• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen bi akıl verin...

benim salonum da kahve,krem tonlarında ben de 3 yıllık evliyim.canım modayı takip etmek zor.mobilyamızı seçerken mağazadaki en şık takımı seçmiştik.3 yılda demode oldu napalım.ben de bzaen düşnüyorum ne yapabilirim diye ama pek bişey bulamıyorum.belki yastık kılıfları değiştirilebilir bir de perdeler.mesela şöyle kahveli yeşilli kremli dallı güllü yastık kılıfı,bir de bunlarla uyumlu güllü dallı perde farklı bi hava katabilir.

:) canım yaa..3 yıllık evli olup kahve rengi döşeyenler buraya gelsin...aynı durumdayız demekki yalnız değilmişim :)

benim salonum da kahve,krem tonlarında ben de 3 yıllık evliyim.canım modayı takip etmek zor.mobilyamızı seçerken mağazadaki en şık takımı seçmiştik.3 yılda demode oldu napalım.ben de bzaen düşnüyorum ne yapabilirim diye ama pek bişey bulamıyorum.belki yastık kılıfları değiştirilebilir bir de perdeler.mesela şöyle kahveli yeşilli kremli dallı güllü yastık kılıfı,bir de bunlarla uyumlu güllü dallı perde farklı bi hava katabilir.

:) canım yaa..3 yıllık evli olup kahve rengi döşeyenler buraya gelsin...aynı durumdayız demekki yalnız değilmişim :)

kardeşim de ilk bana dediğinde çook saçma gelmişti ama cidden hoş duruyor ya elinde varsa dene :) hatta ablamın koltuklar siyah oturduğu yere kırmızı polar yapmıştı acayip hoş hava kattı biz de ondan esinlenmiştik

kardeşim de ilk bana dediğinde çook saçma gelmişti ama cidden hoş duruyor ya elinde varsa dene :) hatta ablamın koltuklar siyah oturduğu yere kırmızı polar yapmıştı acayip hoş hava kattı biz de ondan esinlenmiştik

kanepe şalları gibi köşelemesine örtsem dahamı hoş olur acaba..mesela turuncu alsam..uyar bence kahvenin dostudur turuncu ama cıyak değil tatlı bi turuncu. ne dersin

koltuklarının modeli de çok önemli ama :) bak sen annene gülüyon ama o hepimizden yeteneklidir sen onun fikrini al önce nasıl kahve bir bak ona göre renk uydur hemen alma mesela kahveye şeker pembesi de güzel gider ya da zıt renkleri kullan dediğin gibi turuncu da çok hoş durur

Aradığım şeyleri tam bulamamış olsamda bahsettiğim renklerin bir arada oldugu fotografları buldum.:31:
Renkleri görmeniz adına ekliyorum;

$6a00d83451e9a369e2010535f51c48970b.webp$113_thumb.webp

Kahve ve turkuaz-mavi renklerini çok uyumlu bulur ve severim.

$Halı-3.webp$pembe-kahverengi-uyumu.webp

krem-kahve ve pembeyi uyumlu buldum, aklımda yoktu.:9:
$troya.webp$imagesCAJURBUS.webp

Turuncuyla kahve uyumuda canlılık verebilir. :34:

$Tac-uyku-set modelleri-1.webp
$images.webp

bak canım netten zıt renklerin uyumu diye bak acayip uyumlu oluyorlar gazetecilik bölümü bitirdim tasarım dersinde öğrenmiştim bunları hocam hayatınızda da kullancaksınız dediğinde inanmamıştım

