• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen bi akıl verin...

bi fotoğraf koysanız daha çok yardımcı olabilirz ama hayal ettğim kadarıyla söyliyim fikrimi..
sıcak renk aksesuarlarla renk katabilrsiniz..altın sarısı olan aksesuarlarnzı kaldırın yerine turuncu veya kırmızı vazolar,salon süsüleri vs...aksesuarlar bakın..
koltuklarınız nasıl bilmiyorum ama kırımızı veya turuncu koltuk minderleri alıp koyun bikaçtane...
birde imkanınız varsa o koyu halınızı değiştirin kesinlikle krem tonunda bir halı koyun,birde o cam sehpayı kaldırın yerine yine açık tonlarda yere yakın düz salon sehpası alın...
bahsettğim kırmızı veya turuncu aksesuarlardan bikaçnı bu sehpanın üzerine koyabilrisniz...
kahve tonlarını en güzel kesen iki renk...
dilerim yardımcı olmuşumdur...

cam sehpamı çok seviyorum kullanışlı ve şık..değiştirmek istemem ama şık bi örtü olurmu sence..yastıkları kullandığım renk mesela..ve birde nasıl bi örtü önerebilirsiniz

arkadasim benim de koltugum cok koyu kahve idi. benmde ilk basta moralm bozuktu... bende yastklari degstirdm.. yastgin tanesini 5 ytl ye aldm:) ucuza geldi ama eve hareketllik verdi leopar ve parla yastklar... istersen bir bak hato kullanici adi altinda salonum konu baslikli .. ve perdemde kahve tonlarinda acik krem gbi yastiklarmla uyumlu verdiden aldim .. herseyim benimde kahve tonlarinda ... ayrica ikeada turkuaz aksesuar vazolar var uclu mumlukllarda var onlardanda alabilrsin...kolay gelsin

canım ya bulamadım dediğin yeri..yeni üye olduğum için tam manasıyla bilmiyorum siteyi..nerden bulucam

valla benim salonum da kahve krem yemek odası da sütlü kahve valla ben memnunum yani benim de bikaç aksesuar ihtiyacım var daha canlandırmak için ya da bir duvara duvar kağıdı düşünüyorum ama ben valla çok beğeniyorum kahve rengini asla da modası geçmez eve samimiyet katıyo bence bakıyorum da forumdaki evlere hepsi bi kalıptan çıkmış gibi siyah beyaz kırmızı ya da bembeyaz bence bu renkler başlarda hoş gelse de daha sonraları modası geçer anlık moda olan şeyler yerine klasikleşmiş renkler daha güzel oluyor uzaylıların evi gibi görünüyo bazı evler bana soğuk soğuk yaşayan canlı evler değillermiş gibi işyeri gibi duruyo bu benim fikrim bence evet ufak detaylarla renklendir evini ama asla kahveden rahatsız olma ...bir de keşke resim eklesen çok merak ettim evini benimki var evim güzel evimde..

valla benim salonum da kahve krem yemek odası da sütlü kahve valla ben memnunum yani benim de bikaç aksesuar ihtiyacım var daha canlandırmak için ya da bir duvara duvar kağıdı düşünüyorum ama ben valla çok beğeniyorum kahve rengini asla da modası geçmez eve samimiyet katıyo bence bakıyorum da forumdaki evlere hepsi bi kalıptan çıkmış gibi siyah beyaz kırmızı ya da bembeyaz bence bu renkler başlarda hoş gelse de daha sonraları modası geçer anlık moda olan şeyler yerine klasikleşmiş renkler daha güzel oluyor uzaylıların evi gibi görünüyo bazı evler bana soğuk soğuk yaşayan canlı evler değillermiş gibi işyeri gibi duruyo bu benim fikrim bence evet ufak detaylarla renklendir evini ama asla kahveden rahatsız olma ...bir de keşke resim eklesen çok merak ettim evini benimki var evim güzel evimde..

