Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar loreal badem kahveeee

drydeu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
176
0
116
Bursa
kızlar lorealin badem kahvesine boyayanınız ya da boyayanı göreniniz var mı?? görünce çok beğendim de bi de size sorayım dedim

Kutusunda açık bi renk duruyo ama boyayınca o tonun koyusu olur güzel bi renk. Karamel gibi biraz :)

ben de bunu çok merak ediyorum..bilenler yardım lütfen..bu arada loreal casting serisinde 634 bal kahve diye bi renk var..sanırım ona benziyor biraz..

bende dün aldım iki kutu daha önce palettenin ışıltılı sıcak çikolatasına boyamıştım üstündeki gibi asla olmadı çok koyu bi renk oldu ve hiç hoşuma gitmedi bu açık duruyo ama saçları koyu olanlar için daha koyu olur diye düşünüyorum arkasındada gösteriyo koyu saçlar için karamele yakın bi renk oluyo inşallah bu defa istediğim gibi olur

ben bulşamadım kızlar, hangi marka..

be nde casting serisini boyuyorum; sıcak çikolatayı. 2 kez yaptım; ama maalesef beyazlarda çok kalıcı olmuyor, akıyor hemen.. loreal serisine dönemyi düşnüyorum aslında..

ben eklerim boyayınca ama daha yeni boyadığım için en az bir ay beklemek istiyorum saçlarım bide bayağı uzun yıpranmasını istemiyorum

loreal badem kahveye kardeşim boyadı,
kardeşimin doğal saç rengi kumral,
ilk boyadıında koyu gibiydi ama aktıkça daha bi güzel renk oldu,
tatlı bi karamel gibi...

Türk kahvesi mmmm..Görmek lazım..
Loreal in hangi serisinde var bu renk?

Excellence mi?Casting mi?Recital mi?

Arkadaşlar badem kahvesi Koyu kumral dore tonudur...kutuya bakıp yanılmayın bu yüzden açık bir ton değildir sanırım ... lorealin Fındık kahvesi koyu kumral bakır küllü tonudur ...bronz kahve 5.3 açık kestane dore tonudur...Boyaları araştırırken bir sitede tonları yazıyodu...ben de O yüzden badem kahvesi koyu çıkabilir diye almadım.Boyayan bir arkadaş resim koyarsa tam fikrimiz olur... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…