kızım 45 aylık oğlumda 56 aylık oğlanı anaokuluna yazdıracagız bu yıl ama kızım cıldırmak üzere bende gitmek istyorum die mesele konuşuldugunda cıldırırcasına bende gitcem okula buyudum diye aglıyor .... 48 aylıkları alıyorlar okulada en az ... ne yapacagımı sasırdım biraz israrcı olsam okula aldırabilirmiyim acaba ....
devletin müstakil anaokullarına alıyor, bence oraya gönder, zaten artık okula gitmesi lazım
müstakil derken neyi kasdettiniz .....
Siz iyi misiniz
Cocuk mu anne siz mi ben anlamadım
48 ayliktan kucuk almiyorlarsa kafalarina gore degildir herhalde dimi.
Belki zarari bile olabilir. Pedagojik egitimle hic yakindan uzaktan ilgilenfiniz mi bilmiyorum ama neticede annesiniz bilmeniz gerekir. Cocuklarda ay farki bile cok buyuk farkliliklara neden olabiliyor.
Simdi kiziniz oglunuzun okula gitmesini kiskandi ee.
Hem ayrıca kiziniz ağlıyor diye okula gidip konusmaniz da cok sacma ve cahilce geldi kusura bakmayin.
ilkokul bünyesinde olmayan anaokulları var devletin, 36 aylıktan alıyorlar, çevrenizde vardır illaki bence bi araştır
genel de bir iki katlı bahçeli binaları olur sadece anaokulu yani, kreş değil devletin[/QUOTE
gecen yıl anne cocuk egitimine gitik hep beraber .... malesef her zaman her yere hep beraber gitmek zorunda kalıyoruz .... her sabah oğlumu bırakırken cadı kızım her sabah aglayıp cıldırcak ... bende aynı okula vermek istemiyorum ama birini bırak sonra diğerini bi baska okula bırak dönüş saatlerinde hangi birine yetişebilirim ki bahsettğiniz okulu daha önce arastırdım ve maalesef iki okulun arasında 15 dk mesafe var oda arabayla bırakırsam ....
Ağlıyor diye anaokuluna mı göndereceksiniz :/
bende siz annemisiniz onu cok merak ettim ...... pedogojik egitimle yakında ilgileniyorum ..... her cocugu farklı gelişimlere sahip bir birey olarak kabul edip iki çocugumunda gelişimleriyle pek ala gözlemliyorum .... ve hersey bilimsel olarak ele almayın farklı iki cinsiyete sahip iki evlat buyutuyorum ve takdir edersiniz ki kız cocukları oğlan cocuklarına göre daha aktif ve daha cabuk öğreniyorlar ..... benim gözlemlediğim kadarıyla kızım anaokuna gitmeye müsait bi kız cocugu lakin devletimizin 48 aylık die bi kanun cıkartması kafamı kurcaladı acaba müdürun insiyatifindemi bi kac ay görmezden gelinebilirmi die görüşmeden önce yasamış bilen arkadaslara sormak istedim teşekkürler .....
ilkokul bünyesinde olmayan anaokulları var devletin, 36 aylıktan alıyorlar, çevrenizde vardır illaki bence bi araştır
genel de bir iki katlı bahçeli binaları olur sadece anaokulu yani, kreş değil devletin[/QUOTE
gecen yıl anne cocuk egitimine gitik hep beraber .... malesef her zaman her yere hep beraber gitmek zorunda kalıyoruz .... her sabah oğlumu bırakırken cadı kızım her sabah aglayıp cıldırcak ... bende aynı okula vermek istemiyorum ama birini bırak sonra diğerini bi baska okula bırak dönüş saatlerinde hangi birine yetişebilirim ki bahsettğiniz okulu daha önce arastırdım ve maalesef iki okulun arasında 15 dk mesafe var oda arabayla bırakırsam ....
küçükte öyle bir ortama uygun ama küçüğü servise verebilirsin belki
45 aylık bi kızla baş etmeyi öğreneceksiniz..arkadaşların dediği gibi devlete bağlı olup sadece minikler için olan okullar var ..araştırın bi
konuyu acarken gel bakalım kızım teyzelre soralım onlar ne diycek bakalım die aglayarak konumuzu actık :) şimdi teyzeler ne yazmış anne büyümüş okula artık gitsin diyor demi anne diyor baş edebilecekmiyim bilmiyorummm .. esasında abisiyle aynı okula bende vermek istemiyorum... ama diğer dediğiniz okulları daha önce arastırdım ve mesafeleri çok uzak malesef ....
kıyamam ben ona yaa... abisini gönderceğiniz okulla bi görüşün madem..yada devamlı değilde arada misafir olarak gönderin rica edin okuldan.kabul ederlerse hafta bir iki gönderebilirsiniz
Anne olup olmamamin konuyla ne ilgisi var
Okul oncesi ogretmenligi okuyorum merak ettiyseniz
Pedagojik egitim alıyorum siz iki cocuk gozlemlerken ben onlarca cocuk gozlemliyorum bu konuya ilgim var yillardir.
Ve en basta amacim ; sizin gibi kizim agladi onu da okula gondereyim diyen bir anne olmamak icin yillardir pedagojiyle ilgileniyorum.
Agladi diye gonderin yarin obur gün yasitlarinin icinde olmadigi icin ezilirse veya dislanirsa cocugun sosyal yonundeki yaralanmayi mükemmel bi sekilde tamir etmeniz dilegiyle...
Tartismaya girmeyecegim..
benim halam anaokulu öğretmeni, böyle durumlarla karşılaşınca yani anneler küçük çocuklarını da getirince kesinlikle kabul etmiyor, çocuğun anlayacağı bir dilde anlatıyor mesela bak senin biraz daha yemek yemen lazım, bu sınıfa abiler ve ablalar gelebilir, sen de seneye gelebilirsin şeklinde..
çocuk da bunu öğretmenden duyunca uslu uslu dönüyor evine eli mahkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?