Kist olabilir. Rahim ters olabilir. Ondan ağrı oluyo olabilir.
Nasıl hamile kaldınız acaba doğal yollarla mıBenzer şeyler bende de vardı, polikistik over çıktı.
Bir de kansızlığı olanların kanaması çok olurmuş diye duymustum. Kan değerlerine de baktır istersen. Sağlık odağında ücretsiz bakıyorlar...
Nasıl hamile kaldınız acaba doğal yollarla mı
Bi doktora gitseniz muayeneye. Ultrasonla bakıyorlar zaten
Benzer şeyler bende de vardı, polikistik over çıktı.
Bir de kansızlığı olanların kanaması çok olurmuş diye duymustum. Kan değerlerine de baktır istersen. Sağlık odağında ücretsiz bakıyorlar...
Benzer şeyler bende de vardı, polikistik over çıktı.
Benim de cok sancılı oluyor, sebebi rahmimin ters olmasıymış. Baska bir cok sebebi de olabilir.
İnşallah bende en kısa zamanda kalırım yaNasıl hamile kaldınız acaba doğal yollarla mı
Bi de polikistik over hormonla mı alakalı ?
Polikistik over hormonları bozuyor. Mesela kimisini kilolu kimisini de çok zayıf yapıyor. Diğer belirtileri, killanma, adet düzensizliği, sivilceler... adetin ağrısından yere yatıp ağladığımı bilirim. 5 seneye yakin doğum kontrol hapı kullandım. Onu kullanırken ağrılı olmuyordu ve mesela normalde 10 gün suruyorsa hapi kullanırken 6-7 gün sürüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?