canım çok teşekkür ederim cevabın için..bende seviyorum kahveyi.. ama değişiklik yapmak istiyorum yinede..ama rengimden vazgeçmem tabiki..şu gün hala mobilyacının önünden geçerken hala gözüm kahvede..ben sadece tek renk kahve detaylarda kahve herşey kahve olduğu için sıkıldım..biraz renk katmak istedim..bende baktım resimlere gerçekten çoğu büro gibi gözüküyo geneli siyah beyaz..moderndir belki bişey diyemem ama eşyalar birazda kullanışlı olmalı..çocuklu bi kadınım misafirim çok gelir..öyle bembeyaz koltuklar dayanmaz ki bana..kahve bu yönden çok avantajlı hem kir göstermez hemde gözü yormaz..kahveyi sevmediğim gibi bi anlayış oluşmuş sanırım..ama öyle değil çok severim ama tamamen salonum kahve olduğu için farklı bi renkle kombin etmek istedim..turkuaz yastıklar ve koltuk şalları..turkuaz konsol takımı ve sehpa örtüsünde karar kıldım ne dersin abes olmaz dimi

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/338689-evim-buyurmaz-misiniz.html

ben de evimde mutfağımda falan ufak değişiklikler yaptım kısmet olursa yeni hallerini ekliycem öyle çook modern bi ev değil eşyalar da öyle ama çok kullanışlı eşyalarım kesinlikle misal koltuk takımımın oturma yerlerinin koyu kahve olmasından dolayı leke belli etmiyo kolları krem deri toz göstermiyo yemek takımım da öyle asla toz belli etmiyor sana katılıyorm ben de aynı gelenim gidenim eksik olmaz biri 6 biri 2 yaşında 2 oşlum var 2 canavar da denebilir:)onlarla birlikte şıklık evet ama önce kullanış bence..haa ilk ev döşeyen çocuğu olmayanları anlıyorum ben de yatak odamı evlenirken ki bundan 8 sene evvel eskitme mobilyalar modaydı onlardan almıştım çooook söylediler koyu alma toz belli eder diye ama yok silerim dedim aladım nooldu bin pişmanım kreme boyatıcam kısmetse yaza ama salonumda annemi dinledim ve kullanışından çok memnunum..o bembeyaz eşyalar kullananlar da anlarlar bir gün sonra koltuklara koyu renk örtüler al dur:))

ben de evimde mutfağımda falan ufak değişiklikler yaptım kısmet olursa yeni hallerini ekliycem öyle çook modern bi ev değil eşyalar da öyle ama çok kullanışlı eşyalarım kesinlikle misal koltuk takımımın oturma yerlerinin koyu kahve olmasından dolayı leke belli etmiyo kolları krem deri toz göstermiyo yemek takımım da öyle asla toz belli etmiyor sana katılıyorm ben de aynı gelenim gidenim eksik olmaz biri 6 biri 2 yaşında 2 oşlum var 2 canavar da denebilir:)onlarla birlikte şıklık evet ama önce kullanış bence..haa ilk ev döşeyen çocuğu olmayanları anlıyorum ben de yatak odamı evlenirken ki bundan 8 sene evvel eskitme mobilyalar modaydı onlardan almıştım çooook söylediler koyu alma toz belli eder diye ama yok silerim dedim aladım nooldu bin pişmanım kreme boyatıcam kısmetse yaza ama salonumda annemi dinledim ve kullanışından çok memnunum..o bembeyaz eşyalar kullananlar da anlarlar bir gün sonra koltuklara koyu renk örtüler al dur:))

