için doğru döllenme olursa olur yoksa diğer aya.
Tesekkur ederim buyuk ihtimal ilacin etkisi yoksa surekli cift cizgi olmaz. Ama catladigini dusunuyorum cunku ara ara kasiklarda agrilarim oluyor kasik agrisi yumurta catlayinca oluyor diolar dogruysa

Çatlamam iğnesi pvülasyon testini yanıltıyor canım ben iğneden sonra üç gün yaptım hep kırmızı

Kızlarr çok moralim.bozuk yardım ediinn
Yumurtam çatlamıyor 19.gün cift çizgiyi gördüm bugün 22.gün hala çift çizgi delircem çok moralim.bozuldu catlamıcak die başına gelen var mı böle olması normal mi :kızgın:nasıl bir yol izlemem gerekiyor kafayı yicem
Ben kırmızıyı görünce o gün 3 tane havuç yedim :) aynı günün gecesi çatladı :)) yardımcı olduğunu okumuştum bende işe yaradı. Yada kendi çatlayacağı vardı bilemeyiz. Bir dene istersen.

Back