arkadaşlar merhaba size bir konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum..ben erkek arkadaşımdan 8 ay önce ayrıldım.ayrılmak onun isteğiydi çünkü anlaşamadığımız bazı konular vardı bende bu konularda kendi fikrimi değiştirmeyeceğimi söylediğimde zaman ver bana düşünücem demişti bende zaman veremem şimdi karar ver dedim oda vrmiyosan zaman bitsin o zaman demişti bende tekrar tekrar eminmisin bak çünkü biterse gerçekten bitiririm dedim diye tekrar tekrar sordum tüm ısrarlarıma rağmen evet eminim dedi.ayrıldıktan 1 hafta sonraya kadar ne aradım ne sordum 1 hafta sonra kendi beni aradı ve askere gideceğini söyledi üzgün bir şekilde.bende gitmeden arkadaşça görüşmek isterse görüşebileceğimizi görüşemezsekte güle güle gidip dönmesi dileklerimi ilettim. bu kouşmadan sonra hiç konuşmadık askere gitti ben 1 kez bile aramadım kendisi bana arada bir sevgilisine yazar tarzda mesajlar attı mesajına arkadaşça sevgili olmadığımızı belli edecek tarzda tek satırlık cevap yazdım. askerde belliki beni çok özlemiş ve değerimi anlamış .döndüğünde bile hoşgeldin demedim. kendisi beni aradı döndüğünde. benim onu unttuğumu, tüm arkadaşlarının kendisini sürekli arayıp sorduğunu ve benim onu hiç aramadığım 1 mesaj bile atmadığım konusunda içerlediğini söyledi bana ve inanılmaz üzgündü. bende son konuşmasında benden ayrılmak istediğini hatırlattım ona. o zamanlar durumlar farklıydı dedi. ayrıca gülerek ne kadar şımarık ve nazlısın aramasam sorduğun bile yok beni ölsem orda haberin olmicak dedi. görüşebilirmiyiz seni çok özledim diye yalvardı. bende tamam dedim ama sen bana haber ver ona göre program yapım dedim. tamam dedi bu hafta olmasada diğer hafta görüşüyoruz bak ona göre dedi bende tamam ama sen ara haber ver dedim.beni aramasından 2 hafta sonra geçen hafta msnde gördü beni ve kendi selam verip konuştu, ben 2 hafta boyunca aramamıştım onu.msnde bana çok darıldığını yine onu unuttuğumu söyledi. neden aramıyorsun ben aramasam arayacağın yok dedi, nasıl yapıcaz seni görmek istiyorum hiç gelmiyormusun bu taraflara dedi..bende kendisine tamamda beni sen arıcanı söylemiştin dedim oda tamamda sende arayabilirdin yasakmı var dedi. sonrada ortak 1-2 arkımız var onların bana çok selamı olduğunu hep beraber görüşmek istediğini söyledi. sanırım ortak arkadaşlarımızı öne çıkararak benimle görüşmek istiyor. Bana araşalım buluşalım hmm diye sordu tamam sen ara beni dedim. yani sanırım kendisi bir türlü aramak istemiyor benden bekliyor. bu olaydan sonra geçen haftada doğumgünüydü ben ilk defa arayıp doğum gününü kutladım napıyorsun dediğimde seni görebilmeyi bekliyorum dedi ve sonunda msnde konuştu ve mutlaka görüşmek istediğini söyleyince bende olur dedim bana gel dedi hayır sen benim oturduğum yerin civarında bi cafeye gel görüşelim dedim(evlerimiz neredeyse 1 saatlik uzaklıkta) eğer seviyorsan beni gerçekten gelirsin dedim o gün çok önemli işleri olmasına rağmen geldi ve beni evimden aldı yanındada en yakın arkını getirmiş beni onla tanıştırdı.kızlar bana şakayla karışık tekrar başlayabilirmiyiz evlenebiliriz ne dersin diye sordu ben gülünce e tabi artık askerliğimde bitti dedi bende ciddimisin sen dedim evt dedi yine güllümseyerek..bundan sonrada yolda yürürken bebek dükkanının önünden geçerken bana dönüp bak bu pusetler yeni çıktı arabaya çok rahatça konulabiliyor dedi..sonrada arkadaşına dönüp ben çocuk istiyorum deli gibi çocuk istiyorum dedi..sonrada bana dönüp yapalımmı ne dersin dedi gülümseyerek..seni hep sevdim ve sevicem bunu asla unutma dedi sevmesem peşinden koşarmıydım 3 senedir dedi..ayrılmamızın sebebi bana zaman ver dedim sen vermedin ben asla ayrılmak istemedim dedi. aslında bir bakıma haklıda çünkü 3 sene boyunca ayrılsak bile yine aradı beni.sürekli bu tür evlilik lafları etti bana görüşmemizde ve gerçekten çok özlemişti beni çok kibardı hiçbir kusuru yoktu. erkek sözü veriyorum sana hiçbir hatam olmayacak dedi. teyzesiyle tanıştırmak istiyor beni hatta akşam anemlerle balık yemeye gitcez istersen sende gelebilirsin falan dedi.kızlar sizce beni gerçekten seviyormu ne dersiniz ve ben ne yapmalıyım?
Son düzenleme: