Kızlar bugün doktora gittim. Bugün adetimin ikinci günü. Bana 22cm yumurta var dedi. Onu yok etmek için de doğum kontrol hapı verdi. Ama şimdi düşündükçe onun gördüğü bebek olabilir mi acaba demeye başladım. Kafam karıştı :/ sizce olabilir mi ne yapayım? İlacı içsem mi? Of bilemedim lütfen yardım edin
Yumurta varsa neden yok ediyor da catlamasini bekleyip iliski önermiyor, acaba bu ay çatlamadı diye mi orasi biraz kafa karıştırıcı olmuş canim, istersen başka bir doktora daha görün ama bebek adetten 1gun sonra belli olmaz rahimde.
Cm yazmışım kızlar kusura bakmayın mm olacaktı.
Dün adet oldum ben normal adet gibi de sanki.. Sanırım bu ay catlamadigini düşündü. Ondan sebep doğum kontrol ilacı verdim dedi.
Ama hamile kalıp normal adet görenler de olabiliyor burdan okuduğum kadarı ile.. Acaba öyle bisey olabilir mi ki ya demeye başladım düşündükçe düşündükçe
Ne yapacağımı da bilemedim.
Yumurta varsa neden yok ediyor da catlamasini bekleyip iliski önermiyor, acaba bu ay çatlamadı diye mi orasi biraz kafa karıştırıcı olmuş canim, istersen başka bir doktora daha görün ama bebek adetten 1gun sonra belli olmaz rahimde.