Kizlar lutfen testime bakar mısınız

Merhaba aynisi suan bendede var hayalet cizgi fotograf çekiyorum ama resimlerde belli değil bgun bat gunum sabah yapayim dedim tek cizgiydi baya sure gecti atayim dedim bi baktim hayalet bisi var görüyorum ben

Merhaba aynisi suan bendede var hayalet cizgi fotograf çekiyorum ama resimlerde belli değil bgun bat gunum sabah yapayim dedim tek cizgiydi baya sure gecti atayim dedim bi baktim hayalet bisi var görüyorum ben
Ben hcg yaptrdm 260 cıktı pozitifinşallah sizinde öyledir iki gün sonra tekrarlayın varsa koyulaşır

Bende dun yaptirdim canim 33 du senin nekdr gecikti
Benim son adetim 23 ocakti adet olmayınca 5 martta gitmiştim gebelik çıkmamıştı söktürücü vermişti doktor onu kullanırken belirti hissettim ve ilacı bırakıp test yaptim pozitif cıktı gec döllenme heralde benimki

Benim 3 gun gecikme canim erkrn anladim ben biraz herhlde

Benim 3 gun gecikme canim erkrn anladim ben biraz herhlde
Evet benim gec döllenme oldu çünkü beş martta bile gittiğimde kanda çıkmamıştı test silik çıkınca şaşırmıştm baya ilk hamilelgmde kürtaj olmuştum korkuyorum o yüzden inşallah sağ salim kucağımiza alrz

Korkma canim.dua et meryem suresi okudum ben bgun sende okuu dua et insalllaaah yapışır annelerine bizimkiler bnmkide cok yeniymis 3 haftalık falan

Korkma canim.dua et meryem suresi okudum ben bgun sende okuu dua et insalllaaah yapışır annelerine bizimkiler bnmkide cok yeniymis 3 haftalık falan
Inşallah canım bakalım stresli geciyo ister istemez korkuyom ya 3 yıllık evliyim ilk gebeligm zaten kürtaj oldu bu ikinci inşallah aynı şeyleri yasamam☹

Inşallah canım bakalım stresli geciyo ister istemez korkuyom ya 3 yıllık evliyim ilk gebeligm zaten kürtaj oldu bu ikinci inşallah aynı şeyleri yasamam☹
Insalllah canim ben 4 yillik vajinimustum 3 bucuk yil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…