- 17 Aralık 2024
- 55
- 19
- 3
- 27
- Konu Sahibi zeyneppala
-
adetten hemen sonra ki 2. gün pick olmasına ihtimal vermedim açıkçası ya hep 14-15 den sonra olur diye düşünmüştüm işk defe kullanıyorum ovülasyon testini koyu bie çizgi arıyorum bende kaç gündür örnek testlerden. 7sinden itibaren bir gün ilişki var bir gün yok yapıyoruz pick te üç gün üst üste deniyor ya acaba tutmuş olabilirmi yada koyu çizgi pick görür müyüm bundan sonra7.gün yükselmiş , 12. günde yüksek
iki defa yumurtlamış olabilir misin ?
bazen sıvıya dikkat edilmediğinden dolayı çok koyu çıkmıyor. benim öyle olmuştu. birebir C kadar koyu çıkmamıştı ama tutmuştuYok ya daha pik olmamis ikisi aynı koyuluk olucak çizgilerin yada t çizgisi daha koyu olucak devam edin ama yakin gibi geldi bana birkaç güne pik olur
dimi ya banada öyle geliyor en azından 4-5 gün daha kullanığ devam edip kafam rahat olsunYok ya daha pik olmamis ikisi aynı koyuluk olucak çizgilerin yada t çizgisi daha koyu olucak devam edin ama yakin gibi geldi bana birkaç güne pik olur
oda doğru 2 damla dendi 2 damla yapıyorum hepbazen sıvıya dikkat edilmediğinden dolayı çok koyu çıkmıyor. benim öyle olmuştu. birebir C kadar koyu çıkmamıştı ama tutmuştu
inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim3 damla olarak kullan güzel haberler alırsın inşallah
Döngü uzunluğunuza göre bence her şey yolunda, koyulaşmaya başlamış test bir iki güne daha da koyu görürsünüz bence, bugünleri de gün aşırı değerlendirmek iyi olur tabi ki :)Eki Görüntüle 3522239
Kızlarım ilk defa bu ay ovülasyon test kullanıyoruz adet döngüm 30-35 arasında değişiyor düzenli adet oluyorum hiçbir sorun yok laboquick ovülasyon testini önerdiler en iyisi diye çift çizgisi çok belli oluyor diye ama henüz çift çizgi göremedim adet döngüm uzun diye yumurtlamamış olabilir miyim yumurtlama geç oluyor olabilir mi bir yorumlayabilir misiniz adet bitiminden itibaren 5gün adet olurum 6. günden başladım yapmaya
19. gün yumurtladım iki gün öncede hamile olduğumu öğrendim canımNeden Gün aşırı koyulasıp silikleşmiş ki.. Ama döngünüze göre 14. Gün yaklasmıs gibi bildiğime göre iki çizginin de aynı koyulukta olması çatlamaya yakın olduğunuzu gösteriyor
Yaa ay maşallah19. gün yumurtladım iki gün öncede hamile olduğumu öğrendim canım
Yumurtlama yok sabredin benimde 30 gün döngüm.18.günde yumurtlama görmüştümEki Görüntüle 3522239
Kızlarım ilk defa bu ay ovülasyon test kullanıyoruz adet döngüm 30-35 arasında değişiyor düzenli adet oluyorum hiçbir sorun yok laboquick ovülasyon testini önerdiler en iyisi diye çift çizgisi çok belli oluyor diye ama henüz çift çizgi göremedim adet döngüm uzun diye yumurtlamamış olabilir miyim yumurtlama geç oluyor olabilir mi bir yorumlayabilir misiniz adet bitiminden itibaren 5gün adet olurum 6. günden başladım yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?