- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.415
- 133
- Konu Sahibi lion mother
kan testi yaptırdım sonuçta 558 yazıyo referans aralığı 0- 5,3 yazıyo hamilelik ihtimalim vamı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan testi yaptırdım sonuçta 558 yazıyo referans aralığı 0- 5,3 yazıyo hamilelik ihtimalim vamı???
canım tebrik ederim hamilesin 2 gün sonra tahlili tekrar et artış olması lazım.. Allah sağlıklı bi gebelik nasip etsinn
canım hayırlı osun hamilesin benim değerim 124 dü şuan oğlum kucağımdaAllah razı olsun tatlım.ya bana değer çok düşük geldi ve adetim biteli 1 hafta oldu. 5in üzeri oluncamı gebelik oluyor??
canım hayırlı osun hamilesin benim değerim 124 dü şuan oğlum kucağımda
hamilesin,tatlım,tebrik ederim,Allah sağlıklı bebiş nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallah!
Allah razı olsun tatlım.ya bana değer çok düşük geldi ve adetim biteli 1 hafta oldu. 5in üzeri oluncamı gebelik oluyor??
adetin biteli 1 haftami oldu nasıl yani?
ewet aynen öyle canım bende bilmiyorum nasıl oluyorsa
Belki sizde hamilelik süresinde adet görenlerdensinizdir
ewet aynen öyle canım bende bilmiyorum nasıl oluyorsa
acaba bilmediğin halde düşükmü yaptın çünkü düşükten sonra 2-3 hafta boyunca kan testinde beta yüksek çikiyor adetin nasıldı yoğunmuydu herzamanki gibimiydi? 2 ihtimal var ya ustune gördün yada düşük yaptın...
adet biteli bi hafta oluyorsa kan testi nasıl gösterebilir ne zaman ilişkiye girmiştin gebelikten şüphelendiğin ilişki yani
aşırı yoğundu hemde çokta ağrım vardı...
o zaman büyük ihtimal düşük yapmışsın... en iyisi doktora görün
o zamn gittim ama değerim 2.58 çıkmıştı sonradan yükseldi