Kızlar lütfen yardıım !!

Seawind

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
28
7
36
Arkadaşlar Merhaba,
Ben adetlerimde çok aşırı sancı yaşıyorum. Bazı zamanlar dayanılmaz oluyor. Ve bazen adet öncesi ve sonrası böyle koyu renklerde akıntılarım oluyor. Arkadaşlar tabiki doktora gidicem.
Ama korkuyorum şüpheleniyorum sizler de yaşayıp doktora gittiniz mi? Bu belirtiler ne gibi bi sorun olabilir ben bekarım bu arada. Bir de çok sancılıyken acile gittim iğne yapıp yolladılar doktor baktı biraz adet dedi bu kadar.
Sizler ne düşünüyosunuz kızlar lütfen yardımcı olun bana korkuyorum kötü bi şey olmasından.

Kist olabilir. Rahim ters olabilir. Ondan ağrı oluyo olabilir.

Bi doktora gitseniz muayeneye. Ultrasonla bakıyorlar zaten

Benzer şeyler bende de vardı, polikistik over çıktı.

Bir de kansızlığı olanların kanaması çok olurmuş diye duymustum. Kan değerlerine de baktır istersen. Sağlık odağında ücretsiz bakıyorlar...

Bir de kansızlığı olanların kanaması çok olurmuş diye duymustum. Kan değerlerine de baktır istersen. Sağlık odağında ücretsiz bakıyorlar...
Nasıl hamile kaldınız acaba doğal yollarla mı

Benim de cok sancılı oluyor, sebebi rahmimin ters olmasıymış. Baska bir cok sebebi de olabilir.

Teşekkür ederim canım. Kansızlığım yok diye biliyorum

Bi de polikistik over hormonla mı alakalı ?

Kızlar benim bir de yanmam oluyor. Bakalım inşallah bir şey yoktur ama şiddetli ağrı olunca insan korkuyor

Bi de polikistik over hormonla mı alakalı ?

Polikistik over hormonları bozuyor. Mesela kimisini kilolu kimisini de çok zayıf yapıyor. Diğer belirtileri, killanma, adet düzensizliği, sivilceler... adetin ağrısından yere yatıp ağladığımı bilirim. 5 seneye yakin doğum kontrol hapı kullandım. Onu kullanırken ağrılı olmuyordu ve mesela normalde 10 gün suruyorsa hapi kullanırken 6-7 gün sürüyordu.

Polikistik over hormonları bozuyor. Mesela kimisini kilolu kimisini de çok zayıf yapıyor. Diğer belirtileri, killanma, adet düzensizliği, sivilceler... adetin ağrısından yere yatıp ağladığımı bilirim. 5 seneye yakin doğum kontrol hapı kullandım. Onu kullanırken ağrılı olmuyordu ve mesela normalde 10 gün suruyorsa hapi kullanırken 6-7 gün sürüyordu.

Anladım canım. Ben çok kilolu veya zayıf değilim. Çok şükür sivilcelerim de yok. Ama diğer belirtiler olabilir. Hormon testi de yaptırmak lazım
Yardım için çok teşekkür ederim..

Canim merhaba, bende ayni sen gibi adet oldugum zamanda cok aci cekiyordum ve zaman zaman kusuyordum, normal bi sanci degildi benimkisi uc ilac birden iciyordum gecsin diye, dayanilmaz biseydi bazen acidan agliyordum.. Doktora gittim biseyin yok adet doneminde normal dedi endiselenmedim ama yinede bu agrinin sebebi vardir diyerek baska doktora gittim ve iyiki gitmisim, endometriozis yani cikolata kisti hastasi oldugumu ogrendim soldaki yumurtaligimda 6 cmlik kist varmis meyersem 17 yasinda olmama ragmen, umursamayip doktora gitmeseydim kist zamanla adet kanindan beslenip buyumeye devam edecekmis.. Simdi ameliyat olmadan tedavi oluyorum 4 cm kuculdu insallah gun gelir tamamen kaybolur. Bence hemen bir doktora gorun, insallah birsey cikmaz..

Back