Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen yardım :((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tugceyunuslu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
25
24
38
ben over ca hastasıyım 17 yasından beri 4 kez ameliyat oldum sağ overim var sadece. 1 yıldır cocuk istiyoruz olmıyor hep benden diye düsündük spermiyogram yaptırdık sonucu yükleyeceğim. moralim cok bozuk bizim durumumuzda olup hamile kalan bebek sahibi olan var mı tp bebek merkezinden ranevu aldık bayramdan sonra gtcez

esim sonucları gösterince doktor demis tüp bebek merkezine basvurun hareketliliğin cok düsük varikosel olabilir diye

Ben neye moralinizin bozulduğunu anlayamadım.sonuclar gayet normal.esinizde bir sıkıntı yok.sizdeki sıkıntıda çocuğunuzun olmasına engel değil,sadece biraz daha fazla zaman alacak.olumsuz düşünmeyin pozitif olun.insallah en kısa zamanda hamile kalırsınız.

esim sonucları gösterince doktor demis tüp bebek merkezine basvurun hareketliliğin cok düsük varikosel olabilir diye

Hareketliliği artıran doğal karışımlar var.onlari kullanın.hemen tüp bebeğe yönlendirmesi çok saçma.once doğal yolları deneyin.tup bebek en son çare.ondan önce aşılama var.insallah bunlara gerek kalmaz da doğal yoldan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…