Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslında bu gibi testleri hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapmak ve değerlendirmek lazım ama nacizane tecrübeme göre , yeni çatlamış gibi duruyor, bugünü yarını değerlendirin derim
aslında bu gibi testleri hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapmak ve değerlendirmek lazım ama nacizane tecrübeme göre , yeni çatlamış gibi duruyor, bugünü yarını değerlendirin derim
2 2.30 saattir hic bir sey yiyip içmedim zaten adet bitiminden beri hergun yapiyordum saat 4 5 arasinda dun de hastanede 17mm yumurtam oldugunu soylediler
Merhabalar bende ayın 18 inde ilk yumurtlama gününü gördüm 22 sinde çatlamayı gördüm 30 unda kan verdim ve gebelik çıkmadı. Ne zaman adet olmam gerekiyor bu hesaba göre ya da hamile olma ihtimali var mı hala kesin yok mudur