Amin canimmInsallah guzel haberi alacaksın canım
Merhaba aynisi suan bendede var hayalet cizgi fotograf çekiyorum ama resimlerde belli değil bgun bat gunum sabah yapayim dedim tek cizgiydi baya sure gecti atayim dedim bi baktim hayalet bisi var görüyorum benBenim adet tarihim 23 ocakti 5 şubatta hastaneye gittim kanda gebelik çıkmadı cyclo progynova verdi onu kullanıyorm 13.tabletteyim ama 5 6 gündür göğüslerim ağrımaya başladı bence şüphelendim test yaptm sanki çok hafif bi çizgi var gibi geldi ama bilmiyorm sizde bakarmısınız yanlış mı görüyorm o kendi cizgisi mi acaba çok ince bi çizik yani
Ben hcg yaptrdm 260 cıktı pozitifMerhaba aynisi suan bendede var hayalet cizgi fotograf çekiyorum ama resimlerde belli değil bgun bat gunum sabah yapayim dedim tek cizgiydi baya sure gecti atayim dedim bi baktim hayalet bisi var görüyorum ben
Bende dun yaptirdim canim 33 du senin nekdr geciktiBen hcg yaptrdm 260 cıktı pozitifinşallah sizinde öyledir iki gün sonra tekrarlayın varsa koyulaşır
Benim son adetim 23 ocakti adet olmayınca 5 martta gitmiştim gebelik çıkmamıştı söktürücü vermişti doktor onu kullanırken belirti hissettim ve ilacı bırakıp test yaptim pozitif cıktı gec döllenme heralde benimkiBende dun yaptirdim canim 33 du senin nekdr gecikti
Benim 3 gun gecikme canim erkrn anladim ben biraz herhldeBenim son adetim 23 ocakti adet olmayınca 5 martta gitmiştim gebelik çıkmamıştı söktürücü vermişti doktor onu kullanırken belirti hissettim ve ilacı bırakıp test yaptim pozitif cıktı gec döllenme heralde benimki
Evet benim gec döllenme oldu çünkü beş martta bile gittiğimde kanda çıkmamıştı test silik çıkınca şaşırmıştm baya ilk hamilelgmde kürtaj olmuştum korkuyorum o yüzden inşallah sağ salim kucağımiza alrzBenim 3 gun gecikme canim erkrn anladim ben biraz herhlde
Korkma canim.dua et meryem suresi okudum ben bgun sende okuu dua et insalllaaah yapışır annelerine bizimkilerEvet benim gec döllenme oldu çünkü beş martta bile gittiğimde kanda çıkmamıştı test silik çıkınca şaşırmıştm baya ilk hamilelgmde kürtaj olmuştum korkuyorum o yüzden inşallah sağ salim kucağımiza alrz
Inşallah canım bakalım stresli geciyo ister istemez korkuyom ya 3 yıllık evliyim ilk gebeligm zaten kürtaj oldu bu ikinci inşallah aynı şeyleri yasamam☹Korkma canim.dua et meryem suresi okudum ben bgun sende okuu dua et insalllaaah yapışır annelerine bizimkilerbnmkide cok yeniymis 3 haftalık falan
Insalllah canim ben 4 yillik vajinimustum 3 bucuk yilInşallah canım bakalım stresli geciyo ister istemez korkuyom ya 3 yıllık evliyim ilk gebeligm zaten kürtaj oldu bu ikinci inşallah aynı şeyleri yasamam☹
Ilk çocuk mu senindeInsalllah canim ben 4 yillik vajinimustum 3 bucuk yil
Evet canimIlk çocuk mu seninde
Canım senin 33 çıkmış ya doktor mu dedi 3 haftalık diye sanaEvet canim
Acil doktoru yeni dedi canim 2 3 haftalık dendi isdeCanım senin 33 çıkmış ya doktor mu dedi 3 haftalık diye sana
Benim 260 çıkmıştı ya acaba 4 haftalık varmıdır bu değerle diye merak ettimcanım sen öyle soyleyinceAcil doktoru yeni dedi canim 2 3 haftalık dendi isde
Canim vrdir belkii.inan bende anlamiyorumBenim 260 çıkmıştı ya acaba 4 haftalık varmıdır bu değerle diye merak ettimcanım sen öyle soyleyince
Tamam canım bende iste 9 nisana randevu aldmkeseyi görmek için artık bekliycezCanim vrdir belkii.inan bende anlamiyorum
Insalllah canimmm aralik basi kasim sonu gbi dogcaklar allah nasip ederseTamam canım bende iste 9 nisana randevu aldmkeseyi görmek için artık bekliycez
Aynen inşallah canımInsalllah canimmm aralik basi kasim sonu gbi dogcaklar allah nasip ederse❤ herkesede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?