KIZLAR LÜTFEN OVÜLASYON TESTLERİME BAKAR MISINIZ? 🌸

zeyneppala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
55
19
3
27

Kızlarım ilk defa bu ay ovülasyon test kullanıyoruz adet döngüm 30-35 arasında değişiyor düzenli adet oluyorum hiçbir sorun yok laboquick ovülasyon testini önerdiler en iyisi diye çift çizgisi çok belli oluyor diye ama henüz çift çizgi göremedim adet döngüm uzun diye yumurtlamamış olabilir miyim yumurtlama geç oluyor olabilir mi bir yorumlayabilir misiniz adet bitiminden itibaren 5gün adet olurum 6. günden başladım yapmaya

7.gün yükselmiş , 12. günde yüksek
iki defa yumurtlamış olabilir misin ?

7.gün yükselmiş , 12. günde yüksek
iki defa yumurtlamış olabilir misin ?
adetten hemen sonra ki 2. gün pick olmasına ihtimal vermedim açıkçası ya hep 14-15 den sonra olur diye düşünmüştüm işk defe kullanıyorum ovülasyon testini koyu bie çizgi arıyorum bende kaç gündür örnek testlerden. 7sinden itibaren bir gün ilişki var bir gün yok yapıyoruz pick te üç gün üst üste deniyor ya acaba tutmuş olabilirmi yada koyu çizgi pick görür müyüm bundan sonra

Yok ya daha pik olmamis ikisi aynı koyuluk olucak çizgilerin yada t çizgisi daha koyu olucak devam edin ama yakin gibi geldi bana birkaç güne pik olur

tutacaksa zaten sperm vücutta 4-5 gün durabilir. yani bekleyebilir. onu bilemeyiz. ben senin yerinde olsam bugünden itibaren değerlendirirdim. tabi silikleşince çatlamıştır demektir

Yok ya daha pik olmamis ikisi aynı koyuluk olucak çizgilerin yada t çizgisi daha koyu olucak devam edin ama yakin gibi geldi bana birkaç güne pik olur
bazen sıvıya dikkat edilmediğinden dolayı çok koyu çıkmıyor. benim öyle olmuştu. birebir C kadar koyu çıkmamıştı ama tutmuştu

Döngü uzunluğunuza göre bence her şey yolunda, koyulaşmaya başlamış test bir iki güne daha da koyu görürsünüz bence, bugünleri de gün aşırı değerlendirmek iyi olur tabi ki :)

Neden Gün aşırı koyulasıp silikleşmiş ki.. Ama döngünüze göre 14. Gün yaklasmıs gibi bildiğime göre iki çizginin de aynı koyulukta olması çatlamaya yakın olduğunuzu gösteriyor

Yumurtlama yok sabredin benimde 30 gün döngüm.18.günde yumurtlama görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…