Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emodex verdi doktor. Önerdiğiniz başka bişey varmı? Hem sayı hem hareketlilik hem morfolojide sorun var gibi gözüküyor ?Canım değerlerin iyi gibi gözüküyor gördüğüm kadarıyla biraz morfoloji düşük eşin ek takviyelerle yükseltebilir
15 milyonun üstünde olması gerekirken 4 milyon 800 bin cıktı:/ ?Sayı iyi görünüyor. Hareketi başkası yorumlasin emin değilim.
Toplam adet sayısı iyi. Çok daha kotu olanlar var ve hamile kalıyorlar. Siz şimdiden böyle stres ile yaklasirsaniz ihtimali azaltirsiniz.15 milyonun üstünde olması gerekirken 4 milyon 800 bin cıktı:/ ?
Önerdiğiniz bisey var mı peki en etkili?Toplam adet sayısı iyi. Çok daha kotu olanlar var ve hamile kalıyorlar. Siz şimdiden böyle stres ile yaklasirsaniz ihtimali azaltirsiniz.
Biliyorum sizi :) önerdikleriniz aklımda uygulamaya başladım bile. Ama konu actigim yer gebeliğe hazırlık topigiydi burda daha çok yorum gelir anlayan ve aynı sıkıntıyı yaşayan bikac kişiyi daha bulurum amacyla tekrar konu açtım. Yanlış anlamayın lütfen:)Söylemistik birseyler ama :)
Yok efulicim estaģfirullah .niye yanlis anlayayim. Konuyu yerine açman iyi olmus umarim derdine care olur.. dediklerimi yabana atma ama denenmis gorulmus seyler.Biliyorum sizi :) önerdikleriniz aklımda uygulamaya başladım bile. Ama konu actigim yer gebeliğe hazırlık topigiydi burda daha çok yorum gelir anlayan ve aynı sıkıntıyı yaşayan bikac kişiyi daha bulurum amacyla tekrar konu açtım. Yanlış anlamayın lütfen:)
Benim adamın şimdiden psikolojisi bozuldu yemiycem icmycem diyip duruyor. Dün hastaydım hastalığım bitti afedersiniz yanaştım canım istemiyor dedi döndü yattı canım sıkılıyor sinr oluyormYok efulicim estaģfirullah .niye yanlis anlayayim. Konuyu yerine açman iyi olmus umarim derdine care olur.. dediklerimi yabana atma ama denenmis gorulmus seyler.
Canim nacizane tavsiyem şimdilik bu konunun cok ustune dusmeyin yeni evlisiniz ben ilk zamanlar bu kadar takmadim. Bu ay gecsin stresle hicbirsey olmaz cunku. Eşinle konuş guzelce.. vakti ne zamansa ozaman gelecek.. cok sifira sifir degil degeriniz Allah buyuk. Zaman verin kendinize cocuk meselesi taknti oldukca hicbirsey fayda vermez ictigin yedigin.. mutlulukla umutla guzellesir bu surec. Suan meyvenize cerezinize bakin tatli tatli konusur halledersniz. Kim bilir olur geliverir.. ugrastirirsa zaman aliyor zaten.Benim adamın şimdiden psikolojisi bozuldu yemiycem icmycem diyip duruyor. Dün hastaydım hastalığım bitti afedersiniz yanaştım canım istemiyor dedi döndü yattı canım sıkılıyor sinr oluyorm
Cok saolun inşallah..Canim nacizane tavsiyem şimdilik bu konunun cok ustune dusmeyin yeni evlisiniz ben ilk zamanlar bu kadar takmadim. Bu ay gecsin stresle hicbirsey olmaz cunku. Eşinle konuş guzelce.. vakti ne zamansa ozaman gelecek.. cok sifira sifir degil degeriniz Allah buyuk. Zaman verin kendinize cocuk meselesi taknti oldukca hicbirsey fayda vermez ictigin yedigin.. mutlulukla umutla guzellesir bu surec. Suan meyvenize cerezinize bakin tatli tatli konusur halledersniz. Kim bilir olur geliverir.. ugrastirirsa zaman aliyor zaten.
Biz Kaan Aydosa gitmiştik bize impryleEmodex verdi doktor. Önerdiğiniz başka bişey varmı? Hem sayı hem hareketlilik hem morfolojide sorun var gibi gözüküyor ?