• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar lütfen bi bakin

Belkibigunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
318
226
33
Selam kızlar bat tarihim 25 kasım ama ben hala adet olamadım 30 aralıkta kan verdim negatifti bugünde hamilelik testi yaptım yine negatif 11 gündür geçiyor adetim eğer gebelik olsaydı çıkardı dimi bu akşam adet olmak için soğan suyu içtim devam edicem nolur bi yardim edin böyle olup gebe olduğunu öğrenenler varmı
IMG_20200105_135237_377.jpg

Gebelik yok. Adet söktürücü kullanırsanız daha koşa sürede adet olursunuz . Genelde soğan suyuna adet bittikten sonra başlanıyo diye biliyorum ben

Selam kızlar bat tarihim 25 kasım ama ben hala adet olamadım 30 aralıkta kan verdim negatifti bugünde hamilelik testi yaptım yine negatif 11 gündür geçiyor adetim eğer gebelik olsaydı çıkardı dimi bu akşam adet olmak için soğan suyu içtim devam edicem nolur bi yardim edin böyle olup gebe olduğunu öğrenenler varmı Eki Görüntüle 2573071
Gebelik yok ama hep mi böyle gecikiyorsun. Bir doktora gitsen mi acaba ultrasonlada baksın, kesin tespit olur seninde için rahatlamış olur.

test negatif ama lütfen soğan suyu içmeyin çünkğ adetine yakın 2. defa yumurtlayıp hamile kalanlar var o zaman 15 günden önce çıkmıyor testlerde soğan suyu içip birde bebek varsa zarar verirsiniz doktora gidin tarlusal versin size o ilaç hem adet söktürücü hem de gebelik varsa zarar vermiyor kanamanız gelmediği sürece bebek olmadığına emin olamazsınız

test negatif ama lütfen soğan suyu içmeyin çünkğ adetine yakın 2. defa yumurtlayıp hamile kalanlar var o zaman 15 günden önce çıkmıyor testlerde soğan suyu içip birde bebek varsa zarar verirsiniz doktora gidin tarlusal versin size o ilaç hem adet söktürücü hem de gebelik varsa zarar vermiyor kanamanız gelmediği sürece bebek olmadığına emin olamazsınız
Iki kere içtim sonra içmekten vazgectim

Kızlar hala adet olmadım yarın sağlık ocağına kan vermeye gidicem biliyorum negatif ama bu belirsizlikte çok canımı sıkıyor:(

Kızlar selam. Benim de adetime 1 hafta kala göğüs hassasiyeti olurdu. 6 gün var ama hassastık yok, kasıklarımda ince ince acı oluyor bazen. Bir de kirpiklerimin bir kısmı çapraz şekilde duruyor. Çok merak ediyorum acaba var mi birşeyler

Back