Kızlar lütfen bir şey söyleyin

mutlutablo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
3.151
2.138
83
Merhaba,kızlar bu iki testi de dün yaptım
Erken gebelik olan da çizgi var ama kuruma vs değil -çünkü onlar çok farklı oluyor biliyorum.Çok test yapınca insan öğreniyor
İlk kez ama ilk kez ufak silik böyle bakınca belli olan çizgi belirdi erken gebelikte.
Ama diğer testte daha belirgin gibi.Adetime son 5 gün kaldı
Fotoğrafları yorumlar mısınız lütfen

bu ilk testte çıkan ortada oluşan kısım t çıkınca oldu anlamadım ilk kez böyle oldu bilemedim

bu da erken gebelik

farkındayım göremiyorum diyeceksiniz hani ben de kendimi umutlandırmaya meraklı biri değilim.Sadece elimden geldiğince belli oluşunu çektim.
Bana akıl verin lütfen bu ay o kadar umutluydum ki değişimlerim psikolojik olarak görmedim,çünkü bırakmıştım bu ay.Nasılsa Rabbim kararlamıştır diyerek.
Bu şekilde görünce de sizlere sormak istedim.Eşime de attım var gibi böyle değişik dedi.
O da benim üzülmemi istemiyor ama olmasa direkt söyleyecek biridir kendisi.Üzülürüm diye yalandan var demez asla.

Erken gebelik testinde gorünuyor ama diger test bozuk gibi fazla idrar damlatmış olabilirmisiniz

Erken gebelik testinde gorünuyor ama diger test bozuk gibi fazla idrar damlatmış olabilirmisiniz
Ay gerçekten görebiliyor musunuz?Kan versem mi özele gidip?
Sağlık ocağında ki saati kaçırdım.
Aksine her zaman yaptığım gibi minik pompasına aldım ufacık damlattım daha kurumaya geçmeden bu şekilde dağılıp kaldı.
Kan da negatif çıkar diye böyle ikilemde yaşıyorum

Kanda görünur kan verebilirsin istersen iki gun bekle o zaman net ögrenirsin çunku çok yeni gibi ama bence var erken gebelik testleri beni hıc yaniltmadi umarim senide yaniltmaz

Bende kadar testte gördüm var gibi silik şekilde
Erken gebelikte göremedim ama kaset olana fazla idrar damlatmışsınız sanırım

Kanda görünur kan verebilirsin istersen iki gun bekle o zaman net ögrenirsin çunku çok yeni gibi ama bence var erken gebelik testleri beni hıc yaniltmadi umarim senide yaniltmaz
O kadar test yaptım erken gebelikte dahil asla bu çizgiyi göremedim.
Ah fotoğrafta belli olsun diye neler yaptım gözle bakınca var ama netlemeye çalıştıkça belli belirsiz çıktı.
İnşallah vardır,kan vermek için özele gideceğim herhalde.Bilemedim of

Belirtileriniz neydi peki
Merhaba,gerçekten damlalıkla pet bardaktan alıp bir damla damlattım ilk kez böyle yayılma oldu ama t çizgisi c çıktıktan hemen sonra belirdi kaset testte.Erken gebelik testinde var ama işte şuan mesela bilgisayardan bakıyorum ben de görmekte zorlanıyorum telefondan bakıyorum görebiliyorum çıldıracağım

Canım geçen hafta cumartesiden beri midem bulanıyordu şuan mide bulantısı hafifledi.Hala tansiyonum düşük,yemek yediğimde bile aynı durumdayım ölçüp takibe aldım.
Adetime yakın evet göğüslerim hassaslaşır ama göğsümün üstünde damar belirginliği vs yaşamadım hiç.Dün onu fark ettim.Ve adete yakın olan akıntı gibi değil farklı bir akıntı yaşıyorum,sol da arada sağda sıklıkla batmalarım var kasılmalarda dahil.
Herkesin gerçekten çok değişik tepkileri oluyormuş.
Ve ovulasyon testim hala yumurtladığımı gösteriyor.Dün sağlık ocağında ki ebe'm ile konuştum yumurtlama ayda 1 kere olur testine devam et bakalım imkanı yok adetin yaklaşırken ovulasyonun koyu olmasına dedi.

