Kan ver canım var gibi sonucuda paylaş bizimle inşallah vardırBenim adet tarihim 23 ocakti 5 şubatta hastaneye gittim kanda gebelik çıkmadı cyclo progynova verdi onu kullanıyorm 13.tabletteyim ama 5 6 gündür göğüslerim ağrımaya başladı bence şüphelendim test yaptm sanki çok hafif bi çizgi var gibi geldi ama bilmiyorm sizde bakarmısınız yanlış mı görüyorm o kendi cizgisi mi acaba çok ince bi çizik yani
Silik çizgiyi bende gördüm dr'um bana cyclo progynova yı kullanıp hamile olan çok gebelerim var demişti inşaAllah hamilesindirSöktürücü ilacı bırakıp 1 2 gün beklesem mi acaba bırakınca sonra gebelik çıkmasa devam edersem olur heralde
Tesekkur ederim Bi iki gün daha beklicem tekrar test yapcam çıkmazsa tekrar söktürücüye devam etcemHayalet çizgi gibi bir şey var sanki. Kan verip netleştirin.
Biraz daha beklicem testi tekrarlicam teşekkürlerkan testi yaptırın isterseniz. net bir test olmamış gibi
Inşallah teşekkür ederim ben kanda negatif çıktıktan sonra clife istettim ilk defa kullandım baya akintim oldu yumurtlamadaki gibi snra söktürücüyle beraber kullanmayın dediler diye bıraktım onu acaba o zaman yumurta falan mi çatladı diye şüpheye düştümSilik çizgiyi bende gördüm dr'um bana cyclo progynova yı kullanıp hamile olan çok gebelerim var demişti inşaAllah hamilesindir
Eczanede gebelik testi diyince veriyolarbu testleri nerden aliyonuz
Buda kaset testti aslinda ben çıkardım telefonla çekebilmek içinCok dikkat edince gördüm sabah ilk idrar ile kaset tipi testlerden alın onlarda çıkar varsa..
cok degisik bakinca anlayamiyorum ben gidonce kaset tipi verdiler hep kullanmadim onun icin merak ettim erken olanindan degil sanirimEczanede gebelik testi diyince veriyolar
Yok buda kasetti aslında telefonda çektiğimde hafif çizgi olduğu için bulanık cikiyodho yuzden kasedi açıp öyle çektimcok degisik bakinca anlayamiyorum ben gidonce kaset tipi verdiler hep kullanmadim onun icin merak ettim erken olanindan degil sanirim
annladim ins ugurlu gelir pozittiftirYok buda kasetti aslında telefonda çektiğimde hafif çizgi olduğu için bulanık cikiyodho yuzden kasedi açıp öyle çektim
Inşallah teşekkür ediyorumannladim ins ugurlu gelir pozittiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?