canım inan senin yazını okumak çok rahatlattı içimi..çünkü biçok resime baktım hepsi modern tiril tiril bembeyaz koltuklar halılar da aynı basmaya kıyamaz insan..onlara baktıkça kendi zevkimden utanmıştım acaba çokmu zevksiz biriyim diye..ama seninle konuşmak iyi geldi..eşya görüntüden önce kullanışlı olmalı..aynı senin gibi bende yatak odamı simsiyah aldım tozlanır diyenlere aman nolcak silerim ne işim var sanki demiştim. ama noldu zamanla çocukda oldu şimdi üzerine yazı yazacak duruma geliyo çoğu zaman silmeye fırsat olmuyo.. mutfak halımı lila tonlarında çoğunluk beyaz hakim.. sile sile bıktım yıkaya yıkaya rengi açıldı ama üzerinde ki lekeler çıkmıyo zamanla iyice yerleşti..tertemiz yıkamacıya verdim eve geldi şimdi pike serdim düşün ne anladım şimdi beyaz halıdan ben.. o yüzden kullanış en öncelikli olmal sonra görüntü olabilir... benim evimde çok modern değil çünkü modernlik biraz paraya dayalı ve çok pahalı eşyalar almadım..kararınca şeyler..eksiğim yok şükür ama klasik şekilde..burada genel paylaşmam ama sana özel resimlerini gösterebilirim istersen.. yani diyeceğim aklım başımda şükür ve diğerlerinin yaptığı gibi her an kirlenecek korkusuyla eşya almadım almam da..

ooo canım benim 8 sene oldu evleneli dediğinde ben baya eski moda şeyler bekliyordum ama çok şaşırdım gayet şık eşyaların var ve çok kullanışlı belli..evinde süper bahçeli falan allah mutlu yaşatsın.. ben 3 yıla yakın oldu evleneli sadeliği sevdiğim için fazla aksesuar kullanmam daralırım sanki.. salonun o yüzden çok hoşuma gitti..kahvenin asilliği işte..kahveye laf edenler baksınlar gayet şık ve zevkli..özellikle halın çok sade ve şık...güle güle kullan

canım inan senin yazını okumak çok rahatlattı içimi..çünkü biçok resime baktım hepsi modern tiril tiril bembeyaz koltuklar halılar da aynı basmaya kıyamaz insan..onlara baktıkça kendi zevkimden utanmıştım acaba çokmu zevksiz biriyim diye..ama seninle konuşmak iyi geldi..eşya görüntüden önce kullanışlı olmalı..aynı senin gibi bende yatak odamı simsiyah aldım tozlanır diyenlere aman nolcak silerim ne işim var sanki demiştim. ama noldu zamanla çocukda oldu şimdi üzerine yazı yazacak duruma geliyo çoğu zaman silmeye fırsat olmuyo.. mutfak halımı lila tonlarında çoğunluk beyaz hakim.. sile sile bıktım yıkaya yıkaya rengi açıldı ama üzerinde ki lekeler çıkmıyo zamanla iyice yerleşti..tertemiz yıkamacıya verdim eve geldi şimdi pike serdim düşün ne anladım şimdi beyaz halıdan ben.. o yüzden kullanış en öncelikli olmal sonra görüntü olabilir... benim evimde çok modern değil çünkü modernlik biraz paraya dayalı ve çok pahalı eşyalar almadım..kararınca şeyler..eksiğim yok şükür ama klasik şekilde..burada genel paylaşmam ama sana özel resimlerini gösterebilirim istersen.. yani diyeceğim aklım başımda şükür ve diğerlerinin yaptığı gibi her an kirlenecek korkusuyla eşya almadım almam da..
yani...

yaa ben eşyaya hizmet etceme eşya bana hizmet etsin ne modaysa onu alıyo millet herkesin evi aynı boşver farklı olsun bizimkiler..hem ben eşyaya bi dünya para vermek taraftarı değilim evet kalite önemli ama sırf yeni moda diye aynı kalite ürünler bi dünya para yazık ömrümü eşya al satla geçiremem ...misal bu zebra perdeler evet çok hüş duruyo ama neymiş ancak kuru temizleme yapılırmış yoook artık ben ceketimi bile vermeye üşenşyorum kaldı ki perde...haa neymiş adamlar yıkayıp getiriyomuş takıyomuş eee kaça...her ayda bir yıkarım ben perdemi noolcak o zaman bi perde parası da yıkamaya ver yaa biraz akıllı olmak lazım biz kadınların bu gösteriş merakından millet faydalanıp köşeyi dönüyo ...neyse sen beni anladın...ama arada az bütçeyle ufak değişiklikler iyidir tabi renk katması adına eşyaların yerini değiştirmek de iyi olabilir ben de salonumda denedim arkadaşların tavsiyeleriyle sanki farklı bi salon gibi oldu öyle de deneyebilirsin..allah huzurla oturmak nasib etsin gerisi boş...:16:

ooo canım benim 8 sene oldu evleneli dediğinde ben baya eski moda şeyler bekliyordum ama çok şaşırdım gayet şık eşyaların var ve çok kullanışlı belli..evinde süper bahçeli falan allah mutlu yaşatsın.. ben 3 yıla yakın oldu evleneli sadeliği sevdiğim için fazla aksesuar kullanmam daralırım sanki.. salonun o yüzden çok hoşuma gitti..kahvenin asilliği işte..kahveye laf edenler baksınlar gayet şık ve zevkli..özellikle halın çok sade ve şık...güle güle kullan
teşekkürler canım rabbim isteyen herkese daha iyilerini versin..sen bakma 8 yıllık evliyim ama eşyaları alalı 3 yıl oldu kaç sene boş durdu benim salonm bi güneşlikle...dedimya hayat kolay kazanılmıyo eşya insanın elinin kiri zamanında beğendik aldık herbirimiz ne hayallerle allah içinde mutlu yaşamayı nasib etsin ..

teşekkürler canım rabbim isteyen herkese daha iyilerini versin..sen bakma 8 yıllık evliyim ama eşyaları alalı 3 yıl oldu kaç sene boş durdu benim salonm bi güneşlikle...dedimya hayat kolay kazanılmıyo eşya insanın elinin kiri zamanında beğendik aldık herbirimiz ne hayallerle allah içinde mutlu yaşamayı nasib etsin ..

çok haklısın canım umarım bu yazıları okuyup ders alanlar olur..bazı arkadaşlar benim ufak değişiklik yapmak için tavsiye istediğim yazılarıma baya eleştirili yaklaşmışlar..renk uyumsuzluğu falan.. ama geçmişi tek tek anlatmak zor yaşamayan da anlamaz zaten..renk uyumuna bakma lüksüm yoktu alırken..sadece bi en önce halledip döşemekti..bi arkadaş paylaşmış evleniyorum ev aldık mobilyalar tamam.. bi kaç eksik kaldı ilk fırsatta halledecez diye..insan duygulanıyo kendi yaşadıklarını anımsadıkça.. değil ev almak eşyaları bile zorla kıdım kıdım alanlar var.. benim annem bi koltuk takımını 20 yıl evliliğin ardından alabildi.. ben mesela evlilik arefesinde kararınca almaya çalıştım.. çeyizinde milyarlık yatak örtüsü olanlar var hatta iki üç çeşit alanlar var ben uygununu almaya çalıştım..bu dünyaya ne biriktiriyoruz eşya telaşesi insanın içindekileri alıp götürüyo..bencede eşya bana hizmet etmeli.. sıkıldım diye tüm evimi yenilemem ama ufak değişiklikler renk katar ferahlık katar tebessüm ettirir insana diye düşünüyorum o yüzden fikir danışmak için yazdım buraya..sana çok katılıyorum..aynı fikirdeyim..önemli olan huzur olsun insan minderde bile oturur.. huzur olmadıktan sonra altın kaplama mobilyalar olsa neye yarar...allah huzur versin hepimizin evine..

bu benm salonum ...turkuaz denedim olmad benmkne ger verdim....truncu tonlar daha hos oluyor gibime geliyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/497917-salonum.html

canım senin salonun kahveleri baya koyu..kremleride baya açık beyaz gibi nerdeyse..belki ondan yakışmamıştır..benimki sade krem koltuklarım..üzrinde kesik kesik ince çizgiler var kahverengi.. sanki yakışır gibi geldi bana ama..bilmemki aklım karıştı şimdi..turuncu renginide pek sevmem turkuaz daha cazibeli geldi..perdelerimi ilerde turkuaz kahve karışımı yapsam olacak gibi geliyo ama bilemedimki şimdi..

canım senin salonun kahveleri baya koyu..kremleride baya açık beyaz gibi nerdeyse..belki ondan yakışmamıştır..benimki sade krem koltuklarım..üzrinde kesik kesik ince çizgiler var kahverengi.. sanki yakışır gibi geldi bana ama..bilmemki aklım karıştı şimdi..turuncu renginide pek sevmem turkuaz daha cazibeli geldi..perdelerimi ilerde turkuaz kahve karışımı yapsam olacak gibi geliyo ama bilemedimki şimdi..

perde yaptirirken kumas katalogunu iste ve evde bak en iyisi oyle anlarsin... ... aksesuarlardada geri iade sarti ile alrsin... dedigin gibi kahvenin tonlarina gorede uyum degisebilr...

aslında resim ekleseniz bizde görerek yorum yapsak harika olur. Şu an için gözümde canlandırdım aslında kahve ve krem salonu sıcak gösterır ve gerçekten çok moda renkler asla modaının eskiyeceğini sanmıyorum...Neyse şöyle bir şeyler yapabilirsiniz odadaki eşyaların yerlerini muhakkak değiştirin bu sizi rahatlatacaktır (diyorsunuz ya odaya girmek dahi istemyorum diye...) farklılık her zaman için iyidir...Aksesuarlarınızı değiştirin altın sarısı (dore) genelde kahveli renklerle uyumludur fakat siz sıkıldınız anladığım kadarıyla...Gümüşlüğünüzün içni değiştirin olabildiğince eşyalarınızın yerlerini değiştirin...Duvar stickerleri oluyor onlarla ya da sticker aynalarla yeni çıkan duvar saatleri...vb evinize değişik bi görüntü katın...Biraz daha olsun seveceğiniz içinize sinen bi salonunuz olur sanırım :34:

perde yaptirirken kumas katalogunu iste ve evde bak en iyisi oyle anlarsin... ... aksesuarlardada geri iade sarti ile alrsin... dedigin gibi kahvenin tonlarina gorede uyum degisebilr...

ama gerçekten harika bi salonunuz var kehvenin asaleti işte. kim ne derse desin mobilyada kahve vazgeçilmezdir.. büro görüntüsünden uzak ev gibi ev..çok güzel zevkini tebrik ederim.. rabbim mutlu yaşatsın evinde..bu arada yastıkları ve şalları kendim dikicem..önereceğin bişey varmı..birde benim koltukların kumaşı kadifemsi bi kumaş..aynı o kumaşı bulamazsam başka ne uyar kumaş olarak..turkuaz da karar kıldım ama kumaşı bulamazsam diye düşünüyorum..malum mobilya kumaşı heryerde bulunmaz..birde 18 aylık bebeğim var fazla dolaşamam bir iki yerden bulmam lazım.. mesela senin yastıklar ile koltuklarının kumaşı çok farklı ama gayet yakışmış..sanki takım gibi..bende kadifemsi bi kumaşa nasıl bi kumaş alabilirim..bulamadığım takdirde?

aslında resim ekleseniz bizde görerek yorum yapsak harika olur. Şu an için gözümde canlandırdım aslında kahve ve krem salonu sıcak gösterır ve gerçekten çok moda renkler asla modaının eskiyeceğini sanmıyorum...Neyse şöyle bir şeyler yapabilirsiniz odadaki eşyaların yerlerini muhakkak değiştirin bu sizi rahatlatacaktır (diyorsunuz ya odaya girmek dahi istemyorum diye...) farklılık her zaman için iyidir...Aksesuarlarınızı değiştirin altın sarısı (dore) genelde kahveli renklerle uyumludur fakat siz sıkıldınız anladığım kadarıyla...Gümüşlüğünüzün içni değiştirin olabildiğince eşyalarınızın yerlerini değiştirin...Duvar stickerleri oluyor onlarla ya da sticker aynalarla yeni çıkan duvar saatleri...vb evinize değişik bi görüntü katın...Biraz daha olsun seveceğiniz içinize sinen bi salonunuz olur sanırım :34:

canım ya malesef değişiklik yapamıyorum yer konusunda..çünkü salonum çok dar..birde kanepeler maksi takım olunca anca bu şekilde sığdırdık.. sticker ayna duvar boyasını çıkarmazmı çıkarırken..aslında çok beğeniyorum ama çıkarır diye almadım hiç..

ama gerçekten harika bi salonunuz var kehvenin asaleti işte. kim ne derse desin mobilyada kahve vazgeçilmezdir.. büro görüntüsünden uzak ev gibi ev..çok güzel zevkini tebrik ederim.. rabbim mutlu yaşatsın evinde..bu arada yastıkları ve şalları kendim dikicem..önereceğin bişey varmı..birde benim koltukların kumaşı kadifemsi bi kumaş..aynı o kumaşı bulamazsam başka ne uyar kumaş olarak..turkuaz da karar kıldım ama kumaşı bulamazsam diye düşünüyorum..malum mobilya kumaşı heryerde bulunmaz..birde 18 aylık bebeğim var fazla dolaşamam bir iki yerden bulmam lazım.. mesela senin yastıklar ile koltuklarının kumaşı çok farklı ama gayet yakışmış..sanki takım gibi..bende kadifemsi bi kumaşa nasıl bi kumaş alabilirim..bulamadığım takdirde?
bende senin gbi ilk basta kadfe yastik almayi dusundum... hatta sertex in eve yakin olan kumas magzasina gtmistim.. ama begenemedim... tesadufen sosyete pazar( istanbul bizimkente yakin ) var bzim burda orda bu yastik kilflarni gordum ve perdemle uyum saglyacagni dusundum bence uyduda.. kumasm benmde kadfe tay tuyu.. yastiklar se parla kumas ama parlklik aralarda kadfe taban krem duz ksm kadfe gb... dikmeden once bu buyuk pazarlarda dolas ozellikle sosyete pazarlarini cok guzel yastiklar var tanesii 5 ytl. ucuzda yani..
stanbuldaysan unkapannda kumasclar var doseme kumaslari satyor ordanda bakablrtsn... bde mahalle aralarnda koltuk doosemeciler olur katal;oklarindan begemnsen sana alirlar getrirler belkide ... dosemelik kumaslarda turkuaz kahveli kumaslarda vardi ben gormustum...hersey gonlunce olsun....

benimde mobilyalarim kahverengi :)
ama ben seviyorum yani simdi alsam yine oyle birsey alirdim
suan evimde oturmuyorum yurtdisindayim ama temelli donus yapinca bende birkac degisiklik
yapmak istiyorum. benim koltuk takimlar kenarlari deri koyu kahve minderleri acik krem kendinden desenli
iyi tarafi ise minderlerin hepsi cikip yikanabiliyor. kucuk minderlere mavi kahve tonlarinda
minder kilifi diktiricem ve perdeyide ayni desenden yaptiririm diye dusunuyorum
birde tv unitesine mavi aksesuarlar dusundum
zaten gumusluk sevmiyorum ben tv unitesi koltuk takimi ve guzl bir masa bu kadar orta sehpeyida
koymam diye dusunuyorum cunku kizim icin oyun alanini kapatiyor
birde tablo ve buyuk vazolar kullanmayi dusunuyorum.
yani ben boyle yontemlere basvurucam
fon perde icin kumas alip sen dikebilirsin
su yapiskan folyolar varmis mobilyanin rengini onlarla degistiebilirsin
minder dikebilirsin. aklimdakiler simdilik bunlar canim. cok yazdim ya :)

Back
X