Eklentiler

• $DSC09811.webp
    $DSC09811.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 308
benimde mobilyalarım aynı senin anlattiklarından ve evet bende çok sıkıldım bende sürekli nereyi nasıl değiştirebilirim modundayım ve şu an için dokunmama kararı aldım ev yaptırıyoruz tekrar bi masraf olmasın diye ama allahın izniyle ev bittiğinde koltuklarım minderli olduğundan yeni kılıf diktirmeyi düşünüyorum.sende çok sıkıldıysan ve koltukların minderliyse daha hesaplı bi şekilde komple değiştirebilirsin

bende bu arada üç yıllık evliyim gelçektende o zaman sadece kahve tonları vardı ama keşke komple kahve olsaymış derisi acı kahve diye tabir edilen renkten minderler krem en azından komple kahve olsaydı turkuaz küçük minder falan yaptırırdım çok şık olurdu ama şimdi kombinlemek zor oluyor:37::37:

ben kahverenginin çok şık bir renk olduğunu düşünüyorum beyaza göre daha sıcak bir hava veriyor ortama, aslında kahverengi ile bir çok rengi de kombin yapabilirsin turkuaz turuncu krem hepsi olur.ama çok takılıyorsan bir arkadaşım mobilyalarını boyattı gözüme inanamadım harika oldu..konsol masa falan mobilya kısmını beyaza boyatabilirsin koltuklarınada beyaz kılıf diktirirsin maliyeti düşük olur salonunda yenilenmiş olur...

bak canım netten zıt renklerin uyumu diye bak acayip uyumlu oluyorlar gazetecilik bölümü bitirdim tasarım dersinde öğrenmiştim bunları hocam hayatınızda da kullancaksınız dediğinde inanmamıştım

haklsın canım çok ilginç ama tabloya bakınca gerçekten hak verdim sana.. bilinçli biri olduğunu düşünüyorum fikir verirsen sevinirim..kanepelerimin rengi şöyle bak..iki tane üçlü kanepe iki tane tekli koltuk var..yatılı misafirim çok geldiği için kullanışlı olsun diye maksi takım aldım..birde minderli falan değil standart kanepe şekli işte..ana rengi krem..üzerinde de koyu kahve ve açık kahvenin tonlarıyla ince kalın kesik kesik çizgiler var..yani çiçek böcek deseni tarzı olmadığı için mecburen çizgili veya düz kumaş kullanarak yastıklar dikmek istiyorum. tablonu incelediğimde turkuaz çok yakışacak gibi hissettim.. kanepenin kolları siyah deri..
şimdi sana soruyorum acaba turkuaz renginde kadifemsi kumaştan yastıklar diksem nasıl olur..küçük değil de yaslanmak için kanepenin ortasına ikişer yastık.. kanepemin kendi kırlent yastıkları var zaten..ortadan çapraz dikilmiş siyah deri ve kanepenin kendi renginde..onları da sağa ve sola kolların dibine koysam..nasıl olur acaba.. çok takıntılı biri değilim öyle düşünme ama inan biraz değişiklik moralimi düzeltecek çok göze itici gibi odam..cevabını bekliyorum canım.. bu arada aklıma geldi orta sehpaya da turkuaz bi biblo alsam..veya ne olabilir sence ne alabilirim..şimdiden canlandırdım gözümde tebessüm geldi yüzüme.. halım da kahvenin tonları şagi halı püsküllü.. konsola da alabilirim süslerden turkuaz olsa mesela resim çerçevesi veya büyükçe bi gondol tabak...ayy heyecanlandım ya :) lütfen fikrine ihtiyacım var..

ben kahverenginin çok şık bir renk olduğunu düşünüyorum beyaza göre daha sıcak bir hava veriyor ortama, aslında kahverengi ile bir çok rengi de kombin yapabilirsin turkuaz turuncu krem hepsi olur.ama çok takılıyorsan bir arkadaşım mobilyalarını boyattı gözüme inanamadım harika oldu..konsol masa falan mobilya kısmını beyaza boyatabilirsin koltuklarınada beyaz kılıf diktirirsin maliyeti düşük olur salonunda yenilenmiş olur...

