Beyin geliştirici hiç cd aldınız mı lütfen yardımedin bana ben almayı çok istiyorum bebeğim yememe sorunu ve ayrıca tek başımıza olduğumuzdan dışarı çıkamadığımızdan hiç aktivitemiz yok bebeğimin zeka ve beyin gelişimine destek vermesi amacından şu cd lerden alanınız var mı....
Beyin geliştirici hiç cd aldınız mı lütfen yardımedin bana ben almayı çok istiyorum bebeğim yememe sorunu ve ayrıca tek başımıza olduğumuzdan dışarı çıkamadığımızdan hiç aktivitemiz yok bebeğimin zeka ve beyin gelişimine destek vermesi amacından şu cd lerden alanınız var mı....
fuzuli para vermeyin kızlar.baby tv izletin bebeğinize.dahi bebek cd leri ile aynı mantıkla programlar yapmışlar.ben sürekli izlettim.(makul saatlerde tabi.)
ve inanın çok faydasını gördüm.dünyanın parasını verip aldığım dahi bebek setide rafta duruyor.
canım iki cd zaten ama bende bilmiyorum belki daha vardır başka cd de olabilir bizzat kendisini almadığımı için nasıl olduğunu tam olarak bilemeyiz tabi...ama güzel sanırım dahi bebek cd si bizimkisi