Kızlar lütfen acil bakın

Sonbahar000

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
76
7
28
Merhabalar öncelikle ben 5 senedir evliyim ilk evlendigimde 4.ayda gebe kaldım maalesef düşük ile sonuçlandı bende bir sıkıntı yok eşimin sperm sayısı az olduğu için doktor tüp bebek önerdi bizde tüp bebek çalışmalarına başladık 8 yumurta toplandı 3 tane boş çıktı 5 tane dollendi son güne kadarda aradılar transferden 1 gün önce hepsi iyi dediler transfer günü sadece 1 tane tek kaldı denildi diğer 4 tanesi ölmüş dondurulcak embriyo kalmadı denildi yaşım 26 devlet destekli 1 tane tek transfer hakkım var ve ( orta iyi) dediler embriyoya dün ilk transferi yaptım yumurta kalitesi (orta iyi) ve dün transferi yaptıktan sonra bugün 1 günüm acayip mide bulantım halsizligim var kesinlikle pskolojik değil ağzımda kuruluk ve pis tat var sigara içen biriyim ve sigaradan da tiksiniyorum şuan daha dün transfer edildi bugün. Böyle durumlar yaşıyorum aranızda yaşayan var mı ? Ayrıca kaçıncı gün öğrendiniz gebeliği

Merhabalar öncelikle ben 5 senedir evliyim ilk evlendigimde 4.ayda gebe kaldım maalesef düşük ile sonuçlandı bende bir sıkıntı yok eşimin sperm sayısı az olduğu için doktor tüp bebek önerdi bizde tüp bebek çalışmalarına başladık 8 yumurta toplandı 3 tane boş çıktı 5 tane dollendi son güne kadarda aradılar transferden 1 gün önce hepsi iyi dediler transfer günü sadece 1 tane tek kaldı denildi diğer 4 tanesi ölmüş dondurulcak embriyo kalmadı denildi yaşım 26 devlet destekli 1 tane tek transfer hakkım var ve ( orta iyi) dediler embriyoya dün ilk transferi yaptım yumurta kalitesi (orta iyi) ve dün transferi yaptıktan sonra bugün 1 günüm acayip mide bulantım halsizligim var kesinlikle pskolojik değil ağzımda kuruluk ve pis tat var sigara içen biriyim ve sigaradan da tiksiniyorum şuan daha dün transfer edildi bugün. Böyle durumlar yaşıyorum aranızda yaşayan var mı ? Ayrıca kaçıncı gün öğrendiniz gebeliği
Sonucunuzu çok merak ediyorum benim de tek embriyom var temmuzda transfer olacağım :) Bizimdr spermden kaynaklıydı sorunumuz ve benzer şeyler yaşıyoruz. İnşallah olumlu sonuçlar alırız

Merhaba cnm
Bende 17si cuma günu transfer oldum ve 3.gun bendede mide bulantisinn hemen ardindan baş dönmesi oldu ve bugün 6. Günüm hala daha ara ara oluyor.benimde eşim sigara içiyor yanima yaklaşınca kaldiramiyorum,tiksiniyorum ama Çok zorlayan bir durum yok şimdilik, belirti olarak da düşünemiyorum zayen çok erken olması dolayısıyla, yüksek olasılıkla ilaçların vücutta tepkileri sanırım

Transfer odası çok soğuktu çok üşüdüm. Ertesi gün baş ağrısı ve mide bulantısı oldu ve geçti şimdi iyiyim. Bence gebelik belirtisi için erken daha.

Kızlar bende 5 gün emriyosu transferi Aralık ayında oldum çok şükür tutundu bebisim 🤲☺️ darısı başınıza dondurulmuş transferdi benim size şunu söyleyebilirim ilk transferimde yüzde yüz tuttu bütün ama bütün belirtilerini yaşıyordum hergun resmen bir belirti buluyordum kendimde takı test gününe kdr test günü neyazikki tutunamadıgini öğrenince bütün belirtiler gitti ikincisinde ilkki kdr inanın kafayı takmadım hatta ve hatta sonucu elime aldıktan bir hafta sonra sadece bende koku hassasiyeti oldu ağrılar sonradan başladı regli sancısı gibi ara ara oyuzden bütün belirtiler öyle dediğiniz gibi iki üç gün içinde şahsen ben yaşamadım yasanilacaginida düşünmüyorum ilaçlarda etkili oluyordur inşallah tutunmustur bebisleriniz sizlerede dualarım sizinle 🤲🤲🤲🌺

X