canım ya malesef eşim öyle getir götür mobilyaları indir kaldır sevmiyo..boyatma işini asla kabul etmez..mecburen kendi imkanımla değişiklik yapmak istiyorum ama yardıma ihtiyacım var fikirlerinizi lütfen yazın

kızlar kahve tonlarında kanepelerime turkuaz renginde yastıklar ve şal dikicem..aklıma yatan bu ne diyorsunuz ?*fikir verin

perdelerimi şuan değiştiremem ama başka zaman yine turkuaz tarzı perde veya tül düşünüyorum..konsol üzerine de yine turkuaz tonlarında süs ve biblo alıcam..orta sehpama da yine turkuaz bi örtü düşünüyorum organize gibi..ve üzerine de yine benzer renktebüyükçe bi kase veya değişik tarzda mum gibi bişeyler alıcam..halıya bişey yapamam malum öyle kalıcak.. gümüşlük içine de pek bişey yapamam çünkü birinde yemek takımım diğerinde de altın sarısı kristal takımım var..cevaplarınız doğrultusunda iyi bi kombin yapıcam inşallah..herkese teşekkür ederim..ama lütfen farklı fikirlere de ihtiyacım var..emin değilim ama turkuaz aklıma yattı gibi.. ne dersiniz çokmu zevksiz olur yada çokmu güzel olur..

bu arada şal ve yastıkların kenarlarına uzun boncuklar dikebilirim kahve tonları olursa kanepeye uyar sanki.. veya farklı fikri olanlar lütfen yazın çünkü zaman kaybetmeden alıp başlamak istiyorum..ne dersiniz fikri olan

bu arada şal ve yastıkların kenarlarına uzun boncuklar dikebilirim kahve tonları olursa kanepeye uyar sanki.. veya farklı fikri olanlar lütfen yazın çünkü zaman kaybetmeden alıp başlamak istiyorum..ne dersiniz fikri olan
arkadasim benim de koltugum cok koyu kahve idi. benmde ilk basta moralm bozuktu... bende yastklari degstirdm.. yastgin tanesini 5 ytl ye aldm:) ucuza geldi ama eve hareketllik verdi leopar ve parla yastklar... istersen bir bak hato kullanici adi altinda salonum konu baslikli .. ve perdemde kahve tonlarinda acik krem gbi yastiklarmla uyumlu verdiden aldim .. herseyim benimde kahve tonlarinda ... ayrica ikeada turkuaz aksesuar vazolar var uclu mumlukllarda var onlardanda alabilrsin...kolay gelsin

haklısın canım ama düğün arfesinde mobilyalar çeyizler hemen hemen hepsi acele ile alındı..o acelenin içinde çok fazla düşünme imkanım olmadı malum kayınvalidem annem eşim hepsi ayrı zevk birçok fikir arasında tam manasıyla uyum yakalamak zor..bütün hayal ettiklerin düğün arefesinde her kafadan çıkan sesle uçup gidiyor..öyle şeyler alıyorsun ki eve gelip düğün bitip salonuna girdiğinde ben bunları nasıl aldım nasıl beğendim diyorsun..o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var..malum tüm salonu bi anda yenileyemeyeciğime göre ufak tefek değişikliklerle hareket katmak istiyorum..

sen milleti ne takarsın arkadaşım annem de olsa karışamz bnm şahsen hep söyler ben karışmam bişey söylemem aklını karıştırmak istemem sonuçta ev senn zevk snn diye. kimseyi karıştırmayacaktın fikrimce gitseydin eşinle ikiniz alsaydınız zevkinize göre. hadi kaynana karışır şanındandır kaynananılığın herşeye bir yorumda bulunmak en de sevmediğim şeydir. .. sonuçta hepimiz aklı hür iradesi hür insanlarız keşke en bşta kendi kafasına göre terchlerde bulunsaydın sonradan zor oluyor eşyalar yenı masrf oluyor dıye ınsan da kıyamıyor geçmş olsn :)

kızlar kahve tonlarında kanepelerime turkuaz renginde yastıklar ve şal dikicem..aklıma yatan bu ne diyorsunuz ?*fikir verin

