cinsel ilişkiden sonraki birkaç gün akıntı neden olur? bazen kötü kokulu da olabiliyor. bugün şeffaf ve kokusuz neredeyse su gibi yoğun bir akıntı geldi aniden ve içinde ufacık bir kan pıhtısı da vardı. korunmuyoruz ve hamilelik belirtisi gibi bir durum olabilir mi? lütfen yardımcı olun
her ilişkiden sonra birkaç gün böyle bir akıntı oluyor ve ağrı da meydana geliyor ama o sanırım ilişkiden kaynaklı bir durum olsa gerek ancak bugünkü aniden su gibi yoğun bir akıntı gelmesi ilk kez oldu ve kokusu da yok o yüzden biraz endişelendim
her ilişkiden sonra birkaç gün böyle bir akıntı oluyor ve ağrı da meydana geliyor ama o sanırım ilişkiden kaynaklı bir durum olsa gerek ancak bugünkü aniden su gibi yoğun bir akıntı gelmesi ilk kez oldu ve kokusu da yok o yüzden biraz endişelendim