Kızlar lutfen ovulasyon testime bakar mısınız?

mervemerve1902

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
260
75
24
Kızlar bende pco hastayım dun kasık ağrısı ve bas ağrım vardi biraz önce de bu testi yaptım yumurtam catlamis mi akıtım da var

Eklentiler

• 20230131_172631.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bende pco hastayım dun kasık ağrısı ve bas ağrım vardi biraz önce de bu testi yaptım yumurtam catlamis mi akıtım da var
aslında bu gibi testleri hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapmak ve değerlendirmek lazım ama nacizane tecrübeme göre , yeni çatlamış gibi duruyor, bugünü yarını değerlendirin derim

aslında bu gibi testleri hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapmak ve değerlendirmek lazım ama nacizane tecrübeme göre , yeni çatlamış gibi duruyor, bugünü yarını değerlendirin derim
2 2.30 saattir hic bir sey yiyip içmedim zaten adet bitiminden beri hergun yapiyordum saat 4 5 arasinda dun de hastanede 17mm yumurtam oldugunu soylediler

Merhabalar bende ayın 18 inde ilk yumurtlama gününü gördüm 22 sinde çatlamayı gördüm 30 unda kan verdim ve gebelik çıkmadı. Ne zaman adet olmam gerekiyor bu hesaba göre ya da hamile olma ihtimali var mı hala kesin yok mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…