Kizlar lütfen yardım kafam çok karıştı

Gelartikmelegim21

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgin 😂
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
264
215
18
29
Merhaba kizlar ben 2 Nisan'da düşük yaptım 5 haftalikti ondan sonra adet olmadım daha normalde adetlerm çok düzenlidir 28 günde bir olurdum hiç günüm geçmezdi şimdi yarın 40 gün olucak hala adet olmadım belirtide yok 3 gün önce test alıp yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı bugün bidaha yaptım yine ikinci çizgi aynı silik çıktı hamile olsam cikmazmiydi yarın gidip kan vericem sağlık ocağında başına böyle bişey gelipte hamile olduğunu öğrenen varmı cevaplarinizi bekliyorum kafam çok karışık

İkinci çizgi silik çıktı diyorsunuz,hamilelik ihtimali var yani gönlü nüze göre olur inşallah..

Silik çıktıysa hamile olma ihtimalin yüksek ama aldığın ilaç filan varsa onlar da etkileyebiliyormuş en iyisi kan testi yaptırmak sonuç gönlüne göre olsun

Silik çıktıysa hamile olma ihtimalin yüksek ama aldığın ilaç filan varsa onlar da etkileyebiliyormuş en iyisi kan testi yaptırmak sonuç gönlüne göre olsun
İlaç kullanmıyorum cnm ikinci çizgi çok silikti acaba dusuk yaptığım icinmi adet olmadım ne zaman yumutladigimi da bilmiyorum ki bu ay ona göre hesap yapardım

Bende kürtaj olmuştum doktorum gebelik testinin kanda 1 ay kadar pozitif çıkacağını soylemisti. İnşallah hamilesindir . Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

İlaç kullanmıyorum cnm ikinci çizgi çok silikti acaba dusuk yaptığım icinmi adet olmadım ne zaman yumutladigimi da bilmiyorum ki bu ay ona göre hesap yapardım
Düşük yaptıktan sonrayla ilgili bir bilgim yok belki ondan kaynaklıdır bir arkadaş düştükten sonra bir ay pozitif çıkar test yazmış belki ondandır test yaptırıp bir doktorla görüş en iyi bilgiyi o verir sana için rahat eder canım

Yarın gidicem sağlık ocağına cnm bakalım ins hamileyomdir :)

Öncelikle geçmiş olsun düşükten sonra beta hcg değeriniz sıfırlanmış mıydı baktırdınız mı ?

Hayır cnm hiç gitmedim en son 2 Nisan da 3920ydi düşük yaptığım gün sonrasında hiç gitmedim
Benimde 1 ay sonra 40 50 gibi bir şey çıkmıştı değer hemen düşmeyebilir bu değerde testte silik çizgi oluşturabilir. İnşallah yanılırız hamilesinizdir. Sonucu bizimle de paylaşın lütfen

Benimde 1 ay sonra 40 50 gibi bir şey çıkmıştı değer hemen düşmeyebilir bu değerde testte silik çizgi oluşturabilir. İnşallah yanılırız hamilesinizdir. Sonucu bizimle de paylaşın lütfen
Yarın kan vericem cnm sonucu yazarım mutlaka dua edin benim için çok istiyorum rabbim isteyen herkese versin inşallah

İlk 2 ay duzensiz adet olabilirsin bnde 1 martta kurtaj oldum. Bana doktorum oyle demisti.bnmde adetim duzenlidir 2. Adetim gecti biri 28 biri 22 gun sonra oldu. Ama insallah hamilesindir :)
İns cnm ben kürtaj olmadım kendisi düştü bide sen düşük yaptıktan 28 gün sonra mı adet oldun cnm

Anladım cnm benim yarın 40 gün olucak olmadım daha korkuyorum da bi taraftan eğer hamile değilsem niye adet olmuyorm bı sorun mu var diye
Kaç haftalıktı ? Düşükten sonra kadın lohusa sayılıyor uzun bir süre adet görmeyebiliyor benimde uzun bir süre olmamıştı. Allah hayırlısıyla sağlıkla yeniden nasip etsin

Sorun oldugunu sanmiyorum. Diger mj da da belirttim 2 ay duzensiz olabilirsin demisti doktum bna ama sen ins hamilesindir. Olmasand uzulme strese girme gene kalirsin. Bol bol dua bn 16 aylik evliyim hayrlisini istiom

Sorun oldugunu sanmiyorum. Diger mj da da belirttim 2 ay duzensiz olabilirsin demisti doktum bna ama sen ins hamilesindir. Olmasand uzulme strese girme gene kalirsin. Bol bol dua bn 16 aylik evliyim hayrlisini istiom
Sağol cnm bende 18 aylık evliyim eşim de çok istiyo olur inşallah herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…