Erken gebelik testim de bundan daha pembe ve belli çizgi cikmisti hüngür hüngür ağladım mutluluktan ama negatifti bence kan verin

Tabi adetin yaklaşırken ovülasyon koyu olamaz çok düşük ihtimalle ikinci yumurtlama olabilir ama yine silikleşmesi lazım
Belkide gebelik yeni büyük ihtimalle var bence silik görünüyor çünkü
Bende bu ay ovülasyon ile denedim belirtilerimiz aynı ama benim adetime henüz var

Ben de ilk kez ocak ayında denedim,takvime göre yumurtlama aynıydı ama adetime de az kaldı yani çok karışık gerçekten.Gülsem mi ağlasam mı o derece
Hala ovulasyon kullanmaya devam ediyor musunuz?

Ben de ilk kez ocak ayında denedim,takvime göre yumurtlama aynıydı ama adetime de az kaldı yani çok karışık gerçekten.Gülsem mi ağlasam mı o derece
Hala ovulasyon kullanmaya devam ediyor musunuz?
Canım ben takvim programlarını takip ediyordum aslında ama onlar erken gösterdi
Sonra bende ovülasyon denedim zaten akıntımı da takip ediyordum
32 günde bir adet olurum
Döngümün 18-19-20 de yakaladım ama zaten gün aşırı birlikte oluyoduk 19 da netleşti 20 de silikleşti ovülasyon tekrar yapmadım henüz adetime de 9 gün var

Erken gebelik ilk resimde ince cizgide olsa görülüyor, benimde kullandığım marka, negatif benimkisi hep. hayırlı olsun.
Kan versen cikar zaten 50-100arasi bir değer.,

Olursa ilk gebeligin mi olucak ne kadardır deniyosun

Olursa ilk gebeligin mi olucak ne kadardır deniyosun
Evet ilk gebeliğim olacak,resmi olarak 1 buçuk senedir evliyiz.Eşim askeri personel 1 senedir doğu görevindeydi yani sürekli yanımda olamadığı için izinlerde görüşebiliyoruz ve geldiği zamanları sayarsak hep istiyoruz.
Eşim asla baskı yapmıyor bana benden daha destekçi ama işte insan üzülüyor

Anlıyorum seni benimde 2 sene çocugum olmadı sonra kendiliginden oldu şimdi 3 çocugum var çok guzel bi duygu allah sana da nasip eder insallh

Selam canım. Kan ver istersen hemen yarın varsa kesinn cikar testte cizgiyi görüyorum yani baya. Sonucu da haber ver ama:)

Benimde 15 gün ara ara kahverengi lekem geldi daha sonra çarşamba ve perşembe kahverengi ve siyah leke geldi 2 gün boyunca cuma doktora gittim kanamam kahverengiden pembeye dönmüştü daha sonra doktor vajinadan muane etti kanamam geldi daha sonra hamilelik olabilir dedi eve geldim devam etti beta hcg <2 çıktı doktorum progesteron hap verdi 3×1 içiyorum doktorum sadece tahlilin iyi dedi başka birşey demedi ben yattım dinlendim ama 3 gün boyunca kanamam oldu ve pıhtı düştü ağrılarım oldu 3.gün akşam 9.30 dan sonra kanamam kesildi. Kasığımda ve belimde ağrı devam ediyor gebelik varmıdır sizce böyle olan varmı yardımcı olabilirmi kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin... Bu arada ben 17 yıllık evliyim hiç normal gebeliğim olmadi 3 defa tüp bebek yaptırdım 3.2014 de yaptırdım ondan çok şükür 1 oğlum var RABBİM herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…