Kizlar lutfen testime bakar mısınız

Mylove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
506
140
103
25
Benim adet tarihim 23 ocakti 5 şubatta hastaneye gittim kanda gebelik çıkmadı cyclo progynova verdi onu kullanıyorm 13.tabletteyim ama 5 6 gündür göğüslerim ağrımaya başladı bence şüphelendim test yaptm sanki çok hafif bi çizgi var gibi geldi ama bilmiyorm sizde bakarmısınız yanlış mı görüyorm o kendi cizgisi mi acaba çok ince bi çizik yani

Eklentiler

• 20200318_151142.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 207
  • 20200318_151143.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 215
Söktürücü ilacı bırakıp 1 2 gün beklesem mi acaba bırakınca sonra gebelik çıkmasa devam edersem olur heralde

Hayalet çizgi gibi bir şey var sanki. Kan verip netleştirin.

kan testi yaptırın isterseniz. net bir test olmamış gibi

Kan ver canım var gibi sonucuda paylaş bizimle inşallah vardır

Cok dikkat edince gördüm sabah ilk idrar ile kaset tipi testlerden alın onlarda çıkar varsa..

Söktürücü ilacı bırakıp 1 2 gün beklesem mi acaba bırakınca sonra gebelik çıkmasa devam edersem olur heralde
Silik çizgiyi bende gördüm dr'um bana cyclo progynova yı kullanıp hamile olan çok gebelerim var demişti inşaAllah hamilesindir

Silik çizgiyi bende gördüm dr'um bana cyclo progynova yı kullanıp hamile olan çok gebelerim var demişti inşaAllah hamilesindir
Inşallah teşekkür ederim ben kanda negatif çıktıktan sonra clife istettim ilk defa kullandım baya akintim oldu yumurtlamadaki gibi snra söktürücüyle beraber kullanmayın dediler diye bıraktım onu acaba o zaman yumurta falan mi çatladı diye şüpheye düştüm

cok degisik bakinca anlayamiyorum ben gidonce kaset tipi verdiler hep kullanmadim onun icin merak ettim erken olanindan degil sanirim
Yok buda kasetti aslında telefonda çektiğimde hafif çizgi olduğu için bulanık cikiyodho yuzden kasedi açıp öyle çektim

Kizlar bugün bidaha test yaptım

Eklentiler

• 20200320_094945.jpg
    109,8 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…