- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
ben de bu sene okulun spor salonuna kaydolmayı düşünüyorum canım gidicem haftada bir iki gün taşınacağız zaten taşınacağımız sitenin fitness salonu olacak Allah nasip ederse orda devam ederim.nickimi değiştirdim canım,
kilo durumu benim ne aşağılıyor ne yukarılıyor...çakıldım kaldım 54 de...
kilomu eskisi kadar takmıyorum ama sağlıksız kilo almanın çok zararlı olduğuna kanaat ettim, çünkü karnım çıktı ve kalçam büyüdü... ama diğer yerlerim çöp gibi
sporsuz alınan kilo direk bölgesel kalıyor...
bi ara tibet hareketleri yapıyorduk ya o sıralar baya faydasını görmüştüm bilhassa kalçam toparlanmıştı...
birde bende son zamanlarda selülitim oluşru yaa, o yüzden spor yapmak istiyorum ama evde de ne yapılabilir ki....spora da gidemem oğlum var... tibette evde programa uydurulmuyor ki..illa bir şartlanmak lazım...koşu bandı falan mı alsak , eşimde istiyor o da epey hantalladım biraz toparlanmam lazım diyor....
tibeti naptın sen devam ediyormusun?
bu arada göğüs aynı bende de 75 tam olmuyor...
spor yapmak şart ya ben tibet değil de mekik ve squat a devam ettim 2 ay kadar ramazanda bırakmıştım işte ondan sonra başlamadım bir daha.
koşu bandı alabilirsin evet bence de kullanışlı olur bizde var da ben pek sevemiyorum kardeşim annem falan kullanıyor ben duvara karşı yürüyemekten sıkılıyorum
Canım dediğim gibi şerbetçiotu ve hayıt otunu 6 ay içicem asıl planım bu ama ilk başta evdeki oğul otu ve ısırgan rezene çaylarımı bitiricem, şerbetçi ve hayıtı içerken küç ve keten tohumuda ekleyebilirim canım böyle programım ama 6 ay şerbetçi ve hayıt bırakmycam en çok bu ikisine yüklenicem
benim de evde baya çayım var ama sence uuzn süre beklediler bozulmuşlar mıdır kurular ama bozulabilir mi?
ben de artık az öz alayım ama canım altı ay aynı çay içmek zamanla vücut alışıyormuş tepki vermiyormuş 15 günde bir değiştirin diyorlar öyle yapmayı düşünüyor musun?