• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bana yardım edin :(

Strawberrykiss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
43
46
3
Merhaba herkese ben yeniyim bugün açtım hesabımı dertleşcek birilerine çok ihtiyacım var. Özetle anlatmaya çalışacağım

Ben avrupada doğup büyüdüm burada yaşıyorum ama maalesef 17 yaşında bir evlilik yaptım çok büyük hataydı ve 6 ay sonra ayrıldım çok kötü şeyler yaşadım tğrkiyeye yerleştım eşim türkiyedeydi şiddet gördüm hamileydim eşimin dayağı yüzünden bebeğim öldü ama sen o çocuğu aldırdın fln diye beni suçladı yani böyle bir evliliğim vardı travma yaşadım. Tekrar Avrupaya döndüm ve kendime çok güzel iş buldum kariyer yaptım çalışıyorum.

Şuan 25 yaşındayım artık ilişkilerimde oldu ama ilerlemedi maalesef. Ve şuan 1 yıldır giden bir ilişkim var yine uzaktan ilişki sevgilimin annesi bitlis babası siirtli kürtler. Ayrım yapmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Sevgilim ayrıca çık dinine düşkün bende namaz kuçılıyorum vs ama tesettürlü değilim. Yalnız yaşıyorum yıllardır ve o evliliğimden sonra çok özgür yaşadım. Erkek arkadaşımla evlenip buraya gelecekti ama annesi istemedi yurt dışına gidemezsin o kızda bizim kültürümüze ayak uyduramaz oda buraya gelemez dedi ama bence annesi benim evlenip ayrılmış olduğum için beni istemiyo. Bir yıldır hiç beni tanımak istemedi konuşmadı bile. Erkek arkadaşımda ben oraya master yapmak için gelcem iki yıl ailem ona bişey demez sonrada evleniriz kimse birşey diyemez diyor kafaya koymuş geleceğim diyor. Ama annesi beni istemediği için gurur yaptım kendimi zırla kabul ettirmek istemiyorum kimseye ve ikinci bir hata yapmak istemiyorum. Erkek arkadaşımıda seviyorum ne yapacağımı bilmiyıum. Annesinden çok soğudum okadar hayalimiz vardı bir anda olmaz dedi ve hayallerim yıkıldı kendi aileme karşıda mahcup oldum çünkğ benim ailemde biliyordu. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan bazı şeylerde anlaşamıyoruz evet ben çok deli dolu özgür ruhlu biriyim o öyle değil. Ama beni en çok ailesi korkutuyor sizce onun buraya gelmesi doğru olurmu yoksa bitmelimi ? Onunda hayatına bi yön vermesi gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum :(

erkek arkadasin yanina gelmeyi dusundugu sürece dert etme. sana saygi duydugu ve iliskisine sahip cikacagi anlamina geliyor bu. ne zaman ki ailem istemiyor sen turkiyeye gel der, o zaman kork bence. cok ufak ve hassas sinyaller bunlar

ailesini cok ilgilendiren bir sey yok bence kocaman insanlar icin.

ne yapacagınız belli bence ayrılmalısınız .... insan ailesinden vazgeçemez zorla kendinizi niye kabul ettırmeye çalışıosunuz.??? son alarak yazdıklarınız çok onemlı bence siz ayrı dünyalardasınızzz siz özgür o kapalı....

Merhaba herkese ben yeniyim bugün açtım hesabımı dertleşcek birilerine çok ihtiyacım var. Özetle anlatmaya çalışacağım

Ben avrupada doğup büyüdüm burada yaşıyorum ama maalesef 17 yaşında bir evlilik yaptım çok büyük hataydı ve 6 ay sonra ayrıldım çok kötü şeyler yaşadım tğrkiyeye yerleştım eşim türkiyedeydi şiddet gördüm hamileydim eşimin dayağı yüzünden bebeğim öldü ama sen o çocuğu aldırdın fln diye beni suçladı yani böyle bir evliliğim vardı travma yaşadım. Tekrar Avrupaya döndüm ve kendime çok güzel iş buldum kariyer yaptım çalışıyorum.

Şuan 25 yaşındayım artık ilişkilerimde oldu ama ilerlemedi maalesef. Ve şuan 1 yıldır giden bir ilişkim var yine uzaktan ilişki sevgilimin annesi bitlis babası siirtli kürtler. Ayrım yapmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Sevgilim ayrıca çık dinine düşkün bende namaz kuçılıyorum vs ama tesettürlü değilim. Yalnız yaşıyorum yıllardır ve o evliliğimden sonra çok özgür yaşadım. Erkek arkadaşımla evlenip buraya gelecekti ama annesi istemedi yurt dışına gidemezsin o kızda bizim kültürümüze ayak uyduramaz oda buraya gelemez dedi ama bence annesi benim evlenip ayrılmış olduğum için beni istemiyo. Bir yıldır hiç beni tanımak istemedi konuşmadı bile. Erkek arkadaşımda ben oraya master yapmak için gelcem iki yıl ailem ona bişey demez sonrada evleniriz kimse birşey diyemez diyor kafaya koymuş geleceğim diyor. Ama annesi beni istemediği için gurur yaptım kendimi zırla kabul ettirmek istemiyorum kimseye ve ikinci bir hata yapmak istemiyorum. Erkek arkadaşımıda seviyorum ne yapacağımı bilmiyıum. Annesinden çok soğudum okadar hayalimiz vardı bir anda olmaz dedi ve hayallerim yıkıldı kendi aileme karşıda mahcup oldum çünkğ benim ailemde biliyordu. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan bazı şeylerde anlaşamıyoruz evet ben çok deli dolu özgür ruhlu biriyim o öyle değil. Ama beni en çok ailesi korkutuyor sizce onun buraya gelmesi doğru olurmu yoksa bitmelimi ? Onunda hayatına bi yön vermesi gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Bebeğiniz için ve küçük yaşta yaşadıklarınız için çok üzüldüm :( sadece bunu söylemek istedim.

Şuan 25 yaşındayım artık ilişkilerimde oldu ama ilerlemedi maalesef. Ve şuan 1 yıldır giden bir ilişkim var yine uzaktan ilişki sevgilimin annesi bitlis babası siirtli kürtler. Ayrım yapmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın. Sevgilim ayrıca çık dinine düşkün bende namaz kuçılıyorum vs ama tesettürlü değilim. Yalnız yaşıyorum yıllardır ve o evliliğimden sonra çok özgür yaşadım. Erkek arkadaşımla evlenip buraya gelecekti ama annesi istemedi yurt dışına gidemezsin o kızda bizim kültürümüze ayak uyduramaz oda buraya gelemez dedi ama bence annesi benim evlenip ayrılmış olduğum için beni istemiyo. Bir yıldır hiç beni tanımak istemedi konuşmadı bile. Erkek arkadaşımda ben oraya master yapmak için gelcem iki yıl ailem ona bişey demez sonrada evleniriz kimse birşey diyemez diyor kafaya koymuş geleceğim diyor. Ama annesi beni istemediği için gurur yaptım kendimi zırla kabul ettirmek istemiyorum kimseye ve ikinci bir hata yapmak istemiyorum. Erkek arkadaşımıda seviyorum ne yapacağımı bilmiyıum. Annesinden çok soğudum okadar hayalimiz vardı bir anda olmaz dedi ve hayallerim yıkıldı kendi aileme karşıda mahcup oldum çünkğ benim ailemde biliyordu. Erkek arkadaşım çok iyi bir insan bazı şeylerde anlaşamıyoruz evet ben çok deli dolu özgür ruhlu biriyim o öyle değil. Ama beni en çok ailesi korkutuyor sizce onun buraya gelmesi doğru olurmu yoksa bitmelimi ? Onunda hayatına bi yön vermesi gerekiyor ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Sizi oraya kapak atmak icin kullaniyorda olabilir dikkat edin. Turkiyedr boyle cok erkek var.

Yanlış anlamayın fakat bence hayat tarzı, görüşü, kültürü sizinkine daha uygun birini bulun ablacığım... Niyetim kalbinizi kırmak değil zaten ziyadesiyle üzmüşler daha fazla yıpranmanızı istemem. Çok güzel çok iyi insanlar var üstelik Avrupa'da yaşıyorsunuz, seçenekler daha güzel... Her şeyi burada böyle söyleyemem ama cümle aralarında demek istediklerimi biliyorsunuz lütfen dikkate alın...

Ya yanlış anlamayın biraz daha açık konuşayım ben güvenmiyorum...

Gördüklerimiz duyduklarımız var bu adamlar bir süre sonra yok annem istememişti yok avrupadaydın yok şöyleydi böyleydi derler. Derler çünkü nankörler benciller. Yapmayın daha fazla zarar vermeyin kendinize...
Hayatınızı yakmayın derim...
Aşk sevgi bunlar iyi güzel şeyler de hayat bambaşka bir mevhum. Başkası gelir, yenisi bulunur inanın bu meseleden acıdan kimse ölmez siz mantığınızı pusula edinin, duygular yanıltıcıdır.

Evlenirsen uyuşmazlıklar çok daha artacak. Şimdiki gibi özgür olmayacaksın. Muhtemelen bundan da bosanacaksınız. Buradan öyle görünüyor...

Yanlış anlamayın fakat bence hayat tarzı, görüşü, kültürü sizinkine daha uygun birini bulun ablacığım... Niyetim kalbinizi kırmak değil zaten ziyadesiyle üzmüşler daha fazla yıpranmanızı istemem. Çok güzel çok iyi insanlar var üstelik Avrupa'da yaşıyorsunuz, seçenekler daha güzel... Her şeyi burada böyle söyleyemem ama cümle aralarında demek istediklerimi biliyorsunuz lütfen dikkate alın...

Ya yanlış anlamayın biraz daha açık konuşayım ben güvenmiyorum...

Gördüklerimiz duyduklarımız var bu adamlar bir süre sonra yok annem istememişti yok avrupadaydın yok şöyleydi böyleydi derler. Derler çünkü nankörler benciller. Yapmayın daha fazla zarar vermeyin kendinize...
Hayatınızı yakmayın derim...
Aşk sevgi bunlar iyi güzel şeyler de hayat bambaşka bir mevhum. Başkası gelir, yenisi bulunur inanın bu meseleden acıdan kimse ölmez siz mantığınızı pusula edinin, duygular yanıltıcıdır.

Haklisiniz benimde mantigim daha agir basiyor asktan gözüm kör olmus degil ama okadar duygusal bir insanimki ve yalnizliktan cok korkuyorum cevremdeki tüm arkadaslarim evlenme pesinde yalniz kalacagim diyede korkuyorum veya pisman olmaktan :(

Bir evlilik sadece eş le olmuyor inanın mudahale edip her daim huzurunuzu bozabilirler.Aile düzelir falan diye hayallerle yola cikmayin kimse degismez siz yiptanirsiniz yazık daha çok gençsiniz.. bi kere düşünün 1 kere karar verin

Bu ilişkinin sonu yok bence kendinizi ikinci defa uzmeyin.

Ayrıca ben karşı tarafın annesini haklı buldum. Dogru söylüyor. Siz onlara alisamazsiniz, onlar size.

Yalnız kalmaktan korkmak için yaşınız çok erken değil mi daha? Mantiginizin ağır bastığına inanın çok sevindim zira ilk hatanız o adamla evlenmek ikincisi turkiyeye tekrar yerleşmek olur. Çünkü hic alismadığınız bir kültürde inanın daha yalnız hissedeceksiniz kendinizi, kazandığınız özgüveni kaybedeceksiniz büyük ihtimalle kariyeriniz de ya eskisi gibi olmayacak ya da kariyer diye bisey hic kalmayacak.

Yaşananlar sizin psikolojinizi bozmuş haklı olarak.. Bu psikolojiyle de böyle büyük kararlar almayın derim. Korkularınızdan kurtulduğunuz zaman daha sağlıklı ve kendinden emin adımlar atacağınızı dusunuyorum.

Etrafınızdaki evlilik derdinde olan arkadaşlarınıza da çok takılmayın bence. Hic bir evlilik geç değildir. Zamanı geldiginde Umarim cok huzurlu bir yuvanız olur.

• Beğen
Reactions: Den

Burada yurt dışına ayak bassın diye umarım duygularınız ile oynamıyordur.
BU arada siz madden yardım da bulunuyormusunuz arkadaşınıza yada hiç bulundunuz mu?

• Beğen
Reactions: Den

Bence de kültürünüz farklı olduğu için birbirinize ayak uyduramazsiniz. Uzaktan ilişki yaşıyorsun, taniyamazsin ki sadece tanıdığını zannediyorsun.
Bir de erkek arkadaşın sınıf atlamak için seni kullanmış gibi geldi..

Begum sen avrupadasin senin yasaminla sevgilinin yasami bir degil zaman icinde farkliliklar anlattiginin kat kati dewam edecek bence...sebep olmayan seyler kultur farkindan probleme donusecek oturup kalkman bile sorun olacak...annesinin seni hic istemefigi en vasindan belli...avrupaya evlenerek gelmek istiyor olabilir demedim bile ...canim...dikkatli ol ...evlenince hayaller pufff ucuyor 17sinde ne yasadigini kendin biliyorsun bir allah bir sen ikinci bir yikim yasama derim ben sana...

Burada yurt dışına ayak bassın diye umarım duygularınız ile oynamıyordur.
BU arada siz madden yardım da bulunuyormusunuz arkadaşınıza yada hiç bulundunuz mu?

Maddi destekte falan hic bulunmadim asla para almadi benden. ilk zamanlar ben türkiyeye yerlesecektim öyle konusuyorduk ama annesi o kiz buraya nasil ayak uyduracak olmaz falan dedi. bu arada siirtli kendileri ama bursada yasiyorlar. zamanla bende türkiyeye yerlesmekten vazgectim ailemden uzak yasadigim yerden uzakta güvenemedim daha öncede yasadigim icin. o yanima gelecekti annesi onuda Kabul etmedi. ben Dogru olanin ayrilmak oldugunu biliyorum galiba mantigim daha agir basiyor ama nasil bas edecegim bununla bilmiyorum canim aciyor ayrilamiyorumda :(

Öncelikle yaşadıklarınız üzücü gerçekten, küçücük yaşta üstelik nelerle karşılaşmışsınız. Ama tam da bu sebepten ikinci bir evliliği aceleye getirmemelisiniz. Ben de yurtdışında doğdum büyüdüm, eşim Türkiye'de yaşıyordu ve ben buraya yerleştim evlendik. Avrupadaki çevremde Türkiye'den gelen damatlar oldu ve aldatmayla sonuçlandı çoğusu. Adamlar kadınları oraya gelmek için kullandı, sevdiklerinden evlenmediler.
Ayrıca sevgilinizin annesi haklı, iki taraf da birbirine uymuyor gördüğüm kadarıyla. Siz özgür, onlar tutucu. Bakın benim eşim istanbulda yetiştiği halde sorunlar yaşadık, ailesiyle de aynı şekilde. Ha, ben eşimle aştım bazı şeyleri, birbirimizle olgunlaştık.
Bence yaşınız daha küçük, dert etmeyin. Böyle şeyler dert edildiğinde yanlış kararlar vermek daha olası oluyor, iki kız tanıyorum öyle düşünerek evlenen, biri evliliğinde mutsuz diğeri boşandı.

Maddi destekte falan hic bulunmadim asla para almadi benden. ilk zamanlar ben türkiyeye yerlesecektim öyle konusuyorduk ama annesi o kiz buraya nasil ayak uyduracak olmaz falan dedi. bu arada siirtli kendileri ama bursada yasiyorlar. zamanla bende türkiyeye yerlesmekten vazgectim ailemden uzak yasadigim yerden uzakta güvenemedim daha öncede yasadigim icin. o yanima gelecekti annesi onuda Kabul etmedi. ben Dogru olanin ayrilmak oldugunu biliyorum galiba mantigim daha agir basiyor ama nasil bas edecegim bununla bilmiyorum canim aciyor ayrilamiyorumda :KK43:
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Begum sen avrupadasin senin yasaminla sevgilinin yasami bir degil zaman icinde farkliliklar anlattiginin kat kati dewam edecek bence...sebep olmayan seyler kultur farkindan probleme donusecek oturup kalkman bile sorun olacak...annesinin seni hic istemefigi en vasindan belli...avrupaya evlenerek gelmek istiyor olabilir demedim bile ...canim...dikkatli ol ...evlenince hayaller pufff ucuyor 17sinde ne yasadigini kendin biliyorsun bir allah bir sen ikinci bir yikim yasama derim ben sana...

cok haklisin hersey Dogru annesinin beni istemedigini biliyorum. erkek arkadasim beni seviyor biliyorum ama ilerde ailesiyle aramda sorun olur diye düsünüyorum birbirimize uzak bile olsak. cok detayli herseyi düsünüyorum ama olmayacak belli. zaten bu durumla bas etmem gerekiyor cünkü cok üzülüyorum nasil ayrilacagimi bilmiyorum

Back