Çizgi görünüyor ama kac dk da cikti bu çizgi cunku bir saat sonra kuruyunca da boyle yeri belli oluyor ama bi kac dk da çıktıysa bir çizgi görünüyor evet kac gun gecikmen varKizlar bugün bidaha test yaptım
1 2 dkda çıktı en son adet tarihim 23 ocakÇizgi görünüyor ama kac dk da cikti bu çizgi cunku bir saat sonra kuruyunca da boyle yeri belli oluyor ama bi kac dk da çıktıysa bir çizgi görünüyor evet kac gun gecikmen var
23 ocaka gore 8 9 haftalik gebelik olmali o da boyle silik çıkmaz bir dr a görünün bence1 2 dkda çıktı en son adet tarihim 23 ocak
Ben gitmiştim doktora gebelik çıkmadı adet söktürücü vermişti onu kullanıyordm sonra belirtilerim olunca ara verdm ve test yaptm çıktı geç döllenme yani23 ocaka gore 8 9 haftalik gebelik olmali o da boyle silik çıkmaz bir dr a görünün bence
Hm arada bir ay adetin boş atladi o zaman henüz bi kac haftalık hamile olabilirsin testi gün güne evde tekrarla elinde varsa şimdi hastaneler malum mesgul ve de riskli gitme evde testi tekrarlaBen gitmiştim doktora gebelik çıkmadı adet söktürücü vermişti onu kullanıyordm sonra belirtilerim olunca ara verdm ve test yaptm çıktı geç döllenme yani
Var canım baya anlaşılıyor, tebrik ederimKizlar bugün bidaha test yaptım
Çok teşekküler ❤Var canım baya anlaşılıyor, tebrik ederim
Ya bu teste bakar Mısınız adete 5 gün kala yapıldı amaCok dikkat edince gördüm sabah ilk idrar ile kaset tipi testlerden alın onlarda çıkar varsa..
Pozitif canımYa bu teste bakar Mısınız adete 5 gün kala yapıldı ama
Öyle mi ya bilemedik bizde kimi var kimi yok bozuk diyorPozitif canım
PozitifYa bu teste bakar Mısınız adete 5 gün kala yapıldı ama
Yani pozitif gözüküyor ama düşükte olsa yanlış çıkabiliyor testler bir iki gün sonra normal eczanede ki testyen alıp yapın oda çıkarsa adet gününde de kan verin..Öyle mi ya bilemedik bizde kimi var kimi yok bozuk diyor
Sanki var bi çizgi dikkat edince gözüküyor..Hanimlar benimkinide yorumlayin lutfen varmi bem gordum sanki
Bat 27 mart sizce koyulasirmiSanki var bi çizgi dikkat edince gözüküyor..
Evet eğer gebelik varsa iki gün sonra daha koyu olur..Bat 27 mart sizce koyulasirmi
Evet pozitif ama 2 gun snra bi daha yaparsan koyulasmali çok yeni benimde öyleydiHanimlar benimkinide yorumlayin lutfen varmi bem gordum sanki
Insallah canim beklenen mucizem olurEvet eğer gebelik varsa iki gün sonra daha koyu olur..
Cok tesekur ederim tatlim umarim venimde koyulasir cok uzun zamandir bekliyoruz bu mutlu haberiEvet pozitif ama 2 gun snra bi daha yaparsan koyulasmali çok yeni benimde öyleydi
Insallah guzel haberi alacaksın canımCok tesekur ederim tatlim umarim venimde koyulasir cok uzun zamandir bekliyoruz bu mutlu haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?