kızlar lütfen bakınnn acillll

sinem8484

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.032
27
slm kızlar ben bişey sormak istiyorum biz 2. tüp bebek tedavimize başladık yanlız kafama takılan bi soru işareti var ben 2 ağustosta adet gördüm bugun 17.günü yumurta toplama işlemini 5 gün sonra yapıcaz yani adetimin 22.günü transferde 3 4 gün olduğuna göre irdahaki adet tarihimle çakışıyo hemen hemen çok geç değilmi sizce kafamı çok fazla kurcalıyo dotor önemli değil diyo ama benim içim yinede rahat değil tüp bebek yaptıran arkadaşlar sizlein hangi günlerde transfer yapıldı lütfen cevap yazın bana bunca caba boşa gitmesin senağlama

Doktorun önemli değil dediyse takma kafana canım..

Benimde ya 21 yada 22. gün yapıldı transferim tam net çıkaramadım şimdi..Eski adet tarihine göre yorumlama olayları,tarihi unut..Tüp bebek tedavisinde herşey değişiyor,ilaçlar hormonlar vs.Gönlünü ferah tut tatlım,hem adet tarihide neymiş,adet olmıcaksınki hamiş olacaksın inşallah hayırlısıyla....Ayy inşallah inşallah,Rabbim hepimizin yüzünü tez zamanda hayırlısıyla güldürsün...:))

canım çokk saol içimi ferahlattın vallainşallah yüzümüz güler ilk tüp bebeğimizi 7 haftalıkken kaybettik bu sefer herşeyden korkar durumdayım hayırlısı olur inşallah

sana hangi tedavi protokolu uygulandı canım eğer uzun protokol ise canını sıkma zaten senin rahmin bir kere gebe kalarak kendini kanıtlamış kafana takma umarım sende hamiş kalırsın

sana hangi tedavi protokolu uygulandı canım eğer uzun protokol ise canını sıkma zaten senin rahmin bir kere gebe kalarak kendini kanıtlamış kafana takma umarım sende hamiş kalırsın

canım bana uzun protokol uygulandı ama bu sefer daha çok korkuyorum ne olup biticek diye inşallah hayırlısı olur rabbim herkeze nasip ettsin 3 hafta sonra inşallah hamişim diyebilirim burdan herkezea.s.

Sinemciğim benimki 15.gün falan olmuştu ama sıkma canını. Tedavi sırasında kullandığın ilaçlar beyinle yumurtalık ilşkisini kesiyor. Yumurtlaman ilaçlarla denetim altına alınıyor. Planlanan güne kadar çatlamamaları için iğne yapılıyor. Yeterli büyüklüğe ulaşıp süreç tamamlanınca çatlatma iğnesi yapıyorlar. Sonra bizim çatlak yumurtalar toplanıp laboratuvarda bebiş oluyo. (inşaallah!) Önce Allah'a sonra doktorlar emenetiz. İçin rahat olsun. İnşaallah tedavin başarılı olur canım.

slm kızlar ben bişey sormak istiyorum biz 2. tüp bebek tedavimize başladık yanlız kafama takılan bi soru işareti var ben 2 ağustosta adet gördüm bugun 17.günü yumurta toplama işlemini 5 gün sonra yapıcaz yani adetimin 22.günü transferde 3 4 gün olduğuna göre irdahaki adet tarihimle çakışıyo hemen hemen çok geç değilmi sizce kafamı çok fazla kurcalıyo dotor önemli değil diyo ama benim içim yinede rahat değil tüp bebek yaptıran arkadaşlar sizlein hangi günlerde transfer yapıldı lütfen cevap yazın bana bunca caba boşa gitmesin senağlama

Sinem, tüp bebekte kullanılan ilaçlarla yumurtlama tarihin değişiyor.Yumurtalar yeterli sayıda ve kalitede gelişince çatlatma iğnesi oluyor.Normalde yumurtalar 14.gün çatlıyor ama tüp bebekte kullanılan ilaçlarla çatlama zamanı kontrol altına alınıyor.Yumurta toplama işleminden 36 saat sonra çatlatma iğnesi oluyorsun.Bu nedenle adet tarihinde değişiyor.Sen endişelenme herşeyi onlar kontrol ediyor.Hakkında hayırlısı canım...

ayy kızlar hepinizden allah razı olsun içim ferahladı hep aklımda ya adet olursam korkusu vardı saolun inşaallah müjdeli haberi veririm biran önce size

X