Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var canımKızlar reglime 4gğn kaldı dayanamadım test yaptım birini dün gece birini bugün sabah yaptım sizce varmı
Ay değil miii var bi an dedim benmi yanlış gördüm awox markası testinSilik çizgi var canım
Ay gidip kan versem mi dursam mıVar var
Güvenilir bi marka canım var benceAy değil miii var bi an dedim benmi yanlış gördüm awox markası testin
Bendede silik çıkıyor 3 gündür bugün regl günüm bugün testim düne göre daha koyu regl olmazsam pazakan verecepimAy gidip kan versem mi dursam mı
Benim teste de bakar mısınız markası freely
1.test dün akşam saat 18.00
2.test bugün 09.1
Var gibi çok silikBenim teste de bakar mısınız markası freely
1.test dün akşam saat 18.00
2.test bugün 09.15
Ayy beklemek ne zor üç gün bekledinmiiiBendede silik çıkıyor 3 gündür bugün regl günüm bugün testim düne göre daha koyu regl olmazsam pazakan verecepim
Evet bugün regl günüm bi üç gün daha bekleyeceğimAyy beklemek ne zor üç gün bekledinmiii![]()
Güvenilir bi marka canım var bence
Vala iyi beklemişsin ben regl günümde olmazsam giderim duramamEvet bugün regl günüm bi üç gün daha bekleyeceğim![]()
Bugün arkadaşımın nişanı var hazırlık vs zaman çabul gecer diye düşünüyorum hahdhshVala iyi beklemişsin ben regl günümde olmazsam giderim duramam![]()
Ben olsam verirdimAy gidip kan versem mi dursam mı
Yaaa kalkayım vereyim o zaman Ama reglime daha 4gğn var birşey olur muBen olsam verirdim
Bugün arkadaşımın nişanı var hazırlık vs zaman çabul gecer diye düşünüyorum hahdhs
Ben her an gidebilirimBugün arkadaşımın nişanı var hazırlık vs zaman çabul gecer diye düşünüyorum hahdhsh
Düşük çıkar sadece hcgYaaa kalkayım vereyim o zaman Ama reglime daha 4gğn var birşey olur mu