• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardımcı olunn !

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
İstanbul ve çevresinde 2 yıllık Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü hangi üniversitede var ?? Açıköğretim olmucak ama..

E doğru söylemiş arkadaş en doğru bilgiyi klavuz verir. Siz neden böyle bir tuhaf tepki verdiniz ki? Yardımcı olmaya çalışan insanlara hep böyle mi davranırsınız?

evet senin halkla ilişkiler eğitimine ciddi anlamda ihtiyacın var. sana yardım etmeye çalışan birine verilecek cevap bu değil!

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

valla ben de anlamadım, insanlar yardım istiyo, sonra yardım etmeye çalışanı tersliyo :olmaz:
garip

2 yıllık halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü artık bulunmuyor.halkla ilişkiler ve reklamcılık olan önlisans programlarının adı halkla ilişkiler ve tanıtım olarak değiştirildi diye biliyorum.vakıflardan istanbul kültür üniversitesinin halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü şiddetle öneririm.devletten ise bilemyorum.kolay gelsin

İstanbul ve çevresinde 2 yıllık Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü hangi üniversitede var ?? Açıköğretim olmucak ama..

dedim ki bir iletişim fakülteli oalrak yardımcı olayım,yol göstereyim..

ösym klavuzundan bakabılırsın canımm.

aa bak dedim ne güzel cevap gelmiş en mantıklısından..

gercekten mii aa bak bu aklıma gelmediiii ne zekisin
saolasın

sonra dedim ki şakadır herhalde bu..

sana yardımcı olmak istemişler,akla gelen ilk şeyi söylemişler.. kusura bakmayın ama ösym kitapçığına girmeyen bir üniversite ya da bölüm bulunmamakta.. orda yoksa napalım yaratalım mı bölümü.. yazık yaa artık yardım etmeye de çekinir olcaz bu forumda.. üzülüyorum böyle mesajlar gördükçe..

canım baktınmı sana oneren arkadasların dediği kılavuza bılmıyorum ama ben yınede yazayım halkla ılışkiler= beykent,doğuş,fatih. gelişim eğitim kültür sağlık ve sosyal hızmet vakfı,istanbul aydın,kavram eğitim vakfı,maltepe,plato(bu okulu tavsıye ederım canım yenı acılmıs ve çok ıyı ımkanlar sunuyorlar ınsanlara)yeni yuzyıl unıversıtesı canım bukadar bıldgıımbayanssulusmile hakla ılıskıler bolumunden

canım baktınmı sana oneren arkadasların dediği kılavuza bılmıyorum ama ben yınede yazayım halkla ılışkiler= beykent,doğuş,fatih. gelişim eğitim kültür sağlık ve sosyal hızmet vakfı,istanbul aydın,kavram eğitim vakfı,maltepe,plato(bu okulu tavsıye ederım canım yenı acılmıs ve çok ıyı ımkanlar sunuyorlar ınsanlara)yeni yuzyıl unıversıtesı canım bukadar bıldgıımbayanssulusmile hakla ılıskıler bolumunden

tşk ederim :)) arkadaşlar elestirmisler baya bu konuyu açtığım zaman baya stresteydim yanlız o da klavuza bak derken bir düsünse yani.. Klavuza herkes bakar anlamıyorum ondan bise ben birebir okuyanlardan filan öğrenmek istedim.

ben okumyorum suan canım ama kılavuzu uınversıtelerı cok ıyı bııyorum hep arastırdıgım ıcın bayanssulusmile

tşk ederim :)) arkadaşlar elestirmisler baya bu konuyu açtığım zaman baya stresteydim yanlız o da klavuza bak derken bir düsünse yani.. Klavuza herkes bakar anlamıyorum ondan bise ben birebir okuyanlardan filan öğrenmek istedim.

hayatım bence benım dusunmem gerekmıyorduu senın dusunmenn gerekıyordu bu konuyu açarken madem açtın sana yardım edelımm dedik..çok ukala cevaplar verdin..polemık yaratmak ıstemıyorumm..madem tercıh yapıcaksınn kılavuzdan anlaman gerekiyor.anlamadım dıyıp kestırıp atamazsın
sengözlerimebaksanab

hayatım bence benım dusunmem gerekmıyorduu senın dusunmenn gerekıyordu bu konuyu açarken madem açtın sana yardım edelımm dedik..çok ukala cevaplar verdin..polemık yaratmak ıstemıyorumm..madem tercıh yapıcaksınn kılavuzdan anlaman gerekiyor.anlamadım dıyıp kestırıp atamazsın
sengözlerimebaksanab

anladım şakkıdı

Back