- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
arkadaşlar ben yeni bir oturma grubu almak istiyorum ama renk konusunda kararsızım genelde sadelikten yanayım abartıyı ve renk kalabalıgını karışıklıgını sevmem ama benim için görüntü ve şıklık kadar kullanışlı olmasıda önemli
çok kirlenen kiri tozu belli etmeyen bir renk arıyorum ( hoşumada gidecek tabi )çünkü bu kir toz meslesinde siyah beyaz koltuklarımdan çok çektim
öncelikle açık renk aşıgı olmama ragmen kir meslesinden dolayı beyazı eledim çok istememe ragmen koyu renkte siyahı ve laciverti eledim toz meslesinden dolayı
kahverenginden hoşlanmıyorum pek
benim hoşuma giden model krem koltuk yastıkları ve berjerleride mavi tonlarda
krem rengi koltuk kullananlar menmunmusunuz menmunsanız hangi kumaştan koltugunuz bana taytüyü kiri tozu belli etmez dediler ama onunda sildikçe keşerdiğini duydum
fikir verin lütfen arkadaşlar sırf bu toz meselesinden koltuguma gri renkte örtü diktirdim örtüden nefret ettiğim halde
griyi seviyorum ama ondanda sıkıldım artık
çok kirlenen kiri tozu belli etmeyen bir renk arıyorum ( hoşumada gidecek tabi )çünkü bu kir toz meslesinde siyah beyaz koltuklarımdan çok çektim
öncelikle açık renk aşıgı olmama ragmen kir meslesinden dolayı beyazı eledim çok istememe ragmen koyu renkte siyahı ve laciverti eledim toz meslesinden dolayı
kahverenginden hoşlanmıyorum pek
benim hoşuma giden model krem koltuk yastıkları ve berjerleride mavi tonlarda
krem rengi koltuk kullananlar menmunmusunuz menmunsanız hangi kumaştan koltugunuz bana taytüyü kiri tozu belli etmez dediler ama onunda sildikçe keşerdiğini duydum
fikir verin lütfen arkadaşlar sırf bu toz meselesinden koltuguma gri renkte örtü diktirdim örtüden nefret ettiğim halde
griyi seviyorum ama ondanda sıkıldım artık