• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen yardımcı olun

Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
123
30
13
29
Kızlar merhaba, öncelikle yaptığım testlere göre hamileyim bugün hastaneye randevum vardı fakat yoğun kar yağışı nedeniyle gidemedim, 2 gün önce yoğun mide bulantısı ve kasık ağrılarım vardı, fakat şuan azalmış durumda, sadece sabahları mide bulantım oluyor kasık ağrımda günde bir hafif bir ağrı olarak devam ediyor, şefaf beyaz akıntım ve göğüs hassasiyetim de devam ediyor sadece kasık ve mide bulantım biraz azalmış, normal mi, ilk gebeliğim ve çok korkuyorum bide biraz midem ağrıyor

Daha başlangıçsa belirtiler stabil seyretmez gerçi ileride de duzelmeyebilir 🤦🏻‍♀️ stres yapma belirti azalır, artar, geçer geri gelir, tekrar randevu alıp gidene kadar güzel büyümüş olur inşallah rahat görürsün

Kızlar merhaba, öncelikle yaptığım testlere göre hamileyim bugün hastaneye randevum vardı fakat yoğun kar yağışı nedeniyle gidemedim, 2 gün önce yoğun mide bulantısı ve kasık ağrılarım vardı, fakat şuan azalmış durumda, sadece sabahları mide bulantım oluyor kasık ağrımda günde bir hafif bir ağrı olarak devam ediyor, şefaf beyaz akıntım ve göğüs hassasiyetim de devam ediyor sadece kasık ve mide bulantım biraz azalmış, normal mi, ilk gebeliğim ve çok korkuyorum bide biraz midem ağrıyor
Böyle şeyleri asla düşünme. Gebelik belirtileri bazen çok yoğun olur bazen hiç olmaz. Bazen yerinden kalkamazsın bazen de çok enerjik olursun. Bu 9 ay boyunca böyle devam edecek bugün belirtim var bugün yok bugün az bugün çok diye düşünüp asla takma kafana tadını çıkar :)

Back