- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
selam ablacım.ilk önce Allah sabır versin demek istiyorum.benzer bi konu bizimde başımızda.
ablacım sanırım senin en buyuk hatan eşinin ailenle küs kalmasına izin vermenle olmuş.ama ailenle madem ki sen görüşüyorsun o zmn ayrılman en mantıklısı yada bi süre oglunla annenin yanına gitmen.eşin senle ilgilenmiyorsa kendi ailesinin etkisi altında kalıp seni mutsuz ediyorsa o ewde ne sen nede oglun mutlu olabilir.
mesleğim yok diye pes etme mutlaka yapabileceğin bi iş vardır kpss kazan yada kazanma en önemlisi oğlun için mutlu olman ve oğlunu mutlu büyütmen gerekir.
merak ettim eşin ve ailesi oğluna nasıl davranıyor? ona karşıda ilgisizmi?[/QUOT
cok sagol cnm aılemın yanın gıdınce duzelcegımı bılsem sımdıye kadar coktan yapmıstım onların yanına gıtmek sadece annemı haklı cıkarır oyle bı durumdada annem cekılmez tek olsam sorn yokda oglumu oyle bı ortama sokamam oglumla bıraz daha ılglı onun derdı benle yadaaılesının derdı dıyelım
selam ablacım.ilk önce Allah sabır versin demek istiyorum.benzer bi konu bizimde başımızda.
ablacım sanırım senin en buyuk hatan eşinin ailenle küs kalmasına izin vermenle olmuş.ama ailenle madem ki sen görüşüyorsun o zmn ayrılman en mantıklısı yada bi süre oglunla annenin yanına gitmen.eşin senle ilgilenmiyorsa kendi ailesinin etkisi altında kalıp seni mutsuz ediyorsa o ewde ne sen nede oglun mutlu olabilir.
mesleğim yok diye pes etme mutlaka yapabileceğin bi iş vardır kpss kazan yada kazanma en önemlisi oğlun için mutlu olman ve oğlunu mutlu büyütmen gerekir.
merak ettim eşin ve ailesi oğluna nasıl davranıyor? ona karşıda ilgisizmi?[/QUOT
cok sagol cnm aılemın yanın gıdınce duzelcegımı bılsem sımdıye kadar coktan yapmıstım onların yanına gıtmek sadece annemı haklı cıkarır oyle bı durumdada annem cekılmez tek olsam sorn yokda oglumu oyle bı ortama sokamam oglumla bıraz daha ılglı onun derdı benle yadaaılesının derdı dıyelım
sanırm annene karsı sende karsı tavırlısın.bu duruma gidebileceğin baska bi yer varmı? haklı ol olma seni sadece ailen önemser ve sever.eşim benle ilgilenmcek ailesi o şekilde davrancak kendi ayaklarımın üzerinde durana kdr ailemin yanına giderdim.ya da en başında bni göndermediği zaman yapardm bunu.bilmiyorum ama aile en önemli şey hayatta.ailen arkanda olmayınca hep eksik hep mutlu oluyor insan ben böyle düşünüyorum.
merak ettim eşin ve ailesi oğluna nasıl davranıyor? ona karşıda ilgisizmi?
babam var annem onunla beraber ınanınkı herseyı denedım sadece konusmadım konusamıyorum kendımı ıfade edemıyorum ben esımı kırmamak onu uzmemek ıcın herseyı yaptım ha benım hatalarım olmadımı oldu tabıkıde ama hep cıkıs aramak ıcındı kayınvalıdemlerde bısey yapmıyorum tembel oluyorum yapıyorum begenmıyorlar en son esım 6 aydır ıs ıcın yurt dısındaydı ve ben doguda tek cocugumla yanlız kaldım esım gelmedn 1 ay once gıttım kayınvalıdemlere yanlız kaldıgım sure zarfında cok zorlandıgımı benı yanlız bıraktıkları ıcın uzuldugumu soyledım esım geldıkten sonra yanlızken doldurmuslar esımı dondugumuzde bosanmadan donduk sırf cocugum ıcın onun goz yasları ıcın tekrar deneyelım dedım ama gercekten ıstemeden yaptım bunu oncedenonun sevgısyle herseye katlanıyordum ama sımdı oda yetmıyor yada sevıyormuyum sevmıyormuyum bılmıyorum belkı bı ısım olsa daha farklı olurdu o yuzden kppss ye gırmeyı dusunuyorum ıns olur dua edın lutfen cok ıhtıyacım var
aılemle esım konusmuyor ben gorusuyorum tabı esımın ızın verdıgı surece sene de ıkı uc gun aılemle gorusmemesının sebebı 6 yıl once kkız kardesım kacarak evlendı annemlerde benı yanlarına cagırdı destek olmak amacıyla ama yenı dogum yaptıgım ıcın esım gondermedı ayrı sehırlerdeydık ve cok uzaktı annemde esım benı gondermedı dıye kayınvalıdemlere kızmıs tabı kayınvalıdem bu durumu kacırırmı hemen arayıp esıme verdı verıstırdı boyle dedı soyle dedı dıye esımde kustu o gunden sonrada olan bana oldu zaten aralarında kalmaktan ıdare etmekten yoruldum bazen yalanlara bıle basvurdugum oluyo
senın konun ne cnm özel degılse belkı yardımım dokunur ...
teşekkürler canm.benim ablam 38 haftalık hamileyken beynınde damar tıkandı.2 gün sonra bebegi aldılar ve o sırada ablamın görümcesi kaynanası kaynı bize karsı tavırlı konustular.tartısma cıktı bn kendimi savunamadan enişte yeter susun diyerek hastenenn camını kırdı. 2kolu kesildi.ablam dogum yaptı.ama kayınvalidesi bana vurmaya calıstı annem engelledi.ablam 18gün yogun bakmda kaldı ablam bilmiyor ama aileler konusmuyor ablamın yanında mecburen konusuluyor. ablam ögrenince neler olur tahmin bile edemiyorum.
cok gecmıs olsun cnm ama sakın ablnı yanlız bırakmayın hep onun yanında olun enıstene ve onun aılesıne kendını mecbur hıssetmesın kendını yrdım edın ona
sanırm annene karsı sende karsı tavırlısın.bu duruma gidebileceğin baska bi yer varmı? haklı ol olma seni sadece ailen önemser ve sever.eşim benle ilgilenmcek ailesi o şekilde davrancak kendi ayaklarımın üzerinde durana kdr ailemin yanına giderdim.ya da en başında bni göndermediği zaman yapardm bunu.bilmiyorum ama aile en önemli şey hayatta.ailen arkanda olmayınca hep eksik hep mutlu oluyor insan ben böyle düşünüyorum.
tavırmı degılmı bılmıyorum ama suan bu durumda olmamınbırazda sebebı benım aılem malesef annem bıraz huysuzdur ılk aklına gelene soyler herseye hakım olmak ıster benım ıstedıgım olsun ıster ben evlenırken onu dınlemedım dıye her fırsatı acımasızca degerlendırıyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?