Kızlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var. Yazı uzun ama lütfen okuyun ...!!

MeLis..

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
22
0
86
34
İstanbul
:1no2:Kızlarr okuyanlar zaten gormustur 2 ay once bı ılıskımm bıtttı cok sevıodum cok don dedım ama istemedi ustune gıttıkce daha ock ıstemedı bende hıc ustune gıtmedım aramadım sormadım snra ben facebook actım 3 gun once o da bız ayrılmadan oncee benı eklemıstı zatennn sonraa ıste yorum tyazmıs bı resmıme ben takmadım onu felan sonra resımlerımı etıketlemeye basladı ...onun resmının uzerıne melis benımkıne mehmet yazdı adımızı soyadlarımızı sonraaa bı baktım facebook ıletısıne vazgecmeyecegım tek kısı var ,hayatımda tek olduklarını sananlar komıklıkten oteye gıdemedıler yazdı..o sırada oan ınat tum arkdslarım erkek yorumlar yazıyodu bana...sonraa o bu ıletıyı yazdıktan sonra ben asla kaybettıklerım olmadı vazgectıklerım oldu yazdım..sonra bı resmımı yıne etıketledı ben her etıketledıgını kaldırıyodum barı bunu kaldırma gozumdesın yazdı..sonra benım ıletıme cevap olrk vazgecmeyecegım bır kısı var dıgerlerını kaullanıp attım yazdı..bndee begen komutu var soze katılıyorum dedım o da ne o yoksa tek kısının sen mı oldugunu zannettın dedı bende eskı gunler hatrına saygı duyuyorum dedım.. o da cokta eskı degıl sen bılıyosun dedı bana ben oldugumu anladm bende ınsanın kendısını bılmesıne gerek yok zaten bılıyorum ben oldugumu saf yazdm benım olan bana kalır ıstemeyen yol alır dedım o da ben zaten onemsemedıklerıme yol verdım sen fazla onemsemıssın benı bence sende yol al kendıne cok asıksın bakıyorum dedı bende evet asgım dedım herkese kendımden fazla deger verdımde degersız oldum dedım senı adam yerıne koyup konusuyorum sukret onemsedklerım yanımda onemsemedıklerım kendı yolunda dedim kendını gulunc duruma dusurme laf dalasına gırme dedım o da sekerım ben mesajları takımıyorumkı bır eglence benım ıcın tamam sustum yazdı bende ona eed sagol cok eglendırdın dedım ve bı nık yazdımmm dun aksam cok gusel unuttum dıye bır nık o da:: hepsi geldi geçti; bir seni unutamadım; bir senden vazgeçemedim... Özlem'lerinle dolu hayatım... yazmıss bana gonderme yapıo kıskanclık ıcın cunku benden once uzun bı sure ozlem dıye bırı ıle cıktı nıke dıkkat ederın özlem'lerinle dio kesme işareti var ben daha hıcbırsey demedım arkdslarr ... bu ne demek oluyooo hıcbırsey anlamadımm bana yardımcı olun lutfen cok uzun ama paylasmaya ıhtıyacım varrr ne yapmam gerekıyooo.....?? bu ne demek?

bence muhatap bile olma. yeterince yıpratmış ve eskitmişsiniz ilişkiyi zaten. ne demek istiyor, ne yapmaya çalışıyor diye düşünmeye devam ettikçe içinde gelgitler yaşayacaksın hep. muhtemelen kıskanıp tepki vermen için yapıyordur ve bu şekilde ile iletişim kuruyordur ama çok basitleşmiş. boşvermeye çalış. salla gitsin.

ayy olgunlaga erememiş bir erkek!bırak ya biilirim zordur sevmişsin cnm ama boşver bırak o gelsin gerekirse yalvarsın ozamn bakarsın icabına,)

ya kafana taktığına değmez cnm aklı sıra seni kıskandırıo daha çok yıpratıo seni ama taviz verme face tende sil hiç bi şekilde görüşme artık derim benyerimseniben

kendini çok önemli bir varlıkmış gibi göstermeye çalışıyr.aklınca kıskandırıyor.bence faceden sil onu umursamadığını anlasın çok basit biriymiş zaten

Ya siz çocuk musunuz? ßu nedir simdi.. Birbirinize karsı bu kadar itici oLmayın ßence.. Ya ßitirin noktayı koyun aramayın sormayın siLin ßirßirinizii.. Ya da oturun Konusurn ortak nokta ßuLup devam edin..

evet 23 yasında ve yaptıgına bakın kızlarrr...anlamadıgım sey hıcbırseye cevap vermeyen ınsan facebookta benle nasıl konustu buna anlam veremedım onu takmadıımı gorunce zaten o sozlerı yazdı bana..ama kullanıp attm demekle kendını kandırıyo kızlar...canım bız coktan bıtırdık zaten 2 ay once o ıstedı anlattım zaten ama bırden cıkıp boyle seyler.........!zaten herkes dıo onu takmadıını gorunce o atak yapar dıye

Iletilerine niye bisey yaziyosun ki...
Birak ne yazarsa yazsin yazma bisey ''begen'' komutunu verme...
Hicbisey yapma...
Baya seni kiskandirmaya yipratmaya calisiyo...
Hic tinlamiyomus gibi davran...
Hirslanir... Eger hala biseyler varsa aranizda yani olucaksa bu seferde geri kazanmaya calisir seni...
Bu erkekleri zaten anlamak mumkun deyil...
Kendilerini degerli gostermeye calistiklari hareketleri bile onlardan sogumamiza neden oluyo haberleri yok...
Birak canim ya ne hali varsa gorsun...

valla yarısına kadar okuyabildim çok sıkıldım.
o bana bunu yazdı, ben ona bunu yazdım...

ileti üzerinden laf çarpıtma, ilişki tahlili yapma...
yapmayın allah aşkına, bu kadar basitleştirmeyin..
giden gitmiştir, siz önünüze bakın, bu kadar basitleştirmeyin bence hiçbirşeyi..

Canım bu çocukça komik olayları boşver bu adamdan bi yol olmaz...

o çocuk değil sana kimseye aşık olamaz,,kimseyle elle tutulur bir ilişki yaşayamaz

kaç yaşında olduğunuzu merak ettim ikinizin de...
böyle şeyleri en son lisede yapmıştım ben heralde.
bence değil mesajlarına cevap vermek,arkadaş listenden de silmelisin onu.
muhattap bile olma canım.
seninle dalga geçmeye çalışıyo bence ve sen de bu imkanı ona verme.
hayatında hiç öle biri olmamış gibi davran.

ayy canım kusura bakma ama manyakmı nee
aynısı bendede var bir adım atıyor 10 adım geri kaçıyor ayuu
takma artık onu kafana
ben çok yıprandımm takmadığını görünce bukez net olcak emin ol
şimdilik kolay değil geri çekilmek çok zor oluyor biliyorum ama
bu saçmalıklarına ancak böyle davranılırr
bende geri çekildim bakkalım neler yapcakk
üzülme senn canişimm Şeniz
herşey yoluna gircek inşallah hayırlısıyla

Kızım nerden buldun bu eziği?Kişiliğini bulamamış-kendine güvenmiyen bir zavavlı.Yanında bir erkek olcaksa yanında olduğunda-huzur ve güven duyacağın biri olmalı..

Kızlarr ya o kdr farklı bırydıkı bu adammm baksanıza cocuk gıbı benle laf dalsına gırmıss resmenn yaaaaaaaaa yaaa hanı belkıde en son bole selerı beklıceım kısı benı hala yıpratmaya calısıo kızlarr face gırdım bı baktm nıkıne hepsı geldı gectı bır senı unutamadım ...Özlem'lerinle dolu hayatım yazmışş.... kıslar eskıden özlem diye cıktıı vardı anltmıstı hatta asla olmaz felan derdı kıskandırmak ıcın ole nık yazmıs resmen cocuk eed haklısınız cok cocukcaa ama gercek bunlarr...!! ßen hala bana yapılanları hazmedemıyorum bu var sdcee..

Bana sende halen vazgecememişsin gibi geldi açıkcası ..:1no2:
Hayır vazgeçtim diyorsan sil gitsinnnn a.s

Bence faceden sil o zaman işte onu takmadığını umrunda olmadığını anlar ve buda ona kapak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…