çevren enrden bilicek cnm snn odanın resmini paylkaştığını anlayamadım yni.. önce bence çevrendkilere gre değil kendi bildiğin gbi hareket edersen dha iyi olur yni bnce başklarına göre yaşanmaz snra hp böyle pişmanlklar yaşarsn sadece ev konusnda da değil ayrıca ;)

bi fotoğraf koysanız daha çok yardımcı olabilirz ama hayal ettğim kadarıyla söyliyim fikrimi..
sıcak renk aksesuarlarla renk katabilrsiniz..altın sarısı olan aksesuarlarnzı kaldırın yerine turuncu veya kırmızı vazolar,salon süsüleri vs...aksesuarlar bakın..
koltuklarınız nasıl bilmiyorum ama kırımızı veya turuncu koltuk minderleri alıp koyun bikaçtane...
birde imkanınız varsa o koyu halınızı değiştirin kesinlikle krem tonunda bir halı koyun,birde o cam sehpayı kaldırın yerine yine açık tonlarda yere yakın düz salon sehpası alın...
bahsettğim kırmızı veya turuncu aksesuarlardan bikaçnı bu sehpanın üzerine koyabilrisniz...
kahve tonlarını en güzel kesen iki renk...
dilerim yardımcı olmuşumdur...

sen milleti ne takarsın arkadaşım annem de olsa karışamz bnm şahsen hep söyler ben karışmam bişey söylemem aklını karıştırmak istemem sonuçta ev senn zevk snn diye. kimseyi karıştırmayacaktın fikrimce gitseydin eşinle ikiniz alsaydınız zevkinize göre. hadi kaynana karışır şanındandır kaynananılığın herşeye bir yorumda bulunmak en de sevmediğim şeydir. .. sonuçta hepimiz aklı hür iradesi hür insanlarız keşke en bşta kendi kafasına göre terchlerde bulunsaydın sonradan zor oluyor eşyalar yenı masrf oluyor dıye ınsan da kıyamıyor geçmş olsn :)

canım çok çok çookk haklısın yazdıkların kelime kelime tek tek doğru ama herkes öyle düşünmüyor..daha doğrusu herkes sen gibi karşı çıkamıyor.. evlilik arefesindeki hazırlıklar okadar yoruyo ki bu oluversin nolcak deniyor oluveriyo işte..bekarken kurulan hayaller beğenilen tarzlar bi kaç kişinin müdahalesi ile tuz buz oluveriiyo..eşinle gitseydin demişsin ya eşimle beraberdik zaten ama zevk işte bana uyan ona uymadı ona uyan bana olmadı. orta yolu bulmak zorundaydık..sonuçta oda o evde yaşayacak fikir sahibi olması normal..kaldıki bencillik edip sadece kendi zevkime gidemezdim..bende bilirdim şu olacak bu olacak deyip hafiften eşimde dahil kırmak kaydı ile dediklerimi aldırmayı..ama yapamazdım..bilmiyorum sen ne düşündün ama biz ortaya karışık bişeyler ayarladık işte o zaman öyle oldu..hem şunu da belirtmek isterim ki bekarken dört dörtlük kurulan eşya hayallerine tamamen sahip olan çok az kişi vardır.. o yüzden bende zaten tamamen salonumu beğenmiyor değilim sıkıldım ve değişiklik yapmak istiyorum...kahveyi severek aldım eşimde istedi..ama şimdi biraz demode oldu gibi..o nedenle hareket katmak uğraşmak bişeyler ortaya çıkarmak niyetindeyim..yoksa salonumdan memnunum.. benimki biraz heyecan..hem kim yapmıyor ki zaman zaman evinde böyle değişiklikler..ömür boyu gitmez zevkler zamanla değişir..

Back
X