Kizlar lütfen 1 dakika bakin

Excellentjob

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
105
57
Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim,aşırı derecede başım ağrıyor 3 saattr..Parol içtim fayda etmedi ensemin sol tarafi çatlatacak gibi ,hastaneye gitsem bakarlar mi napim ,,lütfen birşeyler yazın sonra silinsin konum

Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim,aşırı derecede başım ağrıyor 3 saattr..Parol içtim fayda etmedi ensemin sol tarafi çatlatacak gibi ,hastaneye gitsem bakarlar mi napim ,,lütfen birşeyler yazın sonra silinsin konum
Konun silinmez, taşınır muhtemelen.
Geçmiyorsa bol sıvı al başına soğuk kompres yap, karanlıkta otur...
Acilde serum takarlar sanırım, içine belki ilaç da koyarlar

Yarım saat icerisinde 2 bardak suyu yudum yudum iç...

Bende cok etkili oluyordu..

Hastaneye gidersen de ağrı kesici verirler ve serum takarlar

Hastaneye gidin tabiki bakarlar..Yalnız gebe olduğunuzu belirtin..Geçmiş olsun..

Belirli bir rahatsızlığınız var mıydı?
Parol almışsınız zaten onun da etki süresi vardır. Başka bir ilaç verirler mi bilemiyorum. Telefona bakmayın tv yi kapatın karanlıkta oturun. Mümkünse uyumaya çalışın. Bunları denediyseniz o zaman gidin doktora bence. Emzirme hamilelik falan derken 2.5-3yıl bu süreçlerle karşılaşıyoruz. Annelik zor zanaat, geçmiş olsun.

Belirli bir rahatsızlığınız var mıydı?
Parol almışsınız zaten onun da etki süresi vardır. Başka bir ilaç verirler mi bilemiyorum. Telefona bakmayın tv yi kapatın karanlıkta oturun. Mümkünse uyumaya çalışın. Bunları denediyseniz o zaman gidin doktora bence. Emzirme hamilelik falan derken 2.5-3yıl bu süreçlerle karşılaşıyoruz. Annelik zor zanaat, geçmiş olsun.
Yok cnm blli bu rahatsızlıgm dqgol

Gebelik tansiyonu veya şeker başlangıcı olabilir. Bitmeyen başağrısı ya d şiddetli ağrılarda acile gidin diyor doktorlar da

Tansiyonunuzu ölçebilir misniz evinizde varsa yoksa hastaneye gidip ölçütürun,tansiyon hamilelikte cok önemli

Ciddi bir nedeni olmadığını düşünüyorsan ensene soğuk kompres yap. Nane yağı ya da viks varsa alnını ov ve burun ucuna biraz sur ve serin ve karanlık bir yerde uyu.

Bence acile gidin serum verirler geçer hemen hamilesiniz sonuçta gitmekte